» »

Srečko, a sem lahko tvoj prijatelj?

Srečko, a sem lahko tvoj prijatelj?

««
9 / 15
»»

Okapi ::

lahko pojasnil tiste izvide z Požar reporta.
Kaj je pravzaprav za pojasnit? Preberi si ga še enkrat natančno, pa boš videl, da imajo psi razne ranice (poleg strelnih), raztrganine in brazgotine tudi na različnih drugih delih telesa. To lahko nastane zaradi najrazličnejših vzrokov, dildota tu zraven vidijo samo tisti, ki ga po vsej sili hočejo videti.

O.

Ziga Dolhar ::

Osebnih obračunavanj se vsaj poskušajte ognit. Psi so pravtako off-topic v tej temi.
https://dolhar.si/

Zorro ::

Prostor za manipulacijo in špekulacijo se je v tej temi zelo zožil, zato eni skušajo pozornost preusmeriti drugam. Dokler nam Srečko (oz. njegov odvetnik) ne predstavi vse (ne, le njemu všečni del) dokumentacije, ki jo je dobil na zaslišanju, je vse skupaj mlatenje prazne slame. Ker pravi, da je poštenjak, ni nobenega razloga, da bi kaj skrival pred nami volivci, ki bomo bogato nagradili njegovo odkritost na naslednjih volitvah.

donfilipo ::

Osebno menim, da bo srečko najprej malce pridobil, nato pa spet odvzel, kar nekaj glasov SNS. Tako so preračunali tudi top misleci SNS:) Kar mi pa ni jasno, in tudi ni čisto brez pomena pa je pravno tehnično. V ozadju spora med SNS in KK-LDS je jedro afera izbrisanih. Vse ostale, sporu samo nalagajo na ogenj, tako da je ta zagorel že do maksimuma. Vprašanje za pravnike:
---recimo, da se izvede referendum, ki populistično razveljavi, vse kar so sprejeli do sedaj in praktično vrne status na začetek....ali je kakšno sodišče, kjer potem izbrisani upravičeno zahtevajo nastalo škodo z obrestmi in ogromnimi stroški vred in se populistična poteza pokaže le za drag odlog????
---ali ne bi LDS z lepo zastavljenim leporečjem in zakonom v bistvu dosegla, da bodo odškodninski postopki za izbrisane individualni, dragi, dolgi in zaradi tega silno redki????
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

lexios ::

Nisem pravnik, mislim pa da 2. drži, zakon naj bi bil le podlaga za ...

donfilipo ::

Pa še eno morda smešno, a vsaj zame zelo zanimivo vprašanje za pravnike.
Vse kaže, da je policija imela past in aretacijo pripravljeno. Kaj bi se zgodilo, če bi Prijatelj v strahu, da ga zaradi gotovine tam ne čaka še nekdo s kladivom, poklical na policijo in jo prosil za recimo pozornost o kraju in dogodku, ker je pač v igri ogromno denarja in ga je strah, da kar nori?
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Double_J ::

Ma tipo je butast, tako kot poslanska skupina.

Jaz bi bil izjemno previden na takšnem položaju. Uporabljaš neznane telefone, kjer ni možnosti prisluha, jasno da preverjaš kaj delajo zaposleni v tvoji pisarni.

Prijatelj bi moral poklicati eno drugo policijsko upravo, da naj aretirajo nekoga, ki ima 300k podkupnine v kovčku. Potem pa bi policijski enoti aretirali druga drugo.:))
Dve šivanki...

Pšenični ::

Hočem povedati, da so vzporednice med omenjenima primeroma. Ko se odkrije nekaj novega, potem ima tud policija novo verzijo. Tko kot pri Prjatlu-če ni denar so pa bombe, če niso bombe bo pa podkupovanje ali pa izsiljevanje..... Upam da obstajajo kakšni posnetki tiskovnih konferenc.

LordTado ::

Mislim da se policija bol ukvarja s tem kako bodo se oprali in tuhtajo načrt za naprej katere scene lahko vse pridejo še iz tega primera.Branijo sebe namesto da bi primer razreševali,kresalka da navodilo in ko pridejo trenja zaradi neresnic se morajo zagovarjat...balkan...

poweroff ::

luli je izjavil:

Malo prej si pisal, da ti ni treba ter da bi še v bistvo ... če ne bi bil.

