» »

Nokia 5800 XpressMusic

Nokia 5800 XpressMusic

««
40 / 81
»»

martincek1 ::

če gledam samo na uro na vsake tolkcajta mi baterijo sprazne po 2 dneh... zato se mi zdi zelo švoh :/

Bor H ::

Ubistvu je sam ekranček potraten, vse ostalo je šparovno :)

Tomay ::

Več kot dva dni mi zdrži edino čez vikend. Tisti ki pravijo, da jim zdrži 5 dni ali več ga ponoči ugašajo, dajejo v offline ali sploh ne telefonirajo. Na dan telefoniram vsaj 20-30 minut. Če uporabljam garmina priklopim telefon na avto polnilec. Občasno kaj interneta.

A kdo ve za kako remote desktop aplikacijo za ta telefon. Na htc touch sem videl in deluje odlično.
Voodoo 4Ever

amacar ::

tomay 2 dni mi zdrži brez problema z okoli 2 do 3 ure interneta na dan in 10 min klicev in 5 sms-jev. Ga pa nikoli ne ugašam, ali dajem v offline.
Drugače pa mi do 4 dni zdrži ob zmerni uporabi.

buhti69 ::

Več kot dva dni mi zdrži edino čez vikend. Tisti ki pravijo, da jim zdrži 5 dni ali več ga ponoči ugašajo, dajejo v offline ali sploh ne telefonirajo. Na dan telefoniram vsaj 20-30 minut. Če uporabljam garmina priklopim telefon na avto polnilec. Občasno kaj interneta.

A kdo ve za kako remote desktop aplikacijo za ta telefon. Na htc touch sem videl in deluje odlično.

Kaj pa tebi ni jasno? Men zdrži normalno 6 dni pa nč ponoči neugašam mobitela ali dajn na offline, kje sm to sploh napisu? Res da čez dan ga skor nč neuporabljam, kšne 2 klica mogoče kšn sms pa ene 10min neta na dan. Drgač pa ko sm jo redno uporablal za use ja je pa zdržala k nč 3 dni. Tko da nevem kko ti lohk samo čez vikend zdrži?
AMD Phenom X3 8450 @ 2,1Ghz | Sapphire HD 4670 512M DDR3 | Asus m3a78
LC Power 600W/12cm V2.2 | Apacer DDR2 800MHz Golden Cover KIT (4x1GB)
WD 320GB 16MB SATA2/300 + WD 500GB, 7200rpm, 16MB, USB 2.0

Zgodovina sprememb…

• spremenil: buhti69 ()

Tomay ::

Mogoče malo več telefoniram. Mogoče je tudi slaba baterija. Mogoče je tudi 3g...

Če telefona sploh ne bi uporabljal nisem prepričan, če bi mi držal 4 dni. Bom pa ob priložnosti probal.
Voodoo 4Ever

ivanuscha ::

Jst sem dal svetlost zaslona na min. in samo na edge. To ful prišpara baterijo. Itak sam poveča svetlost če greš na močno svetlobo.

Mogoče malo več telefoniram. Mogoče je tudi slaba baterija. Mogoče je tudi 3g...

Če telefona sploh ne bi uporabljal nisem prepričan, če bi mi držal 4 dni. Bom pa ob priložnosti probal.

Je pa tudi da jest nimam prižganga 3g, ker ga tudi sploh nikoli neuporabljam...

MiG84 ::

Hej! Jaz sem spremenil product code na balkan red in mi še vedno noče posodobit telefona!! Mogoče kdo ve zakaj?

tomaz- ::

moram rečt, da sem kar presenečen, koliko "svetovnih" popotnikov premore tale Slo-tech. Nisem vedel, da je tako noro pomembno, da baterija nekomu zdrži 18 minut dlje kot drugemu.. sam naredim z njo v provprečju cca dobro 1 uro efektivnih klicev na dan ( jebiga, služba) , vmes še malo pregledamo maile, kašne net, zvečer ga dam filat, zjutraj je zadevca READY.. če je nuja, ga pač priklopim v avtu za tiste pol urce do ene ure, ko se vozim. Še nisem štopal, kako dooolgo bo držala baterija, nisem te vrste športnik..

