» »

spletna trgovina solo.si

spletna trgovina solo.si

««
9 / 16
»»

Ashrack ::

No men se je kr splačal pustit neki cajta :))
11 mescev, 10% letne+vsakih 30dni desetina

daj mi malo vec povej o tem?
....

Okapi ::

Zamudne obresti.

O.

kitewing ::

No men se je kr splačal pustit neki cajta :))
11 mescev, 10% letne+vsakih 30dni desetina

daj mi malo vec povej o tem?

Preberi zakon o varstvu potrošnikov kjer je vse razloženo.

opeter ::

No, jaz sem nekaj dni po tistem prejel oba naročena diska.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

c3p0 ::

>>P.S Država je najboljši plačnik, učite se pri drugih

To je res, sicer rabijo 30 dni, plačajo pa vedno. Solo referent je očitno butalec.

kekec1988 ::

O moj bog, o moj bog, sem najvecji telebec, ker se nisem prej pozanimal o trgovini solo, sem narocil, poklical ce majo na zalogi, odg. je bil "JA"
in sem sel na banko in nakazal. Woot, ja pol pa klicem drug dan kakih 60x minimalno, in sem koncno nekoga dobil, pa vprasam ce spo dobili nakazilo, pa rece da neve, lol, in da bo preveril in me poklical za 10min, cakal sem 3h, pol pa sm jst poklical, in spet jih nisem dobil, nato drug dan klicem, omg, pa vidi da je nakazano, in rece da te komponente sploh ni na zalogi, ampak se zaj pise na strani da je nazalogi(gainward gtx275 golden sample), no pol pa nisem vedal kaj, sem klical z druge cigre pa vrasal ce majo na zalogi pa spet recejo da imajo, pol pa sem povedal kdo sem, pa me je skansla, pol se spet trudim dobit na tel. da recem ka zaj, glede keša, 230EUR je men kr dost ne... pol sm pa prasal kire majo druge na "zalogi" in so ugotovil da majo asusovo, in naj bi mi jo poslali, bomo vidl, drugace pa nevem ka naj, naj grem k njim, jim gobce potolcem in uzamem 230EUR?

jcb ::

Samo ste pa res eni mal čudni, da kr v naprej nakazujete denar.
Tega se ne dela!!!!

Ampak vseeno da si povedal, da se še drugi ne zafrknemo.

nurmaln ::

Kar se tiče dobav je tkole...

Za večino večjih blagovnih znamk (Canon, Lexmark, HP, Asus, Lenovo, Acer..........) sta v Sloveniji običajno dva ali največ trije distributerji.
Vsi prodajalci (v Sloveniji je aktivnih cca 600) vse te distributerje poznajo in od njih kupujejo.

Če neko stvar iščete pri dveh ali treh resnih prodajalcih (BigBang, Mimovrste, Enaa...) in vam rečejo da ni zaloge, da so preverili in bo zaloga šele čez 3 tedne, potem je to informacija katero so dobili od distributerja.

Če vam potem nek SOLO ali kak podoben brezveznik reče da oni bodo imeli pa to čez en teden je to nateg. Tudi oni čakajo da distributer dobi zalogo in tudi oni od distributerja dobijo isto informacijo, samo da zraven še nategujejo stranke. Vidim da tudi tukaj vaš še vedno precej nasede in se odločate za nakup pri SOLO, ker bodo imeli "kao" prej na zalogi. Ne nasedajte.

Edina opcija da bi imeli oni lahko robo prej kot ostali je če bi sami delali uvoz, kar pa potem spet pomeni potencialne probleme z garancijo.
"I will be quoted in someone's signature,
even if I have to do it myself!" - nurmaln

AapocalypseE ::

Jaz vse kaj sem do zdaj vzel pri Solo, sem takoj dobil naslednji dan ali najkasneje drugi dan po pošti. Nazadnje sem tam vzel trdi disk Samsung F3 in ni bilo nobenih problemov. Hitra pošta prišla do moje hiše, plačam zadevo in to je to. Še pošto sem imel zastonj. Zakaj pa eni plačujete v naprej pa nevem, ker to je zelo butasto dejanje. Za nič na svetu ne moreš nekaj v naprej plačat. Sploh če je to 100% vsota neke zadeve. Ara je druga zgodba :)

amigo_no1 ::

