» »

Runes of Magic

Runes of Magic

Killerboy23 ::

Dober dan,
Kdo igra Runes of Magic in katera je najboljša class za lvl-nje.

mozicl ::

A tole že špilaš oz. ali jo še igraš?

Meizu ::

Jst igram, če te kaj zanima, vprašaj.

mozicl ::

Zanima me na kerem serverju igraš, ali si v kakem guildu in ali je kaka možnost da se vam pridružim?
Trenutno sem sam na nekem španskem serverju kjer noben ne zna anglešk, da bi se lahk kaj menil.
Mam karakter lvl13 tko da mi ne bi bil tak problem menat server. Ne vem pa točn glede teh serverjev, kako gre vse to. Ko sem mal gledal po forumih sem vidu da več al manj pišejo o 3 serverjih med tem ko jih sam vidm vsaj 10. Zdej al so to podserverji al kako?
Kot sm reku pa rabm nekoga da bi se lahk mal družla oziroma da bi mel nekoga da bi mi mal pomagu in bi mu vsaj lahk kej napisal ker je dolgcajt sam igrat :P.

Meizu ::

"Podserverji" so v obliki kanalov. Pač lahko menjaš kanal, zaradi respawna mobov. Sam sem veliko časa igral na Smacht serverju (pvp server), vendar zaradi obupnega PK načina (lahko dropaš svojo opremo, če te fentajo - velike denarne izgube) ne igram več tam. Sedaj igram na Macantacht, ki je PVE server (PVE serverji imajo ponavadi boljši equipment - verjetno bolj zainteresirani za farmanje v instancah, kot pa PKjanje, kot je to na Smachtu navada...). Oboji so EU serverji, kjer se govori angleško. Sam sem v CelticWolfes guildi, ki je angleška, mamo celo nekaj članov iz USA, tko da je kr pestro.

Kar se guilde tiče, je najbolje prit na malce višji lvl (tam 20 ali 30+) in potem zaprosiš za guildo. Potem pa sam gledaš, če je folk aktiven, pol kul, če ni, menjaš guildo. Simple as that.

In ja, če menjaš server, je treba char nardit na novo. Keri class pa boš bil je pa čisto od tebe odvisno :)

Upam, da si že zvedel za dual class system :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Meizu ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

World Of Warcraft (strani: 1 2 3 428 29 30 31 )

Oddelek: Igre
1535227506 (8196) oo7
»

Guild Wars 2 (strani: 1 2 3 440 41 42 43 )

2107240388 (19293) mi345
»

World of Warcraft vs Guild wars (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

67261516 (14546) kr?en
»

Star Wars - The Old Republic (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

915138257 (67968) ahac
»

Age of Conan (strani: 1 2 )

849707 (5009) Buggy

Več podobnih tem