» »

najboljsi full HDTV

najboljsi full HDTV

«
1
2 3 4

carot ::

Zanima me, ce ve kateri je se najboljsi fullHDTV, LCD ali plazm, ter za neko normalno ceno ali ce poznate kako dobro stran z reviewi, ko prikaze lastnosti in cene.

Zanima me, ce kdo ve, kaj je zares pomembno gledati pri HDTV, ali kontrast, odzivni cas ali premikajoco resolucijo "motion resolution", to je zgleda neka nova meritev za kvaliteto monitorja, saj fullhdtv 1080p "1900*1080", baje zmore prikazati tako resolucijo samo, kadar je slika staticna in se to vprasanje, ce res 1:1 za vsak piksel posebej, drugace ko se pa slika zacne premikati, baje pade resolucija drasticno, tako, da najboljsi LCD na trziscu baje zmore resolucijo 600 "mogoce 1200*600?" Zal malokdo da ta podatek in zaceli so testirati tv in dajati te podatke ven, tako, da se resno sprasujem ali je sploh smiselno kupiti katerikoli LCD TV, ker ocitno so vsi slabe kvalitete, sploh ce nima teh podatkov ga ni za kupiti, ker igra na sreco mi ni vsec.

Vse TV, ki sem gledal po trgovini so katastrofalni, za vecino trdijo trgovci, da je slaba slika, ker je vec 30tv priklopljenih na 1 kabel, kar do dolocene mere drzi, toda kaj v primeru, ko imajo nekatere tv priklopljene posebej na en dvdplayer in ko tam predvajajo obupne reklame, ko vse neki steka in preskakuje in razni artefakti se vidijo, itd... Ponekod celo prikazujejo neke fullHD demote, neke sportne scene, seveda v slow motion, kjer so zelo lepi vidni detajli, toda to je cisti nateg, saj, cim se slika premika malo hitreje, bog ne dej v realni hitrosti, se vse podrobnosti zgubijo, tako, da bi res rad videl neke bolj tehnicne demote v zalozbah, recimo une teste od
HQV BENCHMARK.

djordjevic ::

Malo pretiravaš ti to, kar se popačenj tiče, imho.

KoMar- ::

Motion resolution? Prvič slišim. Če mam nastavljen 1:1 pixel mapping, ma, da se 60x na sekundo osveži polna slika... do sedaj tudi nisem opazil, da bi bila resolucija kaj slabša med gibanjem - na to načeloma vplivata samo bitrate in kamera...

LexLuthor ::

Problem premikanja je v 1080i, ker se prepletene vrstice zamikajo, pri 1080p ali 720p pa izgleda precej ok vse skupaj. Če ti LCD ne odgovarja, pa vzemi plazmo, tam je pa še boljši kontrast oziroma črnina, ali pa počakaj na OLED LCD.

carot ::

Ja vecina ljudi ne prpozna neke razlike, ko se slika premika, toda to je zelo pomemben podatek o kvaliteti LCD ali plazme, zato so ponavadi narejeni posebni testi, za to dolociti, ker teh podatkov nocejo proizvajalci pokazati.

Malo pogooglajte in se pozanimajte, kaj je to motion resolution in mislim, da bo treba malo bojkotirati LCD, dokler se ne dobi kaj vec informacij.

PALOMINO ::

Izgleda da ste vsi kar se tiče tehnološke razvitosti, prišli iz leta 2064.
Dajte no, še do nedavnega smo vsi imeli CRT monitorje, CRT TV-je, buljili jebeno slabo divxe (no nekateri to počnejo še danes, samo da se potem lahko postavljajo kako so prvi videli film...)
Kaj za vraga Carot si tako izbirčen? Imaš morda doma bluray predvajalnik, gledaš samo vsebino v HD oz Full HD tehniki?
Bojkotirati LCD? Ja, najbolje da napišemo skupaj en dopis Iskri oz. ne, podjetju EI-NIŠ in jih prosimo da začnejo dobavljat tiste "dobre stare utripajoče" škatle, ker so LCD-ji nateg.

Eh, povej najprej za kaj boš TV uporabljal, potem kakšen imaš budget in ja, kaj boš gledal, kar verjetno zanima tudi ostale, ker si tako zahteven.