Moja dobra izkusnja z njimi:
Predvcerajsnim sem jim poslal email da odstopam od pogodbe nakupa Graficne kartice kot moras zakonsko narediti. Vceraj sem jo sel jim vrnit in niso cisto nic komplicirali samo rekli so za moj TRR in da bo v 30 dneh denar nakazan.

pričakuj da bo po okoli 30 dneh denar nakazan, prej ne :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: amigo_no1 ()

c3p0 ::

Tudi brezplačno kreditiranje jim godi, sigurno...

jlpktnst ::

Zanimiva reč ki se jo človek vpraša je, zakaj sploh še kdo kupuje na solo.si?

Očitno smo toliko zabiti, da raje norimo okrog en teden kot pa da plačamo 3 € več.

Toliko vam pomenijo lastni živci.

Do sedaj sem 2x naročeval pri njih in imel obakrat probleme.

1.) Miška, čakal čakal, trdili da bo naslednji dan, da pokličejo itd. Ni bilo. Po par dnevih prekličem in kupim na JAE za 3€ več.

2.) Disk, res prekleto poceni, pa recimo na mimovrste sploh niso imeli takšnega, tako da sem si reku grem pač riskirat :) Ok riskiram, disk pride kmalu... ko je bilo pa potrebno uveljavit garancijo pa tako sami veste kako in kaj. Na koncu sem pač dobil novega.

Pri njih deluje edino da jim osebno težiš. Očitno grejo na foro da odpikajo geeke ki si ne upajo težit.

Nauk - kupi raje pri normalnih firmah ala funtech.

edit: Kekec - če mal prebereš temo boš videl kaj ti je storit. PA dober nauk za v bodoče :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: jlpktnst ()

kekec1988 ::

Hvala, sam res, tako nesposobnega folka in nategovalskega pa še ne, zakaj tržni inšpektorat ne ukrepa? :/

delavec44 ::

Se strinjam da je Solo bedna firma, vendar ne razumem zakaj ste eni tako nastrojeni proti plačevanju po predračunu naspolšno. Z vsemi 'resnimi' firmami poslujem tako, pa se še enkrat nisem opekel. Zakaj? Ker je bolj preprosto, ne rabiš plačevati dodatnih stroškov pošti, vsakdo v gospodinjstvu lahko prevzame paket, ki je že plačan... Po mojem občutku 'resne' firme tudi hitreje sprocesirajo naročila, ki so že plačana.

Jih pač kreditiraš za par dni, kar meni sploh ni pomembno. Bančni nalog je kar velik dokaz, da si nekaj plačal, tako da ne vidim kako bi te tu prinesli okoli. Če se nekdo že zares potrudi, ti lahko pošlje tudi 2kg kamenja, ki ga plačaš ob prevzemu. Paketa tako ali tako ne smeš odpirati dokler ni plačan.

Leks ::

+1

Je pa res prej treba preverit komu nakazuješ. Vsak način plačevanja ima svoje prednosti in slabosti.

GrimReaper ::

Jest sem pri SOLO že kar nekaj kupil v letu in pol, edini razlog je da imajo veliko zadev najceneje, predvsem diske, katerih sem do sedaj kupil že 6. Ker mi pa drugače stvari ne crkujejo pogosto, nazadnje plata 2 leti nazaj, mi garancija ne pomeni tolk. Ko bom pa prvič imel probleme z njimi, pa pač ne bom več kupoval pri njih.
7600X | Noctua NH-D15 | ASUS STRIX X670E-F | G.Skill 6000 CL30
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W

dmk ::

a kdo ve kako je s kuponi pri solo?

5er--> ::

Jih ni.

kitewing ::

a kdo ve kako je s kuponi pri solo?