Zakaj potem vztrajaš?

??? Kaj hočeš vprašati? A lahko po slovensko, prosim?

luli je izjavil:

Je po tvoje naredil Jelinčič kaznivo dejanje (predpostavka, da se je res dogovarjal o glasovanju, glede v zameno za podporo pri muzeju)? Če je, a misliš, da je potem korupcija tudi dogovarjanje o sestavi koalicije, kjer se za razliko dokazano delijo tudi materialne koristi (ministerska plača)? Če ne, a potem misliš, da je policija in sodstvo prestopilo mejo, ko je na podlagi prisluhov (ki potem niso kazniva dejanja) odredila nalog za preiskavo?

Težko komentiram brez poznavanja konkretnih podatkov - torej brez vpogleda v kazenski spis. Moral bi videti prepise konkretnih prisluhov, da bi lahko konkretno videl za kakšno dogovarjanje je sploh šlo. Poznamo različne tipe dogovarjanj, a ne?
sudo poweroff

Zorro ::

donfilipo je izjavil:

Pa še eno morda smešno, a vsaj zame zelo zanimivo vprašanje za pravnike.
Vse kaže, da je policija imela past in aretacijo pripravljeno. Kaj bi se zgodilo, če bi Prijatelj v strahu, da ga zaradi gotovine tam ne čaka še nekdo s kladivom, poklical na policijo in jo prosil za recimo pozornost o kraju in dogodku, ker je pač v igri ogromno denarja in ga je strah, da kar nori?


Policija bi mu rekla, da ga že pazi in da naj nič ne skrbi, ker bodo na koncu lepo poskrbeli zanj in za denar.;)
Zgodbo o tem, da se nista mogla zmeniti glede nakazila denarja na bančni račun, lahko proda kakšnemu naivcu. Namreč, o vsakem nakazilu nad določenim zneskom mora banka avtomatična obveščati Urad za preprečevanje pranja denarja. To pa za sabo povleče preverjanje izvora denarja. Če mutiš, je jasno, da ti ni v interesu, da država zve za takšne prihodke.

Lahko bi Srečko insistiral, da se dobita v banki, kjer bo nato takoj nakazal denar na svoj račun kot vzoren državljan, da država (katero tudi predstavlja) vidi koliko in kaj ima na računu. V tem primeru bi odpadli tudi vsi strahovi o kakšni zasedi, kladivih...

Zanimiva je še ena stvar, in sicer, da je šel po denar sam, kot da Prijatelj nima prijateljev, ki bi malo popazili nanj, da se mu ne bi karkoli neljubega pripetilo. Tudi to meče senco suma, da je šlo za nečedne posle, kjer oči prijateljev niso zaželene.

Vidim, da moderatorji spet spijo, ker se zopet vračamo na pse, čeprav ti imajo svojo temo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Zorro ()

Double_J ::

Kar je jasno je, da so bili vsi vpleteni v posel zgolj skregali so se pri delitvi dobička, če je posel nezakonit, potem so pač vsi krivi. Nekdo od njih pa sodelavec policije, torej si policija izbira kriminalce.
Dve šivanki...

lexios ::

Kar je najbol smešno; na pop tv so objavili grozilne SMSe Prijatelja Mikužu. Okej, bilo je kar nekaj močnih besed, tudi nekaj groženj.

Ampak; v delu ko grozi Mikužu, so SMSi verodostojen vir in ''dokazujejo'' da je Prijatelj res grozil Mikužu.
Ko pa pokažejo SMS, v katerem Prijatelj zahteva domnevno njegov denar nazaj(SMS pa izvirajo menda iz januarja), pa ti SMSi nenadoma ne veljajo nič in jih sploh ne omenijo. Kot kaže, se torej Prijatelj ni šele po aretaciji izmislil terjatve do Mikuža!


Ne bit naiven, to še nič ne pove... Pri takšnih vsotah bi se vsak malce bolj vpliven Prijatelj s prijatli na primernih položajih in možgani, ki so vsaj velikosti jabolka, na nek način predhodno zasigural, še posebej ko gre za mutne posle! Ja pa menda vsem jasno, da v tej situcaiji nihče od vpletenih ne more bit čist, ne?...