Denos ::

Hej! Jaz sem spremenil product code na balkan red in mi še vedno noče posodobit telefona!! Mogoče kdo ve zakaj?

Jaz sem kupil Nokio pri Simobilu in je pred spremembo product code na Balcan red bil gor firmware v21. Ko sem spremenil product code mi je na telefonu pisalo, da ni novejše različice, preko Nokia Software Updaterja pa je normalno šlo. Svetujem ti, da poskusiš tam.

rok650 ::

Zanima me ali kdo ve kako se reče programu za to nokijo ki ti spremeni dvoklike na aplikacije v enoklik? saj sem ga že imel in sem ga po pomoti zbrisal imena si pa nisem zapolnil prosim za pomoč in zanima me kakšna spletna stran z free programi za ta telefon
LP

stokrat sm že napisal free strani mobicreed.com, ipmart forum, gizmofree...

biasko ::

lahko mogoče malce pomoči pri Adobe REaderju ker mi je potekla licena ;)
http://www.mobicreed.com/2009/09/08/qui...
tale link je zanimiv, vendar crack-a ne morem zagnati.

please help

gepard69 ::

Še vedno mi ni uspelo zrihtat Slo menija in pisave. Naložil sem tazadnji FW pa tut nič. A je treba kej druzga dol za področje potegnit? Time zone mam SLO vendar šumnikov ni niti slo menija!! Kak nasvet prosim...hvala
Pa še neki, se mi zdi, da sem imel včasih tako naštiman, da pri fotkanju ni bilo nobenih glasov. Sedaj so pa samo 4 možnosti in vse čudni zvoki. A se da to kako poštimat, da se bo dal kej naskrivaj fotkat?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gepard69 ()

biasko, točno toti adobe reader meni dela (z iste strani sm potegnil). Crack je treba podpisati, da ti gre odprti, potem pa vse skupaj odlično dela

gepard za zvok pr fotoaparatu izklopi opozorilne tone

in kako podpišem?

najprej moraš dobiti certifikat in key, potem uporabiš program npr. signsis

več poglej na googlu

amacar thx :D
Sedaj pa samo slo jezik....a ma še kdo take težave?

Kla_Man ::

Kreteni telerayevi, nesem jim nokio 5800xm na servis za ta čs mi pa sposodjo en jebeni telefon ki se še prižge ne! Gnoji ;(

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kla_Man ()

WyattEarp ::

Od malo prej je na voljo nov v31 firmare "preko zraka", torej hitro vpišite *#0000# in updejtajte,

Kaj to pomen? preko zraka? kaj to samo na telefonu daš in pol on sname dol preko mobitel al kaj? mi ni jasno. obstaja kej takega tud za druge telefone?
hvala.
AMD Phenom II 1090T,ASUS M4A89GTD PRO/USB3,12 Gb RAM(2x4Gb,2x2Gb)-1.600Mhz,
GMC H70, Gigabyte R9 270X, Samsung 850 EVO 250GB,WD 2Tb(G),Scythe 700W, LG 23''.

WhyattEarp odtipkaj to kar je napisano in sledi navodilom (pritisni OPCIJE in PREVERI POSODOBITVE), simple as that! Mialim, da se prenese 9Mb če sm dobr vidu.

Mene pa zanima, če se da filmčke tut tako obračat (za 90°)kot fotke? Sem po pomoti mal narobe aparat držu :O

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gepard69 ()

delfinus ::

Evo na lepem, mi je spet budilka zacela napacno zvonit. OD vceraj na danes, nisem na telefonu delal prav nic. Nobenih nastavitev, nobenih upgrejdov, nobenih poganjanj aplikacij. Software je preprosto faljen na momente.
lp, d.