Koda: kupi_drugje_in_prihrani_živce

AapocalypseE ::

GrimReaper, sma že dva. :)

GrimReaper ::

Na pa sem imel prvi problem pri SOLO, sicer prej kot bi si mislil, kot rečeno zdaj pri njih ne bom več naročal.
Sem pa naročil 2 diska prejšnji petek, bila naj bi na zalogi, tako da sem paket pričakoval v ponedeljek. Paketa ni bilo niti v torek, zato sem klical, se oglasi gospa, reče da pošljejo jutri, torej v sredo. Danes (četrtek) zadeve nisem dobil, zato sem še enkrat klical, tokrat se je oglasil moški, reče da dobim jutri. Potem pa dobim email in pred številko pošiljke piše GLS, je že brat malo nazaj naročal, sem mislil da so se zmotil, ampak zgleda da res ne pošiljajo več po pošti, drugače sem za način dostave izbral Pošta - redna dostava.
Kako bom zdej dobil paket še ne vem, vem pa da ga je preko GLS težko dobit. AGT je isti s tem GLS, tam so mi še clo račun izbrisal, samo zato ker me ni bilo doma ko je prišel GLS.

Pred tem sem pa vse dobil takoj naslednji dan po naročilu.
7600X | Noctua NH-D15 | ASUS STRIX X670E-F | G.Skill 6000 CL30
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W

Zgodovina sprememb…

timotejs ::

Nevem Agt pošilja sedaj komponente prek TNT-ja ali pa po pošti slovenije kako jim naročiš.

CleanPower ::

TNT so pičke

alibabar ::

@GrimReaper, daj si prej malo preberi pod "Pogoji uporabe" na njihovi strani, citiram: "Dostavo naročenega blaga izvajata naša partnerja Pošta Slovenije (Pošta) in General Logistics Systems (GLS)."

Glede "zaloge" ti pa iz lastnih izkušenj priporočam, da predno naročiš, pokličeš in povprašaš za zalogo, tako kot si naredil par dni kasneje. A je tako težko zavrtet tisto številko in vprašat?

Če se odločijo poslati pošiljko po Pošti Slovenije ali GLS je to njihova stvar, kakor tudi jasno piše na njihovi strani (nad 50 Eur je poštnina zastojn - daj mi prosim povej v koliko trgovinah po Sloveniji imaš to ugodnost?). Pri naročilu dodaj pod opombe naj te pred dostavo pokličejo na tvojo tel.-GSM številko in GLS dostavljalec te bo pred dostavo prijazno poklical, da ima pošiljko zate in ti jo po dogovoru dostavil tudi na drugi naslov, ki ni napisan na pošiljki - preverjeno že mnogokrat!)

p.s. Pri SOLO sem naročil že preko 30. naročil tako, da imam osebno samo dobre izkušnje s to trgovino. Glede reklamacij in garancije, pa lahko povem, da je pač treba upoštevati 45 dnevni rok, ki ga po zakonu imajo, da ti odpravijo napako oz. zamenjajo izdelek ali pa vrnejo kupnino.

lp

timotejs ::

To itak vem:D sem robo že večkrat čakal bolj dolgo ker jim je padla na tla pa se je kaj polomlo al pa šlo;((

Ashrack ::

TNT so pičke

to je isto kot bi reku Intel sucks a$$.
Daj razlozi malo zakaj so pičke?
....

CleanPower ::

ker dostavljajo samo do 14.ure(po pogodbi s trgovino pa bi moral so 16h). če te ni doma kar h sosedu nesejo pa rečejo naj založi keš.

bluefish ::

Da ne govorimo o predhodnem plačilu, ko se menda lahko paket znajde kar pred vrati.

Lonsarg ::

Vnaprejšno nakazvanje samo po sebi ni problem, pač firma mora biti zanesliva. Tudi solo.si, ti ga lahko zadržuje pa te zajebava, ampak enkrat potem dobiš nazaj, namreč če ene dvem osebkom ne bi dali dnara nazaj bi morali štacuno zaprti, ko bi se jih prijavljalo večkrat policiji. Ampak sej, že samo zadrževanje denarja je lahko problem.
Jaz sem vnaprej nakazal v nemčijo, enkrat mindfactory, drugič hoh. Obakrat 1000EUR, sem pač prej preveril da je OK firma. in pri hoh se je zgodila ravno zgodba z zalogo. Artiklov je bilo tako veliko, da nikoli niso bili vsi hkrati na zalogi, vmes jih pa niso rezervirali... Tako, da sem jih moral tudi klicati, pol stornirat in za isti znesek malo drugačne artikle poklikat, ma kr je blo zajebavanje, pa sem potem le dobil robo na dom.

