Forum » Sedem umetnosti » Stargate Universe in druge Sci-fi serije
Stargate Universe in druge Sci-fi serije
Nikec3 ::
Robert Carlyle bo prvič v svoji karieri sedel za režiserski stolček. Režiral bo epizodo "Pathogen", ki bo na vrsti, kot četrta epizoda druge sezone, snemanje te epizode pa se bo začelo v naslednjih dnevih.
http://www.gateworld.net/news/2010/03/r...
http://www.gateworld.net/news/2010/03/r...
Berserker ::
Heh a ne bi raje igral Rusha kr ta lik mi je še nekako najboljši, ostali so vsi bolj tak tak , delujejo neizkušeno, nezrelo.
Glede BSG, nekaj ste omenjali da sodijo baltarju in da se je kao dobro odrezal, zanima me katera epizoda je to in v kateri sezoni je ?
Zanima me še to kako so tisti peteri sploh odkrili da so cyloni (pač oni XO, chif,..) nekako se tega ne spomnim več.
Glede BSG, nekaj ste omenjali da sodijo baltarju in da se je kao dobro odrezal, zanima me katera epizoda je to in v kateri sezoni je ?
Zanima me še to kako so tisti peteri sploh odkrili da so cyloni (pač oni XO, chif,..) nekako se tega ne spomnim več.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Berserker ()
Dr_M ::
Zgleda, da se bo zacela akcija. Verjetno so pa zbrani tukaj najboljsi odlomki, ki bodo razvleceni do konca sezone.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Jst ::
Franšiza SG bi potrebovala 10letni break, da bi SGU bil dobro sprejet, se meni zdi. Človek lahko aktivno spremlja samo določeno število svojega časa SciFi (in vstavi poljubno zvrst).
Hard Core fani SG1 in SGA bi seveda najraje še naprej gledali svoji seriji, ampak zame se je SG1 zaključil, ko so končali Jaffa zgodbo. Mogoče bi bil Atlantis tako bolj uspešen, če bi res končali SG1 takorat, tudi kar se tiče idej piscev serije. Samo Hard Core fanov, gledano po časovni premici, je vedno manj. Meni je Caprica uber serija, ampak dvomim, da bodo obdržali dovolj casual viewers, da bi v celoti povedali zgodbo, ki si jo je zamislil RDM.
SGU je v težki poziciji. Trailer je obetaven, ni kaj. Ampak akcija sama niti ni tako pomemben faktor. Vprašanje, če bodo pridobili na gledanosti... Jaz kot SciFi fan upam na to, ampak optimističen pa nisem.
--
Treek: Baltar: druga polovica tretje sezone. Final Five: muzika jih pripelje skupaj.
Hard Core fani SG1 in SGA bi seveda najraje še naprej gledali svoji seriji, ampak zame se je SG1 zaključil, ko so končali Jaffa zgodbo. Mogoče bi bil Atlantis tako bolj uspešen, če bi res končali SG1 takorat, tudi kar se tiče idej piscev serije. Samo Hard Core fanov, gledano po časovni premici, je vedno manj. Meni je Caprica uber serija, ampak dvomim, da bodo obdržali dovolj casual viewers, da bi v celoti povedali zgodbo, ki si jo je zamislil RDM.
SGU je v težki poziciji. Trailer je obetaven, ni kaj. Ampak akcija sama niti ni tako pomemben faktor. Vprašanje, če bodo pridobili na gledanosti... Jaz kot SciFi fan upam na to, ampak optimističen pa nisem.
--
Treek: Baltar: druga polovica tretje sezone. Final Five: muzika jih pripelje skupaj.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Mene pa predvsem zanima, kaj se bo zgodilo z V serijo. Zgledala je ok.
Caprica je pa...brezvezna ce se bolj milo izrazim. Ze mnogokrat videna zgodba.
Caprica je pa...brezvezna ce se bolj milo izrazim. Ze mnogokrat videna zgodba.
Ja, V. Še malo bodo čakali, pa bom pozabil, da sem jo gledal. Na myepisodes.com: 31-Mar-2010, 02:00, V(2009), 01x05, Episode 5.