Zorro ::

Lepo so si delili davkoplačevalski denar (vsakemu 1/3 razlike v ceni). Sami poštenjaki.

Tu je še sklep preiskovalnega. Očitno ga je Dnevniku posredoval nekdo iz Državnega zbora.

lexios ::

Evo, oglasil se je celo sam JJ, to ne pomeni nič dobrega:

JJanša torek, 16.03.2010 ob 11:43

Citat:
dvakrat iz "krstnega" Ismaila Majnardija najprej v Srečka Medveda in nato še v Srečka Prijatelja.Ga ne razumem: Ismail je pa tako lepo muslimansko ime.

In nacionalist Plemeniti je imel v svojih nederjih ves čs burek sa marmelad, kot sam rad reče.
Ponovno se je pokazalo, da tistemu, ki nekaj negira in eksplecitno zanika ni za verjet.
Sedaj še samo naj ugotovijo, da ima Plemeniti rad istospolno usmerjene in da zahaja na "cigansi golaž" k Strojanovim.
Me ne bi presenetilo nič več


:)) Mogoče se je pa z razlogom infiltriral v SNS! ;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: lexios ()

MadMicka ::

LordTado, telbanc, a sta vidva na isto šolo hodila? A vama jo je ratal končat? :D Kako neki pa naj policija po vajino sploh dela? Kako naj rešuje zadeve? Čim policija usta odpre, je vse narobe, je prec balkan. A ko je bil Mate minister za notranje zadeve, takrat je blo pa vse tko kot more bit? Pa ni mi čisto jasno, kako naj bi po vama minister, katerikoli minister, dirigiral na primeru na desetine različnim policajem oz. kriminalistom, kaj in kako morajo delati? Recimo točno to počne vrhovna državna tožilka Brezigarjeva. Ona osebno ali pa preko svojih najožjih sodelavcev se vtika v delo tožilcev tako, da jim pove, kako morajo v konkretnem primeru odločiti!? Ravno zato je že vrsta dobrih in izkušenih tožilcev zapustila tožilstvo. Pri policajih tega nismo videli. Bosta vidva, ki sta hodila skupaj na šolo, (katero šolo že?), še kaj o Brezigarjevi povedala? Pa o tem, kakšna huda strokovna znanja imata in kje sta si jih pridobila, da takole prepričano zatrjujeta, kako je policija balkan?

dzinks63 ::

Pogovarjate se nekaj na pamet. 2009 / 25 Policija Kam so šli policisti vsi?

MadMicka ::

dzinks63, to da je policija podhranjena, je čisto nekaj drugega, kot dejstvo, da so uveljavljeni tožilci odšli iz tožilstva zaradi nezakonitih pritiskov s strani generalne državne tožilke.

LordTado ::

MadMicka je izjavil:

LordTado, telbanc, a sta vidva na isto šolo hodila? A vama jo je ratal končat? :D Kako neki pa naj policija po vajino sploh dela? Kako naj rešuje zadeve? Čim policija usta odpre, je vse narobe, je prec balkan. A ko je bil Mate minister za notranje zadeve, takrat je blo pa vse tko kot more bit? Pa ni mi čisto jasno, kako naj bi po vama minister, katerikoli minister, dirigiral na primeru na desetine različnim policajem oz. kriminalistom, kaj in kako morajo delati? Recimo točno to počne vrhovna državna tožilka Brezigarjeva. Ona osebno ali pa preko svojih najožjih sodelavcev se vtika v delo tožilcev tako, da jim pove, kako morajo v konkretnem primeru odločiti!? Ravno zato je že vrsta dobrih in izkušenih tožilcev zapustila tožilstvo. Pri policajih tega nismo videli. Bosta vidva, ki sta hodila skupaj na šolo, (katero šolo že?), še kaj o Brezigarjevi povedala? Pa o tem, kakšna huda strokovna znanja imata in kje sta si jih pridobila, da takole prepričano zatrjujeta, kako je policija balkan?


Preber si vse in ne na en post pisat bedarij!