WaterBoy ::

Menda filme avtomacko predvaja v ležečem položaju

ppeterlin ::

Sicer ne vem od kdaj so moderatorji tukaj tako strogi glede vprašanj o crack-anih verzijah programov, ker sem na forumu zasledil že veliko niti o crackanem Garmin-u, Adobe Readerju,...

Glede na to da je bilo moje vprašanje o crack-ani verziji Ovi Maps 3 izbrisano, bom postavil samo prvi del vprašanja...

Je kdo že zasledil crack-ano verzijo Ovi Maps 3.0 za Nokio 5800?

LP

Peter

Duke ::

ce ti kej pomaga:

http://symbianism.com/applications-s60-...

Naj bi bla crack-ana, samo ni podpisna...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Duke ()

DamijanD ::

Jst sem dal svetlost zaslona na min. in samo na edge. To ful prišpara baterijo. Itak sam poveča svetlost če greš na močno svetlobo.

A to res deluje, da sam prilagaja svetilnost?

Ja itak, zakaj pa ne probaš? Sej to je imel že dolgo nazaj SE W810i.

Online peticija za kinteic scrooling/firmware update.

/alien\ ::

men noče updejtat na najnovejši FW. nokijo mam od simobila. uno product code sm spremenu, in jo tutdi je spremenlo ampak mi še zmer noče updejat. ma kdo rešitev?

Eno vprašanje: ko slikam s telefonom in tistim gumbom na vrhu telefona, ko ga obrneš, mi sliko samo izostri,slika pa ne... Kaj bi lahko bilo narobe? Naj povem, da je bil telefon ne dolgo časa nazaj na popravilu,vendar ne zaradi te napake...

jnce ::

Ja pritisni gumb do konca....gumb je dvostopenjski, kot na vsakem dogotalcu. Pritisneš do polovice ti sliko izostri pritisneš do konca slika.

Vem, vem, sem vse probal... Sej fotkič je prej delu pa vse, zdj pa kr naenkrt tisti gumb noče slikat, sam izostri mi... Je mogoče napaka v tem, da je nekaj časa nazaj prišla kapljica vode v aparat,s čimer mi je začela ob prejetju sporočila/klica utripati tudi zelena tipka za klicanje, ne le tista bela... Aparat sem nesel na servis, odštel 48EUR in naj bi delal vse ok, vendar so dodali da kljub popravilu lahko kasneje pride do kakšnih napak. Pač ker se lahko oksidacija nadaljuje in poškoduje aparat...

mitkos ::

Jst sem pa zadnjič opazil, da pri zelo dolgem prejetem smsu ne morem skrolat do njegovega konca in moram spremeniti velikost pisave na small, da lahko celega preberem. Kaj mislite da je krivo???

malo obrni telefon v vodoravni položaj, moral bi delovat... tudi meni je že kdaj naredil, vendar ne velikokrat.

Slowenc ::

NE vem kaj ga serje tale Nokia. Z vsakim upgrade firmware mi slabše deluje. Z verzijo 31 imam stalne probleme. Ko želim končati klic (klik na Končaj klic) se le-ta ne odziva - kot da ne dela screen. Tako je z vsakim tretjim klicem.
Drug problem je, da je aparat postal zelo slabo odziven, najbolj mi gre na živce, da ko ga odklenem, traja sekundo da se odklene.
Pa zdi se mi, da baterija manj zdrži kot je zdržala prej.