SciFi kot originalna zvrst, ki vsebuje tuje rase, tuje planete in vesoljske ladje je v velikanski krizi. Trenutno je edina takšna serija Stargate Universe, pa še ta ima slabo gledanost. Večina ljudi raje gleda polovični SciFi kot je Lost, Smallwile, Heroes itd. Resnično upam, da bo čez 10 let še obstajala kakšna serija ala SG, BSG, Star Trek
Lion29 ::
pismo: smallwille ima vse elemente, ki si jih nastel za "originalno zvrst"
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
fosil ::
Niti ne. Tisti našteti elementi morajo biti v glavni vlogi, ne bežno omenjeni enkrat v sezoni.
Tako je!
Če komentiram trailer za SGU torej, Rusk bo uspel popravit shuttle potem jih pa kao napade on ali alieni, skratka tisti shuttle iz ene epizode ko na koncu vzleti iz destiny v hyperspace je lahko alien spy. Na koncu pa je ziher 304 hammond ki išče sledi za njimi, pot jim pa prekrižajo lucian aliance(omenjena je bila celo voditeljica te zveze na gateworld). Mogoče je to preveč akcijsko ampak vesoljske bitke v serijah bi poleg dialogov in raziskovanja pogledal vsak.
Tnx za odgovore pri SGU. Tretjo epizodo imam broken pa sem pogledal smao pol sezone.
Tnx za odgovore pri SGU. Tretjo epizodo imam broken pa sem pogledal smao pol sezone.
Hammond je prikazan iz "flashbackov" in prikazuje kako je Lucian Aliance prišla na Destiny. Po drugi strani pa se meni niti ne gre toliko za akcijo, kot za odkrivanje novih planetov, starodavnih naprav, tujih ras itd.
@Nikec3: tako je... mene bk za samo akcijo (ce akcijo dojemate kot razlicne spopade)... mene v teh serijah najbolj zanima predvsem razlicna odkritj... na vseh podrocjih... kam vse gre domisljija in to...
kak zakon mi je bil gledat SG-1, ko so najprej odkrili guaulde in potem jih spoznavali... vmes jadrali po drugih planetih... pa meli so mninimalno 11 takih teamov.. pa razen tu pa tak kake omembe drugih.. so sg-1 bli kao glavni za vsa odkritja (what a bs).... no in potem ko si je oneal naloudal mozgane z ancient stuff in potem ko je prvic stopil v stik z azgardi... neverjetno excited... cel novi svet... in potem so zadevo dokaj lame izpeljali naprej s thorom &co...
ampak ja.. moj point je, da res mene akcija niti pod razno ne zanima... sej je kul, da je tu pa tam kak spopad pa dober CGI, da se dejansko vidi in dobis obcutek...
SGU je pa bil podn.. se atlantis je na zacetku ponudil tisti excitment, vsaj na zacetku, ko so odkrivali celo vesoljsko ladjo/mesto.. in vedno odkrivali nove stvari...
SGU pa je bil tako mellow, da si nisem nikoli mislil, da mi bo tako brezveze, da bom lahko nehal gledat
zanimivo pa mi je, da mi je BSG, kljub temu, da ne ponuja nic od tega (razen redkih odkritij za romanje na zemljo) pa mi je vseeno dokaj vsec
kak zakon mi je bil gledat SG-1, ko so najprej odkrili guaulde in potem jih spoznavali... vmes jadrali po drugih planetih... pa meli so mninimalno 11 takih teamov.. pa razen tu pa tak kake omembe drugih.. so sg-1 bli kao glavni za vsa odkritja (what a bs).... no in potem ko si je oneal naloudal mozgane z ancient stuff in potem ko je prvic stopil v stik z azgardi... neverjetno excited... cel novi svet... in potem so zadevo dokaj lame izpeljali naprej s thorom &co...
ampak ja.. moj point je, da res mene akcija niti pod razno ne zanima... sej je kul, da je tu pa tam kak spopad pa dober CGI, da se dejansko vidi in dobis obcutek...
SGU je pa bil podn.. se atlantis je na zacetku ponudil tisti excitment, vsaj na zacetku, ko so odkrivali celo vesoljsko ladjo/mesto.. in vedno odkrivali nove stvari...
