» »

kateri 24" monitor kupiti

kateri 24" monitor kupiti

Temo vidijo: vsi
««
24 / 117
»»

berni416 ::

Kaj se vi vsak dan igrate po nastavitvah? Pa ffs, a je tesk prizgat luč?

JanezH ::

jah ok, ampak nastavitve na monitorju verjetno spedenaš samo enkrat in jih potem imaš take kot so (vsaj jaz), in ko kupuješ monitor se verjetno ne oziraš preveč po tipkah ampak gledaš to, da dobiš najboljšo sliko za najmanj denarja ...

lopov ::

Pa kaj se ... Ves cas sarim in spreminjam vsaj vir (imam 2 stacionarna in 1 laptop in kadar gre preko remote desktop prepocasi, fizicno preklopim sliko), zelo pogosto pa svetlost (brightness), pac odvisno od dnevnih razmer (podnevi bolj svetlo, ponoci pa bolj temno).

Fajn je, ce se da to takoj ustimat, da ne rabis lezti v meni, na 2408 WFP se da le vir spremeniti s samo 1 tipko.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lopov ()

MrStein ::

Jezus. Tipke so zanič.
Če te moti zelo, kupiš drugi monitor.
Če te ne moti, pa tudi pa fajn.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

kmetek ::

http://forums.overclockers.co.uk/showth...

nova verzija HAZRO'ta 24'', ima H-IPS.

opeter ::

hehe, kmetek postaja veteran na overclockers forumu... že 76 postov :)
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

/me on spam mode :=)

eh kaj mi pomaga ko pa nihče ne senda iz Anglije v Slovenijo, tretirajo nas kot državo 3 sveta!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kmetek ()

[MYTiX] ::

Kje pa imajo tega HAZRO?
podpis

OCUK ga dobi kmalu, ampak sej pravim ne pošiljajo:(

jELKO ::

Mislim,da sendajo v Yugoslavijo. Razloži jim,da si ex-yugoslovan''izlavo'', mogoče ti pošljejo:D

eh lahko za foro naročim nekaj.

nope ne da se. Pizde jedne v Avstrijo pa sendajo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kmetek ()

opa bato ;)

HP LP2475w

Recite, da jih bote tožili za kršitev načela prostega pretoka blaga po EU ...
Motiti se je človeško.

ja sej bi jih res lahko :P

d0rK ::

Sam pol tvegas da omogocjo posiljanje v Slovenijo ampak ti nabijejo 200eur postnine. :p

Kaksn panel je to H-IPS, kmetek? TOOOOOOOOOK lep je ta monitor. Res, SLIN SLIN!

ma super je.

Kato ::

Tale Hazro je res izjemno lep monitor, mene spominja na Applove Cinemaview. Škoda ,ker ne dostavlajo v Slovenijo:| Drugače sem pa mislil ,da tale HP še ni zunaj.

Sam pol tvegas da omogocjo posiljanje v Slovenijo ampak ti nabijejo 200eur postnine.

200 EUR poštnine ne moreš štet za "prost pretok" ;)
Motiti se je človeško.

Res je. Sej jih bom jz mal pobaral come september. Denar ze imam ampak trenutno ne morm upraviciti nakupa zaradi
akademskih neuspehov. Treba prej kksn izpit narest. Pomoje ce bi jih lepo prosil bi tudi sem poslal, sej smo v evropi.

Najprej jih vprašaj, če pošiljajo v EU. >:D
Motiti se je človeško.

sem že jaz 10000x :o

danes dobil samsunga 2493hm :)

sem že jaz 10000x

In kaj so rekli ?
Motiti se je človeško.

da ne sendajo kurbe jedne, v austrijo pa sendajo!!!!!

jaz pravim, bombardirajmo jih z zahtevami, da sprejmejo da smo v eu 3 leta in v schengenu!

http://forums.overclockers.co.uk/showth...

evo kle jim pravim, kako je to možno? Edino če bi koga poznali gor?

MarkoMan ::

Smukec: sporoči vtise, kako slikco, kako se obnese Samsung, k mene tudi matra isti model.
vsak zacetek in zacetnik je tezek

Matev ::

kmetek
kaj sploh hočeš od njih
saj vidiš da nas smatrajo za teroriste

pusti jih na miru

če želi škvaliteten monitor
potem kupi HP LP2465
pa boš imel mir

zgleda da dosti yurakotov prihaja nazaj na hoh :)

matev: ma sej vem, samo ta HP je predrag v primerjavi s tem HAZROM, pa ne vem kako je nasplošno kvaliteten itd....

Ne sendajo v EU ?

No ja, se bom z njimi zmenil...
Motiti se je človeško.

MarkoMan: monitor mi je super, slika je ostra in čista, barve so dobre, kontrast dober, ... vse odlično, malo ga zafrkavajo samo vidni koti (160°) ampak še to samo, če se "zviraš" po stolu gor in dol, če pa sediš normalno pred monitorjem pa je vse OK. Ogrodje monitorja je lično narejeno, za ta monitor pa sem se odločil tudi zaradi stojala, ki je nastavljivo po višini, na njem imaš ob strani še 2 USB vhoda, kar je seveda še kako dobrodošlo. Mislim, da je to prava stvar za ta denar, ce bi imel pa še 200€ več bi pa seveda kupil kaj drazjega kot dell 2408 npr. Skratka, sem zadovoljen :) Aja Touch sensitive gumbi pa meni osebno niso tako grozni kot piše večina, pritisneš gor na plastiko in stvar dela, res pa da se mogoče malce več zafrkavaš kot pri običajnih gumbih, ampak nič groznega, če ne boš vsak dan spreminjal nastavitev.

Testov in slik imaš pa polno na internetu in dobre ocene so povsem upravičene:
http://www.overclockersonline.net/?page...

Ne sendajo v EU ?

No ja, se bom z njimi zmenil...

v večina EU držav sendajo, samo večina pa tudi ne.....med njimi je še yugoslavia v menuju....oni so za časom.

ravsek ::

Hoce kdo nerabljenega, originalno zapakiranega Della 2408WFP za 525€? Situacija je taksna: pri Supradictusu sem narocil Della 2709W, po pomoti mi je poslal zgoraj omenjeni monitor. Sedaj pa je predlagal, da ne bi posiljal nazaj njemu na Nizozemsko in potem on se enkrat naprej (v bistvu 3x stroski postnine), da bi jaz poslal omenjeni monitor naslednjemu kupcu iz Slovenije, ki bi ga narocil pri njemu. Zato me je prosil, ce tole objavim na tem forumu. Naj samo dodam, da jaz nimam cisto nobene