Ima še kdo podobne težave?
Skiny gate.

edge540 ::

Včasih ne morem sprejet klica z stiskanjem na ekran...je treba fizični gumb stisnit za oglasit se (zeleni).

zzokyy ::

Včasih ne morem sprejet klica z stiskanjem na ekran...je treba fizični gumb stisnit za oglasit se (zeleni).

fora je v tem, da je telefon zaklenjen :) ga moreš prvo odkleniti, pol pa bo prijelo

meni drži baterija zelo dolgo. nafilal sem ga v ponedeljek zjutraj, pa mi je pred eno uro začelo pisat da je baterija prazna...pa nimam niča kaj ekstra nastavitev, svetlost na srednje pa samo gsm omrežje (ker 3g sploh ne uporabljam)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: zzokyy ()

Bor H ::

Jst ga mam trenutno na servisu zarad ekrančka, upam da ne bojo rekl da sem jaz kriv...anyway, baje da naj bi cca. 22. oktobra prišel nov firmware s kinetic scrolling in baje da malenkostnimi spremembami homescreena (mislm da bo music player mel na homescreenu še kontrole za ga upravljat).

WaterBoy ::

Nej rajš nardijo da naprimer v imeniku da bi se lahko premikal z tistima dvema puščicema ob strani ua gor in dol, ali pa v sms boxu.

brecoboy ::

kateri msn mate instaliran? js mam sicer 5530xm, sm potegnu par msnjev dol vsi so neki cudni, tako da na koncu mam kar fring. vseeno bi rad mel uradn msn. kdaj ga misli dat nokia na svojo spletno stran??

Klemzz ::

Frig je čist ql, kaj te mot pr njem?

ima še kdo pri nastavitvi za uro GMT + 2:00 - Slovenija?
Ker če se ne motim je GMT + 1h za nas?
NAmreč opazil sem ko se mi google calendar sinhronizira s telefonom in so vse ure za 1h zamaknjene.

Lepa a?
Kako to popravit?

destiny ::

Daš na Slovaška? ;)

v vsakem primeru imam na telefonu +2 , sej pomoje sicer ni narobe, ker se tu še upošteva poletje, me zanima kako bo čez en mesec.

D0M3N ::

klikni na svetovno uro in dej ljubljana
Xeon E5450| 8gb ddr2|
R9 270| P5QL-PRO| WD-750gb|

na google calendar pa en morem nastviti slovenijo na +2, razen če poiskusim nastaviti na neko drugo državo, samo potem čas ne bo točen.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: biasko ()

Eto sedaj moram tudi jest priznati, da mi budilka zamuja za 2minuti, sem jo že velikrat stestiral in če zamuja je točno 2min ali pa sploh nezamuja... Ampak to naredi samo prvič, potem zakasnitev je uredu, lepo na 3min, kot imam nastavljeno.

martincek1 ::

Glede ure: GMT +2 je pravilna ura za slovenijo v poletnem času ;)

Glede počasnosti pa bo mogoče pomagalo tole:

Včeraj se mi je pojavil bug, katerega sicer omenja precej uporabnikov, da po menjavi neke teme zginejo bližnioce na osnovnem ekranu in spodnji dve tipki ne delujeta... zato sem naredil backup telefonskih številk, ven potegnil SD kartico in po restartu telefona(ker tista tipka za klicanje ne deluje) skupaj pritisnil tipki za konec in začetek klica ter tipko za fotoaparat(hard reset).

Ostali so mi vsi podatki(seveda ji hne smete met na pomnilniku telefona, ampak kartici), telefonske številke sem prenesel iz računalnika nazaj... telefon deluje občutno hitreje :)

torej naenkrat rešitev problema in pohitritev telefona(odziva se 1x hitreje)

če kdo naleti napak naj samo sledi mojim nasvetom... :) ker sem se jaz s tem ubadal okoli 1 uro :D

lp

destiny ::

A si prenesel samo telefonske številke iz backupa a si naredil celoten restore (nastavitve, številke, sms..)?
««
40 / 81
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nokia E52 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
37485581 (43596) mailer
»

Nokia X6 firmware update

402672 (2094) krneki0001
»

HTC Tattoo - Simobil (strani: 1 2 3 4 5 )

24236215 (17370) errhec
»

Nokia E66/E71 (strani: 1 2 )

8011291 (5474) MrAs
»

[fork] GPS v telefonu ali Garmin - kaj je bolje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7112789 (12030) bond007

Več podobnih tem