SGU pa je bil tako mellow, da si nisem nikoli mislil, da mi bo tako brezveze, da bom lahko nehal gledat
zanimivo pa mi je, da mi je BSG, kljub temu, da ne ponuja nic od tega (razen redkih odkritij za romanje na zemljo) pa mi je vseeno dokaj vsec
No nekaj takšnega sem mislil, nek hud zaplet, nov sovražnik potem iščejo kakšno napravo da problem omilijo ali se ga rešijo na koncu pa kak hud prizor z ladjami in efekti in razplet ter posledice. To še kako za vraga je lucian aliance uspelo priti na krov destiny ? Z hatakami sploh nemorejo doseči destiny ki leži par galaksij daleč, drugih ladij ali tehnologije nimajo. Destiny napade drug zunanji sovražnik.
BSG je bil dober zaradi dogajanja in dobrih dialogov med igralci, medtem ko pri sgu spiš in čakaš na kaj konkretnejšega ker v dialogih jamrajo, stokajo in bluzijo. Pri atlantisu je blo cool da niso takoj vsega mesta odkrili ali odkrili vseh naprav , ampak so to delali postopoma do konca. Tu pa so takoj znali rokovat z orožijem, življensko podporo, itd.... Naj omenim da je bila sama okolica pri atlantisu pestrejša, tu pri SGU pa je samo soba z vrati, hodniki, hodniki in balkon. Ladja sploh ni tako mala komot bi lahko kaj odkrili še na njej, razne naprave, itd..
To bi še vprašal če kdo pozna kakšno stran kjer so primerjave velikosti med ladjami v scifi.
BSG je bil dober zaradi dogajanja in dobrih dialogov med igralci, medtem ko pri sgu spiš in čakaš na kaj konkretnejšega ker v dialogih jamrajo, stokajo in bluzijo. Pri atlantisu je blo cool da niso takoj vsega mesta odkrili ali odkrili vseh naprav , ampak so to delali postopoma do konca. Tu pa so takoj znali rokovat z orožijem, življensko podporo, itd.... Naj omenim da je bila sama okolica pri atlantisu pestrejša, tu pri SGU pa je samo soba z vrati, hodniki, hodniki in balkon. Ladja sploh ni tako mala komot bi lahko kaj odkrili še na njej, razne naprave, itd..
To bi še vprašal če kdo pozna kakšno stran kjer so primerjave velikosti med ladjami v scifi.
SPOILER!!!
Alieni napadejo Destiny v naslednji epizodi z imenom Space, vkrcajo pa se tudi na Destiny skozi vrata (ni nujno v naslednji epizodi), Lucian Aliance pa pride na Destiny z vrati in definitivno ne z ladjami.
Alieni napadejo Destiny v naslednji epizodi z imenom Space, vkrcajo pa se tudi na Destiny skozi vrata (ni nujno v naslednji epizodi), Lucian Aliance pa pride na Destiny z vrati in definitivno ne z ladjami.
Izi ::
Pa pravite, da SGU ni popularen. Še predno bo štartal drugi del sezone bom vedel celotno zgodbo do potankost, mi sploh ne bo treba gledati
Novo prikolico vrtijo že tudi na SciFi kanalu, ampak zraven pravijo, da se začne poleti. Kaže, da bodo spet zamujali za kakšna 2 meseca.
Novo prikolico vrtijo že tudi na SciFi kanalu, ampak zraven pravijo, da se začne poleti. Kaže, da bodo spet zamujali za kakšna 2 meseca.
Pa pravite, da SGU ni popularen. Še predno bo štartal drugi del sezone bom vedel celotno zgodbo do potankost, mi sploh ne bo treba gledati
SGU "Space" epizoda pride na SyFy 2.4.10, v aprilu so nato na sporedu še 4 epizode.
SGU "Space" epizoda pride na SyFy 2.4.10, v aprilu so nato na sporedu še 4 epizode.
