» »

Ali kdo pozna trgovino Avdirekt d.o.o.?

Ali kdo pozna trgovino Avdirekt d.o.o.?

bauci ::

Odločam se za nakup receiverja in zvočnikov in sem zasledil omenjeno trgovino. Cene ima kar dosti nižje kot ostali. Ali ima kdo kakšne izkušnje z njimi? Za vsako koristno informacijo bom hvaležen.

martian ::

Tudi sam sem opazil kar ugodne cene za nekatere izdelke in bi bil vesel kakšnega komentarja.
Ni veliko podatkov o trgovini, in vsaka informacija bi bila fajn. :)

@bauci: Si na koncu mogoče kupoval pri njih?

bauci ::

Nisem kupil pri njih. Odločil sem se, da mi več pomeni sigurna garancija v SLO kot pa nižja cena zato sem kupil v trgovini Digitalija (NAD, Cambridge Audio, ...).

martian ::

Jah, se tudi jaz vedno bolj nagibam k malo dražji ceni v preverjeni trgovini.
Hvala za odgovor!

thebaloh ::

Lep pozdrav!

Vem da je malo stara tema a morda bo le kdo potreboval te informacije!
Pri AV Direkt sem vzel kar nekaj artiklov 3×plasma pa kamera pa dva fleša....
Prvi problem je nastal z izdajo računa za prvo plazmo....po kar nekaj klicih ka je tipček le dal. Potem kasneje sem se odločil še za kamero in dva fleša....no kake 8 mesecfev kasneje, še vedno nimam računa-garancije!
Tega tipa sem kasneje še parkrat videl in ga klica in vsakič znova je rekel da bo račune poslal....pa nič.... :(! Še dobro da vse deluje in ne potrebujem garancije!
No nazadnje se mi je pojavila napaka na plazma tvju, za katerega sem imel račun, kličem na av-direkt, tipu objasnim in mu rečem da mu bom poslal še sliko, vse to je dobil in dogovorila sva se za prevzem plazme v garancijo!
No danes je 45dan po predaji in ne duha ne sluha, enkrat sem ga že poklical pa je dejal da tak (nemčija-avstrija) kamor koli že to pelje, se obračajo "da ne rečem kako" (ja si mislim nekako tako kot ti)!
Vse kar sem pošiljal sem preko prijatelja ki dela na sodišču in upam da bom lahko uredil brez njega.....

V kolikor se srečno konča vam kaj še napišem, če se bo končalo ne srečno bom pa sigurno poročal a mislim da je že tukaj dosti napisnega in če bi sam tole prebral bi me odvrnilo od nakupa!

Zakaj se odločiti za nakup pri njem:
- nizka cena to je plus ostalo pa minus

mariosala ::

Če ga hoče kdo videti tipa v živo ga imate v Kamniški Qualandiji,zraven špar trgovine,kjer ima svojo trgovino

o vem vem.....

mihec87 ::

Nečesa ne razumem zakaj bi človek nekaj kupil novo v trgovini ter plačal brez da bi dobil račun?

mihec87 je izjavil:

Nečesa ne razumem zakaj bi človek nekaj kupil novo v trgovini ter plačal brez da bi dobil račun?

Ker ima tudi internetno prodajo in vse kar sem naročil mi je dostavil ....in potem kao ti pošljem račun po pošti, tega pa ni bilo...

In kaj če ima internetno prodajo lahko zato zadevo dostavi brez računa?..

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mihec87 ()

mihec87 je izjavil:

In kaj če ima internetno prodajo lahko zato zadevo dostavi brez računa?..

Ja naj ne bi....a se pogosto baje dogaja!

Ne vem kaj ima človek v mislih da prevzame zadevo brez računa..
Ne gre se tukaj ravno za kepico sladoleda ki je 1 eur..

Toros ::

Mihec87 Ti dam čist prav,tu ni samo problem v prodajalcu ampak tudi v kupcu,če si tako naiven da prevzameš plazmo,ne vem za nekaj par sto evrov brez računa in garancije je potem nekaj narobe s tabo posebej pa če potem še vedno hodiš nazaj dodatno nakupovat???Tudi sam sem se pred dnevi pri Avdirekt zanimal za nakup TVja samo izgleda na srečo niso imeli na zalogi tistega ki sem ga jaz hotel,tako da sem ga nabavil drugje kjer ni bilo problema z računom in garancijo.Vedno pa take vrednejše zadeve grem prevzet osebno,kot je že Mihec rekel ne gre za kepco sladoleda.