Z garancijo je pa tako, da sam bolj zaupam hoh in mindfactory kot solo, vendar pri solo ni drage poštnine do firme, ker je v SLO. Je pa res, da za en 100EUR+ artikel, se odpelješ na pošto v avstriji in daš sam kakih dobrih 5 EUR, da pošleš v Nemčijo, tak da niti ni tak problem.

Sam bom pomoje vseeno disk, ki ga bom kupoval 1.5TGB kar pri solo vzel, en sam disk se mi iz tujine ne splača, tukaj so pa pri solo ene 15 EUR cenejpi od naslednjega najcenejšega.
Jaz gladam čisto tako, tudi če garancija ne velja v skupnem bom več prišparal skoz leta, če pri takih trgovinah kupujem. Druga stvar je, če gre za eno občutljivo drago stvar, takem primeru raje več denarja, da ma zanesljivo garancijo.

Gregor P ::

Je pa res, da za en 100EUR+ artikel, se odpelješ na pošto v avstriji in daš sam kakih dobrih 5 EUR, da pošleš v Nemčijo, tak da niti ni tak problem.
... razen, če nimaš zastonj prevoza, ali pa vsaj kombi paketov in ti zapravljen čas čisto nič ne pomeni, mi ni jasno, kako bi lahko bilo boljše, da greš to početi iz kakšne Ljubljane ... razen če res živiš poleg meje.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Lonsarg ::

Lej v garancijo boš dal recimo vsak 50ti artikel. Torej če jaz kupim 50 artiklov iz Nečije pršparam za ene 100 voženj do avstrije, tak da cajt ti vzame, sumo sumarum si pa na splusu če večkrat tako kupuješ.

Steinkauz ::

Sklepam, da si bliz meje. Večina to ni...

Lonsarg ::

Nop iz Ljubljane sem, pa sem lepo pršparal že kake 200 EUR, ker sem naročil iz Nemije, tak da verjemi, mi ne bo problem se enkrat zapelat v Avstrijo, če bo teba v garancijo, ali pa pač da bom dal tistih 30EUR, da pošlem iz Slovenije, v vsakem primeru minimalno, glede na to, koliko sem profitiral.

Gregor P ::

A pa greš skozi tunel (dodatnih 6,5 evra samo v eno smer), ali na Ljubelj (pozimi večkrat zaprt)?8-)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Gregor P ()

Ziga Dolhar ::

Glede Avstrije - 2004 smo s kolegi naročil Dellove 24" zaslone. V Sloveniji 290k SIT, nas so iz eBaya s poštnino z Nizozemske do Celovca prišli 215k SIT. Če bi želeli poštnino do Slovenije, še dodatnih 10k SIT po kosu.

Definitivno se je splačalo vozi ;).
https://dolhar.si/

him ::

Mene zanima če ma kdo že izkušnje z zahtevo za vračilo kupnine, ker me zanima kako postopati. Moj izdelek je na servisu že več kot 45dni in bom zahteval nazaj kupnino, ker pač nočem imeti z njimi več opravka. Pa me zanima a moram to pisno povedat ali je dovolj da se samo prikažem tam.
Lp :)
http://img395.imageshack.us/img395/4779/clips21ar.gif

bluefish ::

Načeloma naj bi bilo dovolj pisno (po možnosti preko navadne pošte in priporočeno), oseben obisk pa zna nedvomno pohitriti postopek.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bluefish ()

Lonsarg ::

A ni tako po zakonu, da so ti dolžni dati novega, ne pa kupnine, za kupnino se lahko odločijo oni sami, če ti niso zmožni novega dati.

pri kateri trgovini si to dal v servis, solo.si, al kero drugo pa si slučajno v to temo napisal?
Jaz mam zdaj že 30 dni na servisu na mobitrgovina, pa se tudi že pripravlam, da bom kaj ukrepal, sploh, ker mi je žal, da se nisem sam popravila lotil, ko bi me nov del stal 50 EUR z ebaya, razšravfat mi pa ni problem.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Lonsarg ()

him ::