Vse spremljam in imam zabeleženo
Nisem govoril za SyFy Channel ampak za SciFi Channel. Tega, ki ga gledamo v Sloveniji s slovenskimi podnapisi: scifichannel.si
Na SciFi bodo kot kaže zaostajali za 2 meseca za SyFy. Bo treba spet brskati po travnikih. Je pa na SyFy v HD resoluciji, bo lepše za gledati
Mnja tak pač je eni nimamo druge šanse kot travišče, tako da bom ob sobotah lahko čakal na caprico, SGU in po možnosti V.
Pomembni datumi za SciFi fane za naslednjih 30 dni in začetki novih sezon za letos:
16. marec 2010, ponedeljek - FlashForward - Sezona 1, Epizoda 11, Naslov: What Did You See?
16. marec 2010, ponedeljek - Lost - Sezona 6, Epizoda 8, Naslov: Recon
18. marec 2010, četrtek - FlashForward - Sezona 1, Epizoda 12, Naslov: Revelation Zero
19. marec 2010, petek - Caprica - Sezona 1, Epizoda 8, Naslov: Ghosts in the Machine
20. marec 2010, sobota - Legend of the Seeker - Sezona 2, Epizoda 14, Naslov: Bound
23. marec 2010, torek - Lost - Sezona 6, Epizoda 9, Naslov: Ab Aeterno
25. marec 2010, četrtek - Supernatural - Sezona 5, Epizoda 15, Naslov: Dead Men Don't Wear Plaid
25. marec 2010, četrtek - FlashForward - Sezona 1, Epizoda 13, Naslov: Blowback
26. marec 2010, petek - Caprica - Sezona 1, Epizoda 9, Naslov: End of Line
27. marec 2010, sobota - Legend of the Seeker - Sezona 2, Epizoda 15, Naslov: Creator
30. marec 2010, torek - V - Sezona 1, Epizoda 5, Naslov: Welcome to the War
30. marec 2010, torek - Lost - Sezona 6, Epizoda 10, Naslov: The Package
1. april 2010, četrtek - Supernatural - Sezona 5, Epizoda 16, Naslov: Dark Side of the Moon
1. april 2010, četrtek - Fringe - Sezona 2, Epizoda 16, Naslov: Peter
2. april 2010, petek - Stargate Universe - Sezona 1, Epizoda 11, Naslov: Space (1)
2. april 2010, petek - Smallville - Sezona 9, Epizoda 15, Naslov: Escape
6. april 2010, torek - Lost - Sezona 6, Epizoda 11, Naslov: Happily Ever After
9. april 2010, petek - Stargate Universe - Sezona 1, Epizoda 12, Naslov: Divided (2)
9. april 2010, petek - Smallville - Sezona 9, Epizoda 16, Naslov: Checkmate
10. april 2010, sobota - Legend of the Seeker - Sezona 2, Epizoda 16, Naslov: Desecrated
.....
.....
7. junij 2010, ponedeljek - Doctor Who - Sezona 5, Epizoda 1, Naslov: The Eleventh Hour (65 minut)
13. junij 2010, nedelja - True Blood - Sezona 3, Epizoda 1, Naslov: Pack of Wolves
13. julij 2010, torek - Warehouse 13 - Sezona 2, Epizoda 1, Naslov: -
16. julij 2010, petek - Eureka - Sezona 4, Epizoda 1, Naslov: -
september 2010 - Dexter - Sezona 5, Epizoda 1, Potrjeno
september 2010 - Merlin - Sezona 3, Epizoda 1, Potrjeno
september 2010 - Heroes - Sezona 5, Epizoda 1, Ni znano ali sploh bo 5. sezona, precej možnosti, da bo ukinjena.
oktober 2010 - Sanctuary - Sezona 4, Epizoda 1, Potrjeno
jesen 2010 - Paradox - Potrjenih novih 5 epizod
Dollhouse - ukinjena, 3. sezone ne bo.
16. marec 2010, ponedeljek - FlashForward - Sezona 1, Epizoda 11, Naslov: What Did You See?