Ja in ti boš sam sebe dal za rešetke ne,ker si pravičen državljan:))

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: LordTado ()

Pšenični ::

"LordTado, telbanc, a sta vidva na isto šolo hodila? A vama jo je ratal končat? :D Kako neki pa naj policija po vajino sploh dela? Kako naj rešuje zadeve? Čim policija usta odpre, je vse narobe, je prec balkan. A ko je bil Mate minister za notranje zadeve, takrat je blo pa vse tko kot more bit? Pa ni mi čisto jasno, kako naj bi po vama minister, katerikoli minister, dirigiral na primeru na desetine različnim policajem oz. kriminalistom, kaj in kako morajo delati? Recimo točno to počne vrhovna državna tožilka Brezigarjeva. Ona osebno ali pa preko svojih najožjih sodelavcev se vtika v delo tožilcev tako, da jim pove, kako morajo v konkretnem primeru odločiti!? Ravno zato je že vrsta dobrih in izkušenih tožilcev zapustila tožilstvo. Pri policajih tega nismo videli. Bosta vidva, ki sta hodila skupaj na šolo, (katero šolo že?), še kaj o Brezigarjevi povedala? Pa o tem, kakšna huda strokovna znanja imata in kje sta si jih pridobila, da takole prepričano zatrjujeta, kako je policija balkan?"

Za policijo mi je pa škoda, ker verjamem, da majo veliko sposobnega kadra, ampak politika grozi da bo vse izničila. To bo pač treba presekat. Pač nekdo bo odstopil. Kdo bo to, morda Policaj , morda Kresalka?

LordTado ::

Tako, če bi odstopila že takoj ko se je začela izmikat in vseeno vstraja na maesu ministrice,blati sebe,policijo,državo,vlado...in tako dolgo se bo tolmačilo kot se sedaj po forumih tolmači...

dzinks63 ::

Ravno zato je že vrsta dobrih in izkušenih tožilcev zapustila tožilstvo. Pri policajih tega nismo videli
kot dejstvo, da so uveljavljeni tožilci odšli iz tožilstva zaradi nezakonitih pritiskov s strani generalne državne tožilke.

Na policiji so še hujše zadeve, npr.:Razumeti morate, da je zadnja štiri leta vladal teror, dobesedno strahovlada., Da o mobingu, trpinčenju na delovnem mestu, sploh ne govorim.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dzinks63 ()

Karaya 52 ::

Zanimiva se mi zdi potreba policije da obelodani vso dokazno gradivo v primeru Prijatelj, prisluhi so bili v javnosti že isti dan. Takšnega pristopa si lahko v drugih aferah samo želimo, zakaj s ponosom ne pokažejo zapljenjenega dildota, tako kot je to praksa pri zaplembi orožja in mamil? Mogoče še famozni "pas"?

Zorro ::

Karaya 52 je izjavil:

Zanimiva se mi zdi potreba policije da obelodani vso dokazno gradivo v primeru Prijatelj, prisluhi so bili v javnosti že isti dan. Takšnega pristopa si lahko v drugih aferah samo želimo, zakaj s ponosom ne pokažejo zapljenjenega dildota, tako kot je to praksa pri zaplembi orožja in mamil? Mogoče še famozni "pas"?


Niti en od teh dokumentov ni objavila policija.

Jelinčič je objavil odredbo za hišno preiskavo, kjer je zajetih nekaj pogovor iz prisluha. Danes objavljeni sklep preiskovalnega pa je prišel iz Državnega zbora.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Zorro ()

Zorro ::

Ne vem kdaj boste dojeli, da policija dokumentov v predkazenskem postopku ne objavlja. Tako je bilo pri Baričeviču (pa to sploh bi bila kazenska zadeva, ampak zgolj dogodek) in tako je tudi sedaj v primeru Prijatelja. Oziroma edina stvar, ki jo je menda policija (dejanje posameznik) objavila, je slika golega in "oglodanega" Baričeviča, za kar pa zna pasti kakšna težka civilna tožba, ki jo bomo plačali z davkoplačevalskim denarjem. Če, je slikal res policist, je sedaj zagotovo v suspenzu in bo skoraj zagotovo ostal brez službe. Kam pa bi prišli, če bi policija pri ogledih in hišnih preiskavah objavljala intimne posnetke iz posameznikovega življenja?! Barbara Brezigar pa naj bi menda mimo nadležne tožilke ravno dajala navodila v tej zadevi - obravnavanju tega policista.

