» »

comtron strokovnjaki

comtron strokovnjaki

Simko ::

Zgodilo se je že daleč nazaj, pa vseeno.Pridem v to najbolj obiskano rač. trgovino v MB (vsaj tako se mi zdi no, predvsem mamice in tete kopujejo tam za svoje ljubljenčke ) in vidim na polici dva orba: eden je zlati drugi srebrni. "OK," si rečem," ker imam durona, moram seveda vzeti chrome orba."
Pa prosim stričeka prodajalca naj mi ga malo pokaže(da vidim, če je original, pa vse tako kot mora bit).
Pa on meni: "Kakšen procesor imate?" Pa mu prijazno odgovorim, da durona in veselo pravi:"Potem morate pa tega vzeti!" in pokaže na zlatega lepotca na polici."Ti srebrni so za athlone!" :D

Pa rečem:"Ne ne, jaz imam durona, saj to je AMDjev socket A procesor"
Prodajalec:"Ja saj, athloni so pa slot A!". ???!?!

Zdaj mi pa povejte, če si lahko nek prodajalec trgovini z rač. materijalom privošči takšno ....eeeem.....zavajanje kupca zaradi svoje nevednosti?!

Pa še to mimogrede: danes sem si ventilator iz tega orba s sekundnim lepilom prilepil na rebra mojga vudota. Vem, da ni pametno , ampak stari ventilator se je zlomil. A mislite, da bo držalo?
LP

McHregec ::

LOL :D
Ja verjetno bi moralo držat.

ChiefThunder ::

O, fak sam to je pa res krneki. Prodajalci bi se pa mogl res mal bl spoznat na zadeve, ki jih prodajajo.
Za un ventilator pa probi, kolk se trdo drži na rebrih, pa se po tem orientiraj.

edmund ::

Hem, bodi srečen, da sploh govorijo s tabo... KO sem še jaz tua pa tam kaj zašel v Comtron, sem prvo čakal 10 minut, da so opazili, da sem v štacuni, potem pa je še malo trajalo, da so vprašali kaj bi rad. Raje pojdi v PowerPlus (poleg Andreanuma) - tam sicer tudi čakaš nekaj časa, vendar je vedno en tam, ki stvari obvlada in ti vse skupaj pove tako kot je. Če je stvar shit, ti bo to tako povedal - četudi nebodo tako zaslužili kot v nasprotnem primeru.:\
[28-Jun-2003 15:55:08] Body temperature above normal (error type 215)
[28-Jun-2003 15:55:08] No brain activity (error type 265)

Tr0n ::

Heh, podobno se je nama s Phenotom zgodlo, ko sva kupovala null modem kabl za povezavo dveh racunalnikov.

Najprej sva vzela napacen kabl (seveda nama noben ni priso pomagat), nakar koncno pride prodajalec in nama rece "ta kabl ni pravi". Pa ga vprasama zakaj ne. Pa rece, ta kabl vam ne bo delal, pa gre stran. Hallo? :)

Yohan del Sud ::

LOL, tko bi te tudi jest odpravil na njegovem mestu... >:D

Tečna stranka! >:D

Simko ::

hehe...ventilator še kar drži....upam, da ne bo dol padel...ker pol mi lahko res sranje nardi, pošoba plato pa to...brbl.Samo moram pa reči, da je zaradi tega ventilatorja tudi procesor hladnješi za kar nekaj stopinj :D Tak, da imam zdaj kišto zaprto. Verjetno, boljše kroži zrak, ker ventilator kar nekam okrog piha, ne samo na grafično. Zato ga tudi dol ne dam. :))

Glede comtrona: ja to je po mojih uzkušnjah res uporabniku najmanj prijazna trgovina. Pa pojma tudi nimaj o ničemer...razjezi me, da hodijo ljudje tja kupovati zaradi lokacije in zaradi imena...:O Predvsem tisti: "Ja moji hčerki bi rad kupo računalnik, pa ne enga dragega, samo tak da ma printer pa vse to, pa monitor..." heh.
Glede prijaznosti in informacij pa milsim, da je jerovšek d best. Samo škoda, da so tam tako cene zasoljene, pa da prisegajo le na intel.... je pa kvaliteta...zvok in slika kot se šika, heh.

miranpozar ::

Jerovšek?!?!? Ti si eden redkih, ki so pohvalili to trgovino! Se mi zdi, da so (bili!) preveliki in jim je situacija ušla iz kontrole!
Meni se zdi zelo cool PCX v Ljubljani in mogoče tudi Mlacom (če ne bi bilo vedno takšne gužve - kot da dajajo kaj zastonj).

Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com

srale ::

Tud men je jerovsek najbolši..Cene so zares visoke..pa do sedaj so vsi sistemi ki sem jih srečau iz njihove prodaje delovali..da nebi kaj reku o mlacomu ki ti uradno zmontira zaston..ok zaradi garancije..če pa je treba za to da ti ugradi rek čakat 5 dni..tukaj se pa zares vse konča...pri jerovšku pa ni tako priljubljene garancijske nalepke tako kot v večina ostalih firmah..tko da lahko mal po jetrih pogledaš..pa kaj po svojem prikrojiš...Ampak vsaj prodajalci v domžalah vedo kaj prodajajo..če pa ne pa se pozanimajo..
ne morem pa pohvalit servisa v domžalah..edino kar znajo narediti je da povozijo win..še sistem ki je njihou ne znajo obuditi od mrtvih..ok...ne mrtvih..samo tako zelo invalidni sistem...

Shadowman-x ::

Srale, mislim da si ti eden tistih, ki smo jih že obravnavali kot zaposlene pri računalniških podjetjih, saj trenutno ne poznam nikogar v Lj, ki bi bil zadovoljen z računalnikom kupljenim pri Jerovšku.

ABX ::

Tudi tu na obali kdor ima IQ večji od številke noge se izogiba Jerovška.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Tjulenj ::

uf jerovsek... baje mamo eno stacuno tut v kranju, ampak ke se hodmo sam zajebavat (guspod prodajalc, a mi nardite en predracun za podlogo za misko) pa gledat kolk nore cene majo... njihovi sistemi so pa... skoda besed... ceprov bols k IBM aptiva pa je pomoje :) no sej pomojem majo dost podobn folk kokr top shop :D

srale ::

žau niste zadeli..nikjer nisem zaposlen...vsaj kar se tče računalniških firm ne...mi je pa tud zlo všeč ker majo tolk artiklou na zalogi..kaj vas privlači da prideš v trgovino po en čist navaden kabl pa moraš zan čakati 3 dni??

pa brez zamere prosim..

Tjulenj ::

srale: ja sej mas prov... v jerovsku takoj dobis... ampak samo tisto kar ponujajo... ne mores se pa spomnit "jest bi pa xy graficno z xy rama pa se TV-out... sej lahk 3dni pocakam". jok odpade.

||_^_|| ::

Jerovsek??

Pa vam jst povem mojo prijazno iskušnjo:



Pridem jst pred ene 2 leti v Jerovška v Domžalah in pobaram prodajalca če majo SB AWE64. In on veli:"Naturlih!" in mi pokaže GOLD varjanto. Pa pravm jst:"ne, jst rabm value!" pa prav on:"ta je bolši" pa pravm jst:"zame nebo nobene razlike, kvečjemu 30Ksit", pa prau on:"pa useen tega kup!" pa pravm jst:"ne, jst rabm value, pa bedno se mi zdi dajat 30 čukov več za GOLD, ker ni take razlike" Pa prau on:"uzam tole al pa nč, ene zvočne pa že nebomo naročal za eno stranko"

p.s. da pa o cenah pa o sistemih sploh ne govorimo!





p.s. je pa res da sm enkt dubu IDE kabl zaston k sm ga nucu:)

srale ::

in potem si šou v sosednjo zgradbo k daru prašat če majo..pa so rekli da majo..samo v skladišču v mengšu...4 dni počakat...pa si se nasmehnu in si mislu da boš koga kam poslau...

ups..takrat dar še ni obstajau...

||_^_|| ::

ubistvu ne, šou sm u LJ, če gdo pozna, učas je bla ena ferma Proffesional computers, pol jo je armani uzeu, zdej je pa tm trgovina z eno športno opremo al kva, tm pr levu. in tm sm jo takoj dubu pa še za male pare:)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zgodba Jerovšek Computers se nadaljuje

Oddelek: Novice / Ostale najave
316968 (6968) nodes
»

Eden manj.

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
242380 (2380) Ziga Dolhar
»

Kateri dan je danes?

Oddelek: Loža
121738 (1582) element
»

Jerovšek

Oddelek: Omrežja in internet
241405 (1044) XCT
»

Naše poštene računalniške trgovine!! (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
6544814 (43427) Tjulenj

Več podobnih tem