16. marec 2010, ponedeljek - Lost - Sezona 6, Epizoda 8, Naslov: Recon
18. marec 2010, četrtek - FlashForward - Sezona 1, Epizoda 12, Naslov: Revelation Zero
19. marec 2010, petek - Caprica - Sezona 1, Epizoda 8, Naslov: Ghosts in the Machine
20. marec 2010, sobota - Legend of the Seeker - Sezona 2, Epizoda 14, Naslov: Bound
23. marec 2010, torek - Lost - Sezona 6, Epizoda 9, Naslov: Ab Aeterno
25. marec 2010, četrtek - Supernatural - Sezona 5, Epizoda 15, Naslov: Dead Men Don't Wear Plaid
25. marec 2010, četrtek - FlashForward - Sezona 1, Epizoda 13, Naslov: Blowback
26. marec 2010, petek - Caprica - Sezona 1, Epizoda 9, Naslov: End of Line
27. marec 2010, sobota - Legend of the Seeker - Sezona 2, Epizoda 15, Naslov: Creator
30. marec 2010, torek - V - Sezona 1, Epizoda 5, Naslov: Welcome to the War
30. marec 2010, torek - Lost - Sezona 6, Epizoda 10, Naslov: The Package
1. april 2010, četrtek - Supernatural - Sezona 5, Epizoda 16, Naslov: Dark Side of the Moon
1. april 2010, četrtek - Fringe - Sezona 2, Epizoda 16, Naslov: Peter
2. april 2010, petek - Stargate Universe - Sezona 1, Epizoda 11, Naslov: Space (1)
2. april 2010, petek - Smallville - Sezona 9, Epizoda 15, Naslov: Escape
6. april 2010, torek - Lost - Sezona 6, Epizoda 11, Naslov: Happily Ever After
9. april 2010, petek - Stargate Universe - Sezona 1, Epizoda 12, Naslov: Divided (2)
9. april 2010, petek - Smallville - Sezona 9, Epizoda 16, Naslov: Checkmate
10. april 2010, sobota - Legend of the Seeker - Sezona 2, Epizoda 16, Naslov: Desecrated
.....
.....
7. junij 2010, ponedeljek - Doctor Who - Sezona 5, Epizoda 1, Naslov: The Eleventh Hour (65 minut)
13. junij 2010, nedelja - True Blood - Sezona 3, Epizoda 1, Naslov: Pack of Wolves
13. julij 2010, torek - Warehouse 13 - Sezona 2, Epizoda 1, Naslov: -
16. julij 2010, petek - Eureka - Sezona 4, Epizoda 1, Naslov: -
september 2010 - Dexter - Sezona 5, Epizoda 1, Potrjeno
september 2010 - Merlin - Sezona 3, Epizoda 1, Potrjeno
september 2010 - Heroes - Sezona 5, Epizoda 1, Ni znano ali sploh bo 5. sezona, precej možnosti, da bo ukinjena.
oktober 2010 - Sanctuary - Sezona 4, Epizoda 1, Potrjeno
jesen 2010 - Paradox - Potrjenih novih 5 epizod
Dollhouse - ukinjena, 3. sezone ne bo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Izi ()
wtf mesas dexa sem??
Nisem prepričan kaj pomeni "mesas" in "dexa", ampak predvidevam, da se razburjaš zaradi Dexterja.
Serijo 24 in še nekatere kriminalke sem odstranil, Dexterja pa sem pozabil zbrisati. Big deal.
Če smo čisto pošteni je Dexter tako ali tako ena znanstvena fantastika, ki nima nič skupnega z realnostjo. Je pa zanimiv za gledati.
Bom drugič bolj pazil, da ga ne bom po nesreči omenil tukaj
hehe
ja no, nisem vedel, da je po nesreci... ce je blo po nesreci, potem seveda ni big deal in ti je oprosceno... ampak pr teb se nikoli ne ve
ja no, nisem vedel, da je po nesreci... ce je blo po nesreci, potem seveda ni big deal in ti je oprosceno... ampak pr teb se nikoli ne ve
Dajte se no naučit limat slike!
ce bi hotel zalimat sliko, bi jo zalimal...
ker pa sliko tezko oznacis kot spoiler, kajti folk tezko oci obrne od slike, sem dal raje link...
mas kaj proti?
saj vem, da nekateri ne poznajo kulturo in jih bk za sirni svet....ampak daj no.. malo obzirnosti
Jaz ne vidim ne linka, ne slike.
fosil ::
Pa so rekel, da bodo vesoljčki v SGU čisto drugačni.