Gatsu ::

V primeru da ti podjetje ne izstavi računa je treba zadevo nemudoma prijaviti na tržno inšpekcijo in DURS, ne pa čakat pol leta in fehtat zanj...

thebaloh je izjavil:

Lep pozdrav!

Prvi problem je nastal z izdajo računa za prvo plazmo....po kar nekaj klicih ka je tipček le dal. Potem kasneje sem se odločil še za kamero in dva fleša....no kake 8 mesecfev kasneje, še vedno nimam računa-garancije!
Tega tipa sem kasneje še parkrat videl in ga klica in vsakič znova je rekel da bo račune poslal....pa nič.... :(! Še dobro da vse deluje in ne potrebujem garancije!
No nazadnje se mi je pojavila napaka na plazma tvju, za katerega sem imel račun, kličem na av-direkt, tipu objasnim in mu rečem da mu bom poslal še sliko, vse to je dobil in dogovorila sva se za prevzem plazme v garancijo!
No danes je 45dan po predaji in ne duha ne sluha, enkrat sem ga že poklical pa je dejal da tak (nemčija-avstrija) kamor koli že to pelje, se obračajo "da ne rečem kako" (ja si mislim nekako tako kot ti)!
Vse kar sem pošiljal sem preko prijatelja ki dela na sodišču in upam da bom lahko uredil brez njega.....

V kolikor se srečno konča vam kaj še napišem, če se bo končalo ne srečno bom pa sigurno poročal a mislim da je že tukaj dosti napisnega in če bi sam tole prebral bi me odvrnilo od nakupa!

No nakoncu je tipček vrnil denar po cca dveh mesecih, lahko bi rekel da je bil korekten, čeprav kakor vsakemu trgovcu ni šel denar prav z lahkoto iz rok!
Kupil sem Panasonic TX-P50VT30 (petarda od televizorja, če se kdo odloča mu ga priporočam)
Sam sem ga vzel pri mirotim.si!

bigup ::

thebaloh je izjavil:

Lep pozdrav!

Lep pozdrav!
Se bom pridružil te temi kajti sem že kar nekaj kupil pri av direktu in nimam takih iskušenj vse je bilo kot smo se dogovorili ,imel sem pred časom en problem z televizorjem in so mi ga v doglednem času vrnili popravljenega,kupil sem pri njih pa po priporočilu dveh prijateljev ki sta bila zelo zelo zadovoljna z nakupom pri njih.

Meni se zdi prodajalec čisto ok.

Toros ::

bigup,koliko so ti plačali da to napišeš?

Ni

ni

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bigup ()

thebaloh je izjavil:

Lep pozdrav!

Tipček si je opral ime in mi po skoraj 60ih dneh vrnil denar.....Pri njemu ne kupim nič več! Čeprav je vrnil denar.....

Ashrack ::

balli12

upam da si vsaj zamudne obresti iztrzil? Saj ti je pripadalo jih 15dni.
....

Ashrack je izjavil:

balli12

upam da si vsaj zamudne obresti iztrzil? Saj ti je pripadalo jih 15dni.

Sem bil že zadovoljen da sem sploh dobil celo kupnino nazaj. Komaj sem čakal da odidem po drug televizor....no ta je res zakon.
Pa se 5letno garancijo ima!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: thebaloh ()

cili87 ::

Jaz imam tudi slabe izkušnje s tem podjetjem. Evo trenutno se že več kot pol leta s tipom zafrkavam glede enega zvočnika iz kompleta za hišni kino. Prvo so mi bili zvočniki poslani brez računa; kasneje je en zvočnik hreščal zaradi ene luknjice v membrani. Tip je rekel, da mu kar pošljem in da bo že on zrihtal. Poslal mi je zvočnik nazaj isti kot sem jaz njemu poslal, torej spet s tisto luknjico. Spet sem ga klical in je rekel, da naj mu pošljem nazaj.

