Prijava

Prijava

Personalizacija

Forum » Pomoč in nasveti » Kako napisati temo v Pomoč in nasveti

Kako napisati temo v Pomoč in nasveti

Registriraj se

Gandalfar :: 27. sep 2002, 08:18:18

Pomoč in nasveti je najbolj obširna kategorija v forumu, zato hitro nastane zmeda, če se ne držite pravil. Zato vas lepo prosimo, da upoštevate naslednje stvari:

• V naslovu naj bo na kratko označen problem. "Težave z grafično kartico" ali "ne deluje mi pisalnik cdjev", je veliko boljši naslov kot "POMAGAJTE". Uporabniki bodo veliko raje pogledali vašo temo, če bodo videli ste se potrudili pri opisu vašega problema in niste kar tako mimogrede še na Slo-Techu poslali vprašanja.

• Podrobno opišite problem, torej, kaj ste delali preden je problem nastal in kakšne preglavice vam povzroča.

• Če gre za strojni problem, opišite vašo konfiguracijo, Če gre za programskega, pa povejte natančno verzijo programa. Če niste prepričani, potem nam opišite oboje.

• Poskusite povedati kaj mislite, da je krivo za problem, in kaj predvidevate, da bi znalo problem rešiti

• Vse kar pišete, pišite po oštevilčenih točkah, ali pa vsaj v odstavkih, da vas bo lažje citirati

• Pazite na črkovanje pri besedah, ki so pomembne za opis problema

Usability and startup stories
http://www.jurecuhalev.com/blog
  • spremenil: Sergio (27. sep 2002 ob 20:46:21)

droid :: 20. jan 2005, 21:14:27

kako pa prilepim sliko v temo?

Predator :: 21. jan 2005, 14:21:29

Slike moraš naprej prenest nekam online. Trenutno boš imel najmanj dela, če v ta namen uporabiš slike.stamcar.com ali pa photobucket.
Sliko potem, ko pišeš odgovor, dodaš z gumbom slika.
Building a better mousetrap merely results in smarter mice.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Predator (21. jan 2005 ob 15:13:25)

poluks :: 25. sep 2005, 13:01:51

sem uporabljaj shrani.si dokler se ni sesu streznik in sedaj sem nasel putfile.com ampak vedno ko dam sliko gor, ko prekopiram URL(kaj moram BB ali HTML?) mi pokaze crno sliko ne pa sliko tukaj v slo-techu. do sedaj mi je to sliko potem popravil Stasi ampak mene zanima kaj jaz delam narobe oz kaj moram prekopirat da bo slika vidna?
ce se ti zdi da je ta internetna stran butasta mi prosim posreduj novo, ki je bolj prijazna za uporabnike (kot shrani.si).

hvala

Lp primer neuspesnega postanaj slike

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: poluks (25. sep 2005 ob 13:03:28)