Drugače pa, da ne bom samo pizdil, Sony KDL 40W4000 - trenutno best buy. Amen.
Kako vem? Preizkusil mnogo TV-jev. Malo osebni fetiš, deloma tudi služba.

roCkY ::

Zakaj 40W4000"? Manjka mu 6-12"! 40" ne more bit best buy v FHD rangu. Serija W je v prejšnji in zadnji izdaji vsekakor LCD, ki se ob izboru predno (pre)vaga sama cena vedno znajde v TOP 3.
Seveda pa ne smemo panela gledat in zaključevat izbora v kaki štacuni kjer se prek analognega vhoda s sliko iz enega vira oskrbuje 50-80 ekranov.

carot ::

Sem gledal tudi 40W4000 v zivo, ceprav nimas kaj razumeti, ker tam v harvey normanu imajo slab signal, pa vrtijo neke kao full hd demote vse v looooow motion, kao, da se vidi vse lepe detajle, vprasanje, kako zgleda stvar v praksi. Ja jaz bi rad imel eno TV za racunalnik, predvsem igre in gledati filme preko njega, ter kot navadno TV, bral sem tudi review o tega monitorja in zmeraj so neke pomankljivosti in artefakti, itd... Filmi verjetno zgledajo vredu, sploh, ker smo vsi navajeni na stare filmske vsebine, itd..., toda racunalnik in povezava z tv je prihodnost, zato je pomembno, da lahko te tv normalno priklopimo gor. Ce bi vsaj v trgovinah bilo kaj racunalnikov gor priklopljenih, pa da bi lahko kej iger testiral, itd.., potem bi blo lazje se odlociti, tako sem pa skepticen in se bojim dati 1300€ za tv, ki bo na koncu manj uporabna od mojega 19" monitorja.

djordjevic ::

Jao, jao, kake skrbi imaš ti. En predlog, ne kupuj nič. Počakaj raje še kakšnih 10 let. Mogoče bo takrat tehnika dovolj napredna zate.

KoMar- ::

No drgač, če se držimo naslova teme... trenutno imam 46'' LCD in ga bom kmalu menjal za vsaj 50'', če ne celo 52''... razlog? Enostavno je treba preblizu sedeti, da se lahko izkusi 1080p...

djordjevic ::

Hehe, zlobni jeziki bi porekli, da eni way preveč časa porabite pred tevejem. :P

Phoebus ::

true, true, treba tudi kako deklino porinit, ne samo v monitorje in TVje gledat... :)

KaiV6 ::

true, true, treba tudi kako deklino porinit, ne samo v monitorje in TVje gledat... :)


Ne taki pol odprejo temo "Punca me je kr naenkrat zapustila!!?? WTF ??!!?" v Problemi clovestva :)

No sam imam LG eno 32" ne vem modela kot racunalniski monitor in sluzi perfektno svojemu namenu. Racunalniska slika cista, pri igrah ni video-laga, in h.264 filmi cisti, seveda pa lahko za dosti vec denarja kupis isto stvar, ker se pol baje se k***c zveca.
<insert>podpis.html</insert>

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: KaiV6 ()

LexLuthor ::


Ne taki pol odprejo temo "Punca me je kr naenkrat zapustila!!?? WTF ??!!?" v Problemi clovestva :)

No sam imam LG eno 32" ne vem modela kot racunalniski monitor in sluzi perfektno svojemu namenu. Racunalniska slika cista, pri igrah ni video-laga, in h.264 filmi cisti, seveda pa lahko za dosti vec denarja kupis isto stvar, ker se pol baje se k***c zveca.


pritrjujem!

carot ::

Ajde je kak resen folk tle z kaksnimi izkusnjami z LCD tvji in ne z sexsom.

podtalje ::

Predlagam, da raje pogledaš in pišeš v temo Full HD TV, kjer je bilo o tem že mariskaj napisanega.

roCkY ::

Popolnega LCD-ja ne bo nikoli. Vedno se da še nekaj narest. Če iščeš napake jih najdeš.

Ponekod serijo W res tudi kritizirajo. Večina mnenj pa je tako za 3000 kot 4000 zelo pozitivna. Sam ne opazim nič kar bi me motilo. Veliki ekrani pač niso za 576i analogni signal. Površina je prevelika.

