» »

Težave z USB ključem

Težave z USB ključem

buick ::

USB ključ 1GB mi je do sedaj delal normalno. Zadnje čase pa opažam, da mi takoj ko vtakenem USB v priključek hoče računalnik resetirati in ponovno zagnati(tudi če to naredim pred zagonom računalnika). Torej ključa sploh ne zazna in ga ni mogoče uporabljati. Poskusil sem z drugim ključem in dela normalno. Z tistim mojim ključem pa tudi ni nič narobe, ker na drugem računalniku prav tako dela normalno.
Ima kdo kak pameten nasvet kaj bi lahko bilo narobe?
Hvala.

mumbley ::

Poizkusi ga formatirati z NTFS datotečnim sistemom.

s1e2x3y ::

Mogoče uporabljaš Daemon tool ?

V programu "Upravljanje diskov" spremeni črko pogona ključka. Spotoma še izbriši in na novo postavi particijo, potem pa še formatiraj. Boš videl, da bo

solatko ::

Kakšne nasvete dajeta, če je človek lepo napisal, da mu računalnik resetira, kadar vtakne ključ vanj.
Ključek sprobaj na drugih računalnikih,če bo delal ga preglej z antivirusnim programom. Če je vse vrdu, preglej še računalnik, morda imaš kakšen programski spor med tema napravama. Na drugem računalniku ga formatiraj in potem sprobaj v svojem.

s1e2x3y ::

solatko
Preberi nato svetuj. Človek je že napisal, da mu v drugem računalniku lepo dela. Imel sem že tak primer (programski spor po tvoje) in sem ga rešil s spremembo črke pogona. Od takrat nimam več problemov. Naj človek poskusi in se javi.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: s1e2x3y ()

solatko ::

Če v svoj računalnik ne more s ključem, tudi ne more spreminjat črke pogona, saj je to naprava za odstranjevanje in dobi po defaultu črko po vrstnem redu vklopov, to da je probal v drugem računalniku je tudi razvidno iz mojega posta, zato sem napisal, da naj pregleda z antivirusnim programom - imel sem že primer na SD kartici in zunanjem disku, da mi je trojanc resetiral računalnik, na drugem pa ni mogel delovati, ker ga ni imelo kaj pognati. Čiščenje na vseh treh napravah je pomagalo.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

USB Ključ problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
161385 (1201) hojnikb
»

zunanjemu disku ne določi črke pogona

Oddelek: Strojna oprema
81051 (845) mepa
»

Ne zazna USB -ja na XP

Oddelek: Strojna oprema
112445 (2326) damjanj
»

Zunanji Disk Se Ne Odziva

Oddelek: Strojna oprema
497415 (6249) Lyon
»

Težave z USB ključem

Oddelek: Pomoč in nasveti
71185 (1008) jeggybl

Več podobnih tem