Ampak kot je videt imajo še vedno 2 roki in nogi, glavo, hodijo pokonci, celo obleke imajo. Sam malo bolj koščeni so.
Prav neverjetna podobnost, glede na to da so se razvil milijone svetlobnih let stran
Ampak kot je videt imajo še vedno 2 roki in nogi, glavo, hodijo pokonci, celo obleke imajo. Sam malo bolj koščeni so.
Prav neverjetna podobnost, glede na to da so se razvil milijone svetlobnih let stran
Tako je!
Vseeno velikanski napredek proti povprečnemu SciFi, kjer se vse rase iz celega vesolja razlikujejo samo po nagrbančenosti čela in kakšnemu izrastku na čelu
Tile imajo med gležnji in bokom kar dva kolena, precej bolj napredna bitja od nas torej. Ampak kljub razvitosti ne nosijo čevljev
Možgane imajo kot kaže še enkrat večje kot mi. V rokah pa nimajo nobenega orožja. Verjetno obvladajo telekinezo in metanje ognjenih krogel, drugače bi zagotovo v rokah nosili kakšna krepelca
Štirinožni ti vrjetno nebi pasali, morajo bit pač takšni da bodo delali, hodili normalno po svojih ladjah. Mogoče nebodo napadalni. Spopadi bojo ziher z lucian aliance.
guauldi so bli miljardokrat boljsi... replikatorji tudi... tak da nebi ravno o napredku
Lonsarg ::
Glede na finance, ki jih imajo na razpolago take serije itak ne moreš pričakovat kaj drugega, kot nekaj kar lahko v veliki večini igra en igralec in ni potrebno na računalnik.
guauldi so bli miljardokrat boljsi... replikatorji tudi... tak da nebi ravno o napredku
Lion29, veliki poznavalec SciFi scene Vedno se zabavam, ko poskušam razvozlati kaj hočeš povedati. Mogoče bi bilo bolj razumljivo, če bi pisal v Angleščini
Z guauldi najbrž misliš Goa'ulde?
Za parazitskega črva, ki malo spominja no človeško ribico in se ga tako ali tako nikoli ne vidi je bilo pa res potrebno veliko domišljije Da neverjetnih računalniških efektov, kot so žareče oči in globok glas sploh ne omenjamo
In ravno milijardo krat boljši so bili? A ti je bilijon ušel iz glave?
Tom-Cat ::
Novo prikolico vrtijo že tudi na SciFi kanalu,...
OMG.... "prikolico" ... kam bomo prisli.
Spet se en, ki ne zna uporabljeti šumnikov, loti kritiziranja slovenščine.
V Angleščini, kot kaže nisi najbolj domač. Tudi v slovenščini verjetno ne, drugače bi vedel, da Slovenci nimamo besede in da je prikolica najbolj primeren prevod.
Kakšna asociacija pa se tebi zbudi ob angleški besedi Trailer?
Trailer pomeni dobesedno prikolica.
Ima sicer še nekaj manj uporabljanih pomenov, za katere pa kot ponavadi Slovenci spet nimamo besede.
Trailer:
- običajno pomeni prikolica ali voz, naprimer: Trailer camp - Kamp za avtomobilske prikolice.
- v botaniki pomeni rastlino plazilko
- v kinologiji pomeni sledilni pes
- v filmski industriji pa pomeni predvajanje izvlečkov iz prihodnjega filmskega programa
Ampak človek ne more dobiti 4 različne asociacije ob slišanju ene besede. Asociacija bo vedno prikolica.
Zakaj Slovenci ne bi mogli za vse štiri pomene uporabljati besede prikolica, če jo lahko drugod po svetu? A moramo biti spet nekaj posebnega?
Pomen besede prikolica v slovenščini:
- vozilo brez lastnega pogona
- odvečen ali neenakopraven človek
- žena oz. spremljevalka
- neuradno (še ni v SSKJ) v zadnjem času pa še "predvajanje izvlečkov iz prihodnjega filmskega programa"
Sicer pa se v Angleščini uporablja dve različni besedi za predstavljanje filmskih izvlečkov.