Filmi pa so mi večinoma boljši iz PS3 kot iz PC. Delno imam občutek verjetno tudi zaradi različne nastavitve na posameznih vhodih.

V HN pa ne boš videl ničesar. Zguba časa, ker imajo porazne signale in vseh tistih 80+ ekranov na istem viru... Poleg tega pa je ekran brez nastavitev, ki ustrezajo tvojim očem, čudna svetloba...

Najmanj fališ, če nabaviš nekaj kar je na več mestih ocenjeno med prvih 3.

Pa kupi 46" ali 52". 40" je za FHD podkalibrirano. Niti "browsat" ne moreš normalno iz fotelja, ki je le tolk od ekrana, da še noge stegneš... Kot sem že nekajkrat napisal za prve mesece bo OK pol pa ugotoviš da to ni to kar bi zdržalo naslednjih 7-10 let.

Magic1 ::

V kateri resoluciji pa imate, ko gledate racunalnik prek tv-ja? Trenutno imam sony 32w4000 in ko dam na 1920x1080, se črke tako zmanjšajo, da izgubijo ostrino in je tako neuporabna za gledanje(vidi se text, vendar ni prijetno). Gledano iz enega metra, da ne bo kdo rekel da sem slep:) Se mi zdi, kot da je prevec pomanjsano za kolicino pikslov. Tako da furam kar 1360*768, katere se zelo lepo bere do 2m, 40" bi pa šlo do 2.5m. Mnenja?
Magic

carot ::

Hvala za tvoj post Magic 1. Zdaj si mi dal ze spet misliti in sicer o kvaliteti teh LCD, kar je bila tudi prvotna tema. Hosem reci, da ne razumem zakaj ima kolega 27" monitor od samsunga na ful hd in se vseeno da normalno brati, ceprav je res, da je dokaj majhno vse, ampak kvaliteta je res 1 pixel 1 pixel, zato ne razumem, zakaj dosti tle pravi, da je 32" ali celo 40" premalo za full hd. Jaz naprimer gledam moj 19" monitor tudi iz razdalje 1,5m, kadar lezim na postelji resolucija je 1200*1024, torej 1024 je skoraj kot full hd glede na navpicno resolucijo je pa res, da je precej tezko brati, toda vse, kar je vecje od mojega 19" monitorja, oziroma od 22" wide screeen naprej verjetno mora biti lazje za brati.

Ocitno bo res tzreba kdaj komu v trgovini zateziti, da priklopi racunalnik na kak tak tv, da se lahko vidi kako je zares z berljivostjo teksta, predvajanje filmov in igranje iger, itd.. in to na vec razlicnih modelih in ne na enem najdrazjem.

KoMar- ::

Magic1: Pol nimaš Full HD televizorja, ali pa nekaj narobe delaš.
carot: Tekst se mora brati brez problemov, nimaš kej testirat. Če je nastavljen 1:1 pixel mapping (ista resolucija kot nativna od LCDja/plasme), bojo črke zelo ostre.

Magic1 ::

Sony 40W4000 je full hd in dela kot je treba. Pa vendar windows preveč pomanjša pisavo, da bi bila čista, kar ne pomeni da ni čist normalno vidljiva. Vendar je neprijetno neostra. Sem slikal z digitalnim fotoaparatom in je črta črke sestavljena zgolj z dvema ali enim pikslom + se kak piksel sence(ki pa naredi še dodatno štalo izgledu). Kam se lahko nalima sliko digitalca, da ne bom sam govoril?
Magic

KoMar- ::

Izklopi ClearType, pa ne bo več te "sence". Pa kaj zdej, imaš 32w4000 ali 40W4000? :P

frikec() ::

Close-up pikslov na mojem 46W4000:


Tekst je normalno berljiv.

roCkY ::

Povečaj pisavo! Sam že od 19" monitorja (1024*1200) uporabljam 120%. Mi je bolj čitljiva. ClearTypeClearType pa si nastavi kot ti paše. Meni izkljopljeno ni všeč.
Glede normalne berljivosti pa za moje oči na 46" razdalja nad 1,8m postane prevelika. Brez naprezanja ne zaznam več posameznega piksla. To velja za normalno vdelo na PC. Za WWW in podobno pa si glede na potrebo zoomiram.