Evo, lih danes sem se osebno prikazal pri njih in mi je rekel Valter da bo šla grafa sedaj naprej(po 48 dnevih) in da sta 2 možnosti, da mal počakam al mi pa vrnejo kupnino. Odločil sm se za vračilo...tako da moram povedat da sm kr presenečen da je šlo tako ''gladko''. Celo opravičila sem bil deležen lol. Sedaj moram samo še počakati kdaj bodo to nakazal :). Trgovina pa je solo.si, izdelka pa itak nimajo na zalogi.
http://img395.imageshack.us/img395/4779/clips21ar.gif

godi ::

res je škoda živcev z to bedno štacuno. Js sem 2 let nazaj naročil vse komponente za sestavo in sem dobival na vsaka 2-3 dni kak del, sestavil sem ga po cca 3 tednih in še za telefon zapravil 20 evrov zarad teh budal nesposobnih

Lonsarg ::

Za ultra poceni računalnik se itak splača rabljeno kupovat. Bolj pršparaš, kot pa z malo cenejšo trgovino. Recimo jaz sem sestavil eno leto nazaj za 130EUR:
AMD X2 4000+
2 GB DDR2
160GB disk
7600GT
DVD-RW, in vse ostalo

To bi me novo prišlo več kot dvakrat dražje:)

drejko78 ::

S trgovino Solo sem že imel toliko slabih izkušenj, vendar se včasih res obnašam huje kot osel. Njihove cene me mnogokrat prepričajo, da vseeno kupim kako reč pri njih. In žal mi je. Zadnja izkušnja je, da sem dal v servis brezžično mrežno kartico (PCI). Logično je, da kartico preverijo če je res kaj narobe, po tem pa ti dajo drugo, ker ne moreš na njej nič popravljat. Vendar ne, jo vzamejo na servis in jo imajo na servisu. Mine 55 dni in se niti oglasijo ne (torej 10 dni čez zakonsko določen rok). Jim pišem mail, ni odgovora (klasika), pošljem fax, ne sprejme faxa (nisem presenečen). Jih pokličem in celo se mi javijo. Ugotovijo, da so res mal v zamudi (MAL?!) in mi rečejo da dobim novo kartico. Rečem jim, da so pa že toliko v zamudi, da bi raje denar in ne bo več teža. Na moje presenečenje se strinjajo in mi rečejo, da bodo denar nakazali. In kaj se dogaja v nadaljevanju? Že 1 teden vsak dan kličem in sprašujem kaj je z mojim nakazilom. Vsak dan dobim ogovor, da bodo preverili v računovodstvu in da me obvestijo. Vas zanima kaj se potem zgodi? Nič! Ne kličejo, ne nakažejo. Vsakič ko kličem jim moram govoriti mojo številko reklamacije in vsakič enak odgovor. Počasi imam že dovolj in bom ukrepal drugače. Če bo zanimanje, bom kasneje napisal kaki so bili / bodo ukrepi in ali je bilo uspešno.

Sicer pa to ni edina slaba izkušnja. Naročim RAM, ki je nenormalno poceni. Noben me ne pokliče, niti ne obvesti da pridem po RAM. Čez nekaj dni opazim, da se je cena spremenila in za hec naročim še enkrat po višji ceni. In glej ga zlomka, me celo pokličejo, da naj pridem po RAM. No, končni epilog je bil, da sem dobil RAM po prvotni ceni, drugo naročilo pa sem storniral. Vendar sem pa bil sovražnik N°1. Sej če ne bi šel osebno v njihove poslovne prostore mi to ne bi uspelo, ker bi me odgnali.

Še kaka zgodbica? Za službo naročimo dva tiskalnika po zelo ugodni ceni. In kaj se zgodi? Blaga nam nočejo dobaviti, ker so se kao zmotil v ceni. In niso popuščal, če se ne bi mudilo z nakupom tiskalnikov, bi še šli mogoče "na nož", tako pa smo malenkost več plačali drugje.