Pšenični ::

"Ne vem kdaj boste dojeli, da policija dokumentov v predkazenskem postopku ne objavlja".

Zakaj se sedaj objavljajo SMS ji Prjatla. In proti njemu goni medijska kampanja. To je kaznivo mar ne.

Poleg tega naši kekci nimajo zgleda nič proti njemu, saj vključujejo še VURS.

Icematxyz ::

Dvomim da v katerekoli od teh "afer" ne bo vse sproti prihajalo v javnost!

Zgodovina sprememb…

Zorro ::

Pšenični je izjavil:

"Ne vem kdaj boste dojeli, da policija dokumentov v predkazenskem postopku ne objavlja".

Zakaj se sedaj objavljajo SMS ji Prjatla. In proti njemu goni medijska kampanja. To je kaznivo mar ne.

Poleg tega naši kekci nimajo zgleda nič proti njemu, saj vključujejo še VURS.


S tem pa se bo lahko pozabaval Prijateljev odvetnik in skušal med poslanci ugotoviti kdo je to dal ven.;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Zorro ()

Pšenični ::

"S tem pa se bo lahko pozabaval Prijateljev odvetnik in skušal med poslanci ugotoviti kdo je to dal ven."

Poleg tega so ušli še podatki iz baze podatkov upravne enote. In to za 30 let nazaj. Naključje?

imagodei ::

@Double J,

kdo je Okapi, se da dost hitro ugotovit, (tko kot tudi, kdo je Thomas ;)). Da bi bil Jype = Okapi..., c-c-c...
- Hoc est qui sumus -

Zorro ::

Pšenični je izjavil:

Poleg tega so ušli še podatki iz baze podatkov upravne enote. In to za 30 let nazaj. Naključje?


Prej bi rekel, da je to dal ven kakšen bivši prijatelj od Prijatelja. Saj valjda ni padel z Marsa in ga določen krog ljudi dobro pozna (bivši sodelavci, bivši sosedje....).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Zorro ()

Double_J ::

imagodei, spraševal sem kako ugotoviti kdo je jype. Beri pozorno.
Dve šivanki...

poweroff ::

Zorro je izjavil:

Ne vem kdaj boste dojeli, da policija dokumentov v predkazenskem postopku ne objavlja. Tako je bilo pri Baričeviču (pa to sploh bi bila kazenska zadeva, ampak zgolj dogodek) in tako je tudi sedaj v primeru Prijatelja.

Tam je vprašanje ali je sploh slikal policist ali kakšen veterinar/higienik.

Pšenični je izjavil:

Zakaj se sedaj objavljajo SMS ji Prjatla. In proti njemu goni medijska kampanja. To je kaznivo mar ne.

Enako kaznivo kot objavljanje fotk Baričeviča in sovražni govor proti njemu na forumu. Se boš pridružil prijatelju, telbanc?

Je pa zanimivo. Ko so se objavljali podatki o Baričeviču, ste hvalili Požarčka, češ, koliko jen aredil za svobodo govora. Ko se pa pojavljajo "prijateljski" SMS-i in dokumenti je pa panika.

A ste spet dvolični ali zgolj ne morete odviti iz desne? :D
sudo poweroff

Pšenični ::

"Enako kaznivo kot objavljanje fotk Baričeviča in sovražni govor proti njemu na forumu. Se boš pridružil prijatelju, telbanc?

Je pa zanimivo. Ko so se objavljali podatki o Baričeviču, ste hvalili Požarčka, češ, koliko jen aredil za svobodo govora. Ko se pa pojavljajo "prijateljski" SMS-i in dokumenti je pa panika."

Pokazal sem samo na dvoličnost. V primeru Prjatelj, se je na njega spravil cel sistem. Od policije, do medijev, kar je izredno slabo in dokazuje politično vpletenost in motiviranost celotnega konstrukta. Poleg tega bo Prijatelj to nosil s sabo do konca življenja.