carot ::

Če želimo v monitorju uživati več let, predlagamo nakup takega, ki bo podpiral Intelov standard zaščite video signala HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection), ki vsebine varuje pred nepooblaščenim kopiranjem. Za delovanje potrebuje vmesnik DVI ali HDMI. Če HDCP ne prepozna pooblaščenega zaslona, na zaslonu prikaže sliko v znatno nižji ločljivosti ali pa je sploh ne prikaže (odvisno od informacij, ki jih dobi od vira – iz TV signala oz. zapisa na HD/Blu-ray filmskemu ploščku). Intel bo kot edini lastnik standarda podeljeval licence za uporabo in verjetno na ta račun ne bo slabo služil …


Samo me res zanima, ce te zascite so kaj vklopljene ali ne, da ne bom dal po 2000€ za tv in na koncu mi ne bo prikazal slike kot se spodobi zato, ker ima razne zascite vgrajene za prepoznavanje ponaredkov, itd....


Glede povecave pisave, pa moram reci, da ce bi bila resolucija zares 1:1 pixel, kot ste rekli ne bi bilo potrebno povecati prav nic pisave, ker bi mogla biti slika zeres ostra in berljiva teoreticno, prakticno prasanje.

Danes sem bil recimo v Harvey Normanu in tipi nimajo enega pcja za ga prikopiti gor in so mi rekli, ce imam jaz prenosnik, da naj prinesem, da bodo priklopili, da ki oni imajo dol racunalnike in jim je tezko pripeljati jih, ker so neki zasciteni in ne vem kaj, potem pa neki naklada, da ki rabi kabel in ne vem kaj za priklopiti pc na tv, kot, da ne bi vedu, mislim haloo? Jaz hocem videti, kako zgleda pc slika na tv in testirati odzivnost, itd...., ne pa kako se priklopi, saj to ve vsak, pa une tv, ki so tam ali so upaljeni ali ne ti ne pomaga dosti, ce jih ne moras testirati posamicno.

cekr ::

Sony 46W3000 ima preko VGA vhoda čisto vredu sliko formata HDTV.
Preko HDMI sicer nisem spobal. Dvomim pa da ne bi delalo tako kot je potrebno.
Če gonilnik zazna tip monitorja, ne bi smelo biti nobenih problemov.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

KoMar- ::

A ni malo škoda VGA za tak dober televizor?

cekr ::

VGA? Če ga ima, zakaj ga pa ne bi preizkusil.

Žal na mojem prenosniku nimam HDMI izhoda, tako da je VGA tudi dober. Bi pa z veseljem raje uporabil HDMI.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: cekr ()

carot ::

Close-up pikslov na mojem 46W4000:


Tekst je normalno berljiv.


Glede na to, da so danasnji fotoaparati zmozni resolucije visje od 1920*1080, bi lahko slikal kar celotno tv in to pod pravim kotom, bom probal jaz slikati se moj 19" monitor lih tako za primerjavo, pa morda se z ene par testi.

http://www.prad.de/en/monitore/testsoft...
nekje na dnu si lahko poberete ta test za lcd monitorje in tvje, pa boste vidli, da slika zgubi ogromno podrobnosti, ko se premika, zato nima smisla gledati kvaliteto monitorja samo na podlagi neke fiksne slike ali nekih HD demotov v slooooow motion, ko ne pride do izraza ta slabost LCDjev.

Magic1 ::

Ups sem se res zmotil. Imam 32w4000. Že od začetka kolebam med 32 in 40 in imam trenutno 32 na probi.

Kako pa zvečaš vse stvari v visti(za www ni problema)?
Magic

frikec() ::


Glede na to, da so danasnji fotoaparati zmozni resolucije visje od 1920*1080, bi lahko slikal kar celotno tv in to pod pravim kotom


Ponudiš prst, pa že hočejo roko. Slika je bila sicer reply na Magicov komentar o zabrisanosti fontov.