Še kaj bi se dalo povedati o trgovini Solo, očitno pa velja pregovor "mal denarja, mal muzke". Servisa nimajo, garancija je enako kot žvečilni na podplatu, celo v splošnih pogojih imajo napisano, da če ni napisano kolikšna je garancija, izdelek nima garancije (zanimivo da zakon določa minimalno garancijo za tako rekoč vse izdelke). Ah ja ... upam, da kar sem kupil pri njih, en bo crknilo v času garancije. Ker se mi ne res ne da ubadat z njimi.

Sedaj ko to pišem pa sem opazil še eno stvar: podjetje email.si, d.o.o., več ne upravlja trgovine SOLO, temveč Internet trgovina, d.o.o.. Email.si, d.o.o., ima oba računa "prazna". Ni čudno da ne dobim denarja...

drejko78 ::

ŠOKANTNO: Ko se spravim iti osebno v SOLO po svoj denar pa mi denar nakažejo na račun. Ali so slutili moj prihod?! Sicer pa so rabili za nakazilo nekaj eurov celih 8 dni. No kakorkoli že, vsaj eno poglavje svojega življenja lahko zaprem :-)

Še vedno pa se bom poskušal izogibat trgovini SOLO! Upam, da uspešno :-D

Okapi ::

Ne vem, kaj se dogaja s Solotom, ampak očitno nekaj se. Pred par meseci sem naročil neke diske, ki naj bi jih imeli na zalogi, pa poceni so bili, ampak se je jasno izkazalo, da jih nimajo. OK, nobene frke, ker se mi itak ni mudilo. Malo čakam, če jih bodo dobili, potem pa le povprašam in povedo, da ti diski niso več dobavljivi. OK, ni panike, storniram naročilo. Skratka, vse bolj ali manj v skladi s pričakovanji;)

Ampak potem pa pred par dnevni doživim presenečenje. Zazvoni telefon, "Halo, tukaj trgovina Solo". In mi ena gospa pove, da so te diske sedaj vendarle dobili, in vpraša, ali me še zanimajo.

O.

kokoon ::

torej - "pred par meseci" si narocil neke diske in se zmeram jih nisi prejel? :)
[kokoon]

perkomat ::

V petk sm naroču grafično, piše dobava 1-2 dni. Sm mislu, da bo paket pršu v tork, najkasneje v sredo pa ga še zmeri nism dobu. A ve kdo njihovo telefonsko, da jih mal napizdim?

amigo_no1 ::

@perko11
Storniraj in tace stran. Ti dosedanjih 9 strani prigod o dotični trgovini ni dovolj ?

Če greš na njihovo stran in izbereš "O SOLO" imaš telefonsko.

Zgodovina sprememb…

perkomat ::

Oprosti jeje997, nisem bral cele teme.

Okapi ::

- "pred par meseci" si narocil neke diske in se zmeram jih nisi prejel?
Če sem jih pa vmes že zdavnaj storniral. Ampak sedaj, ko so jih dobili, so se pa spomnili name in me poklicali, če jih mogoče vseeno še potrebujem. Tega ne stori kar vsaka trgovina.

O.

him ::

Haha, to pomen da jim gre malo za nohte očitno. Jst še zmeraj čakam nakazilo denarja svoje grafične, ki je bila tudi na ''servisu'' več kot 45 dni(pod njihovo mizo)... Perko11,če že dobiš to grafo, pa moli bogovom da se ji nič ne zgodi....ker pol si lahko kr novo poiščeš. Jst sm svojo oddal na servis 18.septembra... Tel. št. so pa 0804357 oz. 01-430-1000.
http://img395.imageshack.us/img395/4779/clips21ar.gif
««
9 / 16
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Trgovina SOLO.SI = prevaranti.si (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
8613992 (6468) dwinxp
»

Trgovina Solo.si

Oddelek: Pomoč in nasveti
394085 (2293) mrbungle
»

Pomoč pri reklamaciji !!!

Oddelek: Pomoč in nasveti
342661 (1941) solatko
»

Solo.si mi ni nakazal denarja skoraj 2 meseca

Oddelek: Kaj kupiti
314749 (2916) Leks
»

Spletne trgovine, ki se ne držijo dobavnih rokov/zagotovil

Oddelek: Kaj kupiti
173114 (2429) grex

Več podobnih tem