V primeru Baričeviča je bilo obratno. Sistem se mu je postavil v bran, raja ga je raztrgala. Zdej če nobeden ne vidi razlike in kaj to pomeni za celoten naš sistem. jaz ne morem pomagat.

oldguy ::

Enako kaznivo kot objavljanje fotk Baričeviča in sovražni govor proti njemu na forumu. Se boš pridružil prijatelju, telbanc?

Je pa zanimivo. Ko so se objavljali podatki o Baričeviču, ste hvalili Požarčka, češ, koliko jen aredil za svobodo govora. Ko se pa pojavljajo "prijateljski" SMS-i in dokumenti je pa panika.

A ste spet dvolični ali zgolj ne morete odviti iz desne?


Heh, to pa tudi mene zanima. Smrdi po bullshitu tukajle. Kdor je psom ploskal, sedaj ploska še bolj - če ne, je dvoličnež.

Tako preprosto je to...

Zorro ::

telbanc, ne rabiš me citirati še na straneh Dnevnika (komentar 17.3. ob 01.10 uri, Roky). Če pa me že, zakaj nisi bil toliko korekten in objavil še moj odgovor, ki je bil pol ure pred tem.
Očitno nam je nekaterim ljubša resnica, drugim pa politična opredeljenost.;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Zorro ()

oldguy ::

Osebno menim, da miljoni ne padajo kar z neba, provizije ob prikriti prodaji zemljišč med državnimi in privat firmami pa ponavadi precej pomenijo same zase. Me ne zanima, ali je po čudežu stvari posel celo "legalen", dejstvo je, da se denar iz državnih firm takole po ovinkih pretaka k zasebnikom, ki so povezani s politiko. To pri nas delajo vsi vsepovsod. Že če bo samo eden srečko manj, ki bo služil na ta račun, fine with me. Bi pa seveda rad videl, da:

- ima policija trden primer, ki ne bo padel v vodo
- se pojasni, kaj je s prvotno prodajo zemljišč
- se preiskuje pripadnike vseh političnih opcij

Zorro ::

Pri Baričeviču je sistem objavil njegovo fotografijo, kar se nikakor ne bi smelo zgoditi, če se gremo pravno državo. Pa pri tem sploh ne gre za kaznivo dejanje, ampak le za dogodek. Pri Prijatelju pa predstavnik ljudstva, ki celo sprejema zakone po katerih bi vsi mi morali živeti, te zakone tako eklatantno krši.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Zorro ()

oldguy ::

Pokazal sem samo na dvoličnost. V primeru Prjatelj, se je na njega spravil cel sistem. Od policije, do medijev, kar je izredno slabo in dokazuje politično vpletenost in motiviranost celotnega konstrukta. Poleg tega bo Prijatelj to nosil s sabo do konca življenja.

V primeru Baričeviča je bilo obratno. Sistem se mu je postavil v bran, raja ga je raztrgala. Zdej če nobeden ne vidi razlike in kaj to pomeni za celoten naš sistem. jaz ne morem pomagat.


Evo, budališ. "Sistem", kot praviš, niso samo vladajoče stranke. Kurca se pa pri nas boljkone po vetru. Če ne vidiš vzporednic, pač ne vidiš prek svoje desne omejitve. Kar pa je težka, a pogosta napaka, glede na stanje stvari pri nas.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: oldguy ()

poweroff ::

O, telbanc, a na drugih forumih nastopaš pod drugimi imeni?

Hehe, pa ne mi reči, da ste tolk zafrustrirani, da se razmnožujete samo nespolno... >:D
sudo poweroff

Pšenični ::

"Hehe, pa ne mi reči, da ste tolk zafrustrirani, da se razmnožujete samo nespolno..."

Mi ne rabmo dildota,heh,heh

Keyser Soze ::

Karaya 52 je izjavil:

Zanimiva se mi zdi potreba policije da obelodani vso dokazno gradivo v primeru Prijatelj, prisluhi so bili v javnosti že isti dan. Takšnega pristopa si lahko v drugih aferah samo želimo, zakaj s ponosom ne pokažejo zapljenjenega dildota, tako kot je to praksa pri zaplembi orožja in mamil? Mogoče še famozni "pas"?