Magic1 ::

To je posnetek normalnega teksta:
Magic

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Magic1 ()

frikec() ::

Magic, imaš sharpness znižan na minimum?

djpiky ::

Carot ubijaš z brezveznimi forami. za 1500€ dobiš takšen lcd da boš sam stal in gledu. Svoje 19" ne boš več pogledu. Pa ni tu bistvo kira firma, za 1500€ dobiš pošten lcdtv. Sam očitno se nečesa ne zavedate. Učasih se nam je velik zdel dat za tv 150.000 bivših SIT, danes pa ljudje kupujejo televizije za 1500€ pa se bojijo kvalitete. Js iz 2m gledam 720p filme pa se mi zdi slika fenomenalna. Pa če hočeš igrati igre pri resoluciji 1920x1080 z detaili potrebuješ še grafično za 400€. Če boš kupo tv za 1500€ pa da ti slika ne bo všeč mi povej. Drugače dobiš pa že za 2000€ full-hd projektor. Aja glede naslova teme: prodaj avto pa kupi lcd-tv za 10000€ da boš glavni na vasi, če že sploh imaš avto in pa izpit.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: djpiky ()

roCkY ::

Prek VGA je na 46W3000 res super slika. Tudi sam dostkrat prakticiram na prenosniku.

Je pa vseeno razlika napram HDMI. Se splača v kišti pod mizo grafično zamenjat in kabel nabavit.

carot ::

DJpiky, kaj omenjas 1500€ in 150.000SIT, ker 150.000, bi ze dal, ce pa dam 1500€ je pa razlika in ni vse v ceni, ker vprasanje tudi za kaj potrebujes ta LCD. Nekateri, menda plazme imajo samo resolucijo 1024*768, kar je za SD in DVDje dovolj, za karkoli boljsega pa neuporabno. Poleg tega treba se omeniti mpeg4 dekoder, katerega malokatera TV ima, no ta W4000 serija ga baje ima, samo vprasanje ali je zares kompatibilna z slovenskiko digitalno tv ali ne.

In avto in izpit imam ze vec kot 8 let, pa takrat smo dali 200€ za avto, pred kratkim sem pa kupil drug avto za 1650€. Saj avto je vecji strosek kot tv in po eni strani ne bi smelo biti problem dati nekaj vec denarja za tv, samo ce ze kupis bi bilo dobro, da vsaj ves kaj kupis, da ne bo na koncu tako kot pri avtih, da bodo zaceli sluziti z servisom in rezervnimi deli, ko se bojo teji LCDji kvarili.

cekr ::

Serija w4000 in tudi prejšnja W3000 imata zagotovo MPEG4-h264 sprejemnik. Pri meni se to v praksi uporablja. In to je Full HDTV sprejemnik, ne tako kot škatlice za 100€, ki so sposobne predelat samo navaden SD signal.
Samo to se tiče samo nas, ki imamo klasičen antenski sprejem. Ima pa tudi digitalni kabelski sprejemnik. To pomeni, da ne potrebuješ nobene škatle, ki ti jo bo hotel kabelski ponudnik uturit ob prehodu na digitalno oddajanje.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: cekr ()

KoMar- ::

Hh Full DVB-T HDTV sprejemnik ziher ni, ker se oddaja samo do 1080i ;)

cekr ::

Oddaja se lahko karkoli. Sprejemnik je pa sposoben premleti 1080p/50.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: cekr ()

Magic1 ::

frikec(): Sharpness je po defoltu na minimumu.
A kdo ve kako bi se v visti povečalo vse?
Magic

KoMar- ::

Lej, ti nimaš nastavljen 1:1 pixel mapping, zato je vse zjahan.