Poslal sem mu nazaj 15.3.2012. Sprva je trajalo da se je sploh zvočnik kao popravil. Potem mi ga pošlje nazaj, ampak jaz nisem nič dobil. Kličem tipa, je rekel, da ni možno, da nisem dobil. Rekel sem, da nisem dobil nobene pošiljke. Potem je rekel, da kao je zgleda napačno napisal nek drugi naslov in da škoda, ker ni napisal neke določene vrednosti na paket, ker bo tako ga težko najti. Groza!

Potem ga spet čez nekaj časa kličem, pravi, da iz pošte niso nič javili glede izgubljenega predmeta in da bo treba naročit novega. Kasneje se spet slišiva, je rekel, da je naročil iz amerike in da je treba počakat 14 dni, da pride. Še ga vprašam, če je možno naročit samo posamezen del in je reku da ja, da ni problema. Ok, kličem ga čez 14 dni, tip mi reče, da je na dopustu in da ga pokličem čez dva tedna. No in od takrat se mi ene 3 tedne, slab mesec sploh ni javljal na klice. Klical sem ga kar pogosto, tudi po večkrat na dan. Skupaj sigurno kakih 100 klicev, nič.

Sposodim si od sodelavca telefon, pokličem, se ne javi. Ampak, na mojih 100+ klicev ni poklical nazaj, na njegov 1 pa ja. Oho. Javim se, rečem da sem jaz tisti, ki čaka na zvočnik in mi prizna, da pač posamezno se ne da naročit (čeprav je prej trdil drugače) in da probam jaz kaj zrihtat, če se da, pa mi bo on plačal kolikor stane.

Klical sem malo okoli razne ljudi, noben nima teh zvočnikov. Sem pa slučajno našel na nemškem eBayu ta zvočnik, ampak se ne prodaja posamično, temveč v paru. Pokličem tipa, mu objasnim situacijo, reče, da ni problema, da kar naročim, njemu pa naj pošljem sms z vrednostjo paketa, mojim TRR-jem, imenom itd. da mi nakaže denar. Ok, naročim, zvočniki pridejo, namontiram, vse lepo dela, tip pa nič. Kličem ga, prvo pravi da ni dobil smsa, kjer piše moj TRR, da je dobil samo koliko je vrednost tega paketa (očitno je on prvi, ki dobi 1/2 smsa, ne celega), potem mu še enkrat pošljem sms, pa začne mutit, da ga banka nekaj zafrkava in da me pokliče nazaj ob 21h zvečer, ko bo doma in ko bo pred računalnikom. In spet nič. In evo, danes je 9.10.2012 in tretji teden, odkar čakam na to j***no nakazilo. In že cel dan se mi ne javi.

Sem zelo skuliran tip in ne maram kreganja, ampak kar je preveč je preveč. Ima srečo, da mi denar ni lih nujno potreben. Kmalu pa mi bo počil film in bom vse naredil, da ga najdem in se malo pomenim z njim.

Malo sem se razpisal, ampak zato, da vidite problem in da vam popolnoma odsvetujem nakup pri tem podjetju. Čim dlje prste od njega. Do kupcev totalno nefer.

kstendler ::

A mogoče kdo ve, kdaj je ta trgovina v Qlandiji odprta? Ker nikjer ne najdem delovnega časa... a tam dela samo on al še kdo drug?

PALOMINO ::

Štacuna je odprta bolj po sistemu "radimo možda u ponedeljak ako ne dolazite u četvtrtak, subotom, nedeljom, ne radimo".
Kadarkol grem mimo je roleta dol...

cili87 ::

Hmm, ne vem, na mapi Qlandie te trgovine ni več... Da je ni mogoče ta tip zaprl?

Janac ::

zaprta trgovina je to.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Spletna trgovina Oskar Veliki (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Kaj kupiti
23475998 (16984) scipascapa
»

Izkušnje z demise.si? (strani: 1 2 3 4 )

15924458 (11074) Hayabusa
»

Trgovini pc-giga.si in mediamarket.si (strani: 1 2 )

6619960 (8486) oblonger
»

kupovanje pri pc-dom (strani: 1 2 )

679534 (4030) RC14
»

kaj sledi po 45 dneh od uveljavitve garancije? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
754911 (3687) cpu

Več podobnih tem