No, ekola. Na podlagi česa folk potem sklepa raznorazne zaključke. Na podlagi nepopolnih in nepreverjenih informacija. In boh si ga vedi koliko "pivskih kolegov" je to naumilo in sedaj to širijo naokoli.

A se je potem za čudit, da je tako kot je. Enak folk je namreč tudi med politiki.
OM, F, G!

poweroff ::

Pšenični je izjavil:

"Hehe, pa ne mi reči, da ste tolk zafrustrirani, da se razmnožujete samo nespolno..."

Mi ne rabmo dildota,heh,heh

Ja, saj.

Vi (mentalno) masturbirate po forumih.

Za zamislit se, če je to ves tvoj life. In edina "resna" zaposlitev.
sudo poweroff

Ziga Dolhar ::

Vsem, ki še vedno veselo kužkate v tej temi ... opozorilo pred nazivom.
https://dolhar.si/

luli ::

Vi (mentalno) masturbirate po forumih.


Matthai : Ti pa si očitno plačanec (na listi FDV), ki med službenim časom masturbiraš. Edino kar boli, je da to delaš za naš denar.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: luli ()

MadMicka ::

Problem pri teh prodajah zemljišč je v tem, da pač ima Luka Koper gotovo vsaj enega če ne dva izvedeniška mnenja, kjer piše, da je nakupna cena ustrezna. In potem, če se vsi vpleteni držijo svoje zgodbe, je hudič dokazati naklep v kazenskem postopku. Morali bodo nujno slediti tudi denarnim tokovom od prodajalca zemljišč do bivšega direktorja Luke Koper oz. do poslanca. Seveda se tudi ti denarni tokovi lahko pokrijejo z navideznimi pogodbami. Če je šel denar na roko, bo pa moral prodajalec zemljišč pojasniti, kam je toliko in toliko denarja spravil. Seveda si lahko izmisli takšno ali drugačno težko preverljivo zgodbo. Dokazno breme je pa na strani tožilstva.

Tole je lep primer, da človek lažje razume, zakaj je "tiste zgoraj" težko spraviti za zapahe.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: MadMicka ()

Okapi ::

Samo vsaj v Srečkotovem primeru pravzaprav izvor denarja ni pomemben. Tudi če je z denarjem vse OK, dolžniku ne smeš groziti, še posebno ne na tak način. AFAIK je že to dovolj za par let čuze, neprijavljen kalašnikov, dve puški, tri bombe in kup streliva so pa najmanj oteževalna okoliščina, da se ne bo mogel izmazati s kakšno pogojno kaznijo, če že ne kakšno dodatno leto na Dobu več.

O.

Double_J ::

Jah kaj pa vem... pomojem je šlo bolj za sick sproščanje s temi smsji. So bili pa res domiselno napisani in celo več sto jih je bilo.

Kdor bi zaresno mislil, je jasno da bi prvič prišel na dom z ekipo, ga tako prestrašil, da naslednič bi denar čakal. Tako delajo resni izsiljevalci.
Dve šivanki...

Okapi ::

Hja, potem zna hec Srečkota drago stati:-)

O.

Keyser Soze ::

Double_J je izjavil:

Jah kaj pa vem... pomojem je šlo bolj za sick sproščanje s temi smsji. So bili pa res domiselno napisani in celo več sto jih je bilo.

Kdor bi zaresno mislil, je jasno da bi prvič prišel na dom z ekipo, ga tako prestrašil, da naslednič bi denar čakal. Tako delajo resni izsiljevalci.

OK, ne bom rekel, da je res to delal, ker ne poznam cele zgodbe, ampak iskanje opravičila oz. omiljevanja resnosti takšnega početja, je pa več kot sick.

Sori, živimo v dokaj civilizirani državi (nasprotno velikokrat pokaže tale forum, žal) in kaj takegu tu ni sprejemljivo. Me zanima kako bi odreagiral, če bi kdo to počel tvojemu otroku ali partnerju.
OM, F, G!
««
9 / 15
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Napad psov (strani: 1 2 3 448 49 50 51 )

Oddelek: Problemi človeštva
2515215305 (152971) Pyr0Beast
»

Katarina, a sem lahko tvoj prijatelj? (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Problemi človeštva
63465352 (55896) solatko

Več podobnih tem