Beri: http://pixelmapping.wikispaces.com/

Magic1 ::

Uff si mi dal sedaj za brat. Kot sem zasledil pride do tega, da nimamš 1:1, zato ker je prek vga analogni signal, naprave pa le ta pretvorijo v digitalni. Tukaj pa je keč, da jaz iz računalnika pošljem prek dvi-ja na hdmi. Torej je signal vedno digitalni, kaj tv potem tukaj zmede, da ni vse tako kot je treba?
Magic

frikec() ::

Magic1, tole sem prej predvideval, da imaš nastavljeno, po prejšnjem postu pa nisem tako prepričan.
Preveri: Set-up -> Screen Settings -> Display Area (Full Pixel)

_Tom_ ::

Pioneer PDP LX6090D.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: _Tom_ ()

djpiky ::


In avto in izpit imam ze vec kot 8 let, pa takrat smo dali 200€ za avto, pred kratkim sem pa kupil drug avto za 1650€. Saj avto je vecji strosek kot tv in po eni strani ne bi smelo biti problem dati nekaj vec denarja za tv, samo ce ze kupis bi bilo dobro, da vsaj ves kaj kupis, da ne bo na koncu tako kot pri avtih, da bodo zaceli sluziti z servisom in rezervnimi deli, ko se bojo teji LCDji kvarili.


Tu pa js zadeve ne razumem več. Za tv bi dal 1500€ za avto pa 200€. Dobro usak ima svoje mišlenje sam tu mi pa logika odpove. Še en primer da so full-hd plazme http://www.bolha.com/oglas3342036/panas... in na koncu biš vidu da ti toliko že ne pomeni resolucija ampak kontrasti, da je črna res črna ipd stvari.

Ne bom se kregu več ko je itak brezveze sam ujezi me dejstvo da grem pod iskalnik in napišem lcd tv al pa plazma ipd. in mi vrže ven miljon zadetkov. Sj ne rečem da ne smete uprašat sam preberte mal prej stvari in mal pogooglajte ne pa kr na vrat nanos pa na forum pa svojo temo pa spet večno trajajočo diskusijo koji je jači... Drugače pa tvoj denar , tvoje želje in kupi kar ti srce poželi.

Magic1 ::

frikec() in marko_stamcar hvala vama. Sem se pošteno najahal, a je bilo vredno. Ugotovil sem še kako v visti povečaš text in full pixel na tv-eju. Rezultat je fenomenalna slika.
Magic

KoMar- ::

O, seveda je vredno :) No, uživaj ob kakšnem dobrem filmu/seriji!

carot ::

djpiki, zadnje dneve sem gledal ogromno po internetu in vec kot sem prebral vec sem vidu, da ne vem in mogoce bi se tudi ti mogu malo vec posvetiti teji temi prej. Plazma ali lcd je vprasanje in kot sem omeni ta motion resolution sem prebral, da najboljsi LCD zmorejo do 600 od 1080p kao in plazme pa od 800 tudi do 1080p in kontrastno razmerje ni vse, sploh pa vprasanje, kako je v praksi, ker zdaj vsi trgovci govorijo o dinamicnem kontrastu in ne staticnem, glede premikajoce resolucije, ki ocitno tle ni nihce slisal in sploh se noce poglobiti pa vprasanje, kako je to zares v praksi. Vprasanje tudi koliko je pomemben odzivni cas, saj lahk oimas zelo nizek odzivni cas, toda, ce zgubis na kontrastu ali resoluciji ni to to.

Sicer pa mislim, da ze kamere ne znajo tako tekoce snemati in zato treba testirati z igrami ali zato posebnimi programi.

Tomson ::

Carot: menda plazme imajo samo resolucijo 1024*768, kar je za SD in DVDje dovolj, za karkoli boljsega pa neuporabno.



Res je, na HDREady plazmi se 720p in 1080p vira sploh ne da gledat. Grozovija. En sam velik zmazek. Res obup!

(to je bilo mišljeno "rahlo" sarkastično :)
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Tomson ()

carot ::

Plazme so prav tako fullhd, samo imajo svoje prednosti in svoje slabosti, tako kot LCD. Bi mogu kaj v zivo testirati, da lahko vidim, kako je teorija v praksi.
«
1
2 3 4


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Plazma ali LCD televizor? (strani: 1 2 3 4151 152 153 154 )

Oddelek: Kaj kupiti
76961177102 (401473) antonija
»

Kako velik TV sprejemnik kupiti? (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
5334116 (29714) popster
»

Plazma 50" , katera firma?

Oddelek: Kaj kupiti
294284 (2777) roCkY
»

Full HD TV (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

Oddelek: Zvok in slika
942117369 (34356) Kovalchuk
»

LCD ali plazma? (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
7733440 (30890) jajcar

Več podobnih tem