Teaser in Trailer, za obe besedi se v sloveniji že nekaj časa uporabljata posrečena prevoda.
Teaser - dražilnik
Trailer - prikolica
Imaš prav. Napovednik mi ni prišel na misel, ker povsod prebiram trailer ali prikolica.
Bom drugič uporabil besedo napovednik.
Bom drugič uporabil besedo napovednik.
Huh, pogledal nove dele flashforward
ZELOOOOOO ZADOVOLJEN!
malcek spoilerja, not really
Ne vem zakaj, ampoak serija mi je postala full dosadna. Oba "glavna" igralca Sonya Walger aka Penny in Joseph Fiennes sta mi toootalno antipaticna.. in serija se je prevec zacela vrtet okoli njiju... No v teh novih epizodah so zgodbo malo bolj globalizirali in zgodba ni samo o agent Benfordu...
upam, da bo tak trend tudi v bodoce!
Vasa mnenja?
ZELOOOOOO ZADOVOLJEN!
malcek spoilerja, not really
Ne vem zakaj, ampoak serija mi je postala full dosadna. Oba "glavna" igralca Sonya Walger aka Penny in Joseph Fiennes sta mi toootalno antipaticna.. in serija se je prevec zacela vrtet okoli njiju... No v teh novih epizodah so zgodbo malo bolj globalizirali in zgodba ni samo o agent Benfordu...
upam, da bo tak trend tudi v bodoce!
Vasa mnenja?
Kaj pa Lost? To je nek /fi, z nekim čudnim sci.
In ker je ta tema o sci/fi najbolj aktivna, bom vprašal/povedal moje mnenje tu. (Lahko pa moderatorji moj post premaknete.)
Kaj za vraga se dogaja v Lost-u?
Prvi sezoni sta mi bili zelo všeč, ko so poleg življenja na otoku, kazali življenja igralcev preden so strmoglavili in kako so se njihova življenja prepletala.
Kaj pa sedaj prikazujejo, mi pa ni niti malo jasno.
Torej, kaj se dogaja sedaj v Lost-u? Kaj so tisti vložki, ki prikazujejo normalen life? Prej smo vedeli kdaj je flashbackward, flashforward in je nekako imelo vsaj malo smisla. Sedaj pa... Ničjasno??!?
Zato me zanimajo vaša mnenja. Ker jaz tavam v temi.
In ker je ta tema o sci/fi najbolj aktivna, bom vprašal/povedal moje mnenje tu. (Lahko pa moderatorji moj post premaknete.)
Kaj za vraga se dogaja v Lost-u?
Prvi sezoni sta mi bili zelo všeč, ko so poleg življenja na otoku, kazali življenja igralcev preden so strmoglavili in kako so se njihova življenja prepletala.
Kaj pa sedaj prikazujejo, mi pa ni niti malo jasno.
Torej, kaj se dogaja sedaj v Lost-u? Kaj so tisti vložki, ki prikazujejo normalen life? Prej smo vedeli kdaj je flashbackward, flashforward in je nekako imelo vsaj malo smisla. Sedaj pa... Ničjasno??!?
Zato me zanimajo vaša mnenja. Ker jaz tavam v temi.
zdaj pa prikazuje drugo realnost... tisto realnost, ki se bi zgodila, ce bi se tista bomba sprozila na otoku, kot naj bi se
meni je pa zelo vsec...
ok, precej zalase privleceno, da so vsi tako povezani... bomo vidli na koncu vzroke
meni je pa zelo vsec...
ok, precej zalase privleceno, da so vsi tako povezani... bomo vidli na koncu vzroke
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvezdna vrata - Stargate SG1 (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Sedem umetnosti | 92702 (17311) | Barakuda1 |
» | Battlestar Galactica (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Sedem umetnosti | 48245 (13581) | vostok_1 |
» | SG - Goa'uld, Tok'ra, Jaffa... (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 11683 (9114) | Jst |
» | Battlestar Galactica: Blood and Chrome (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 12639 (10794) | yoco |
» | Caprica (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 12738 (9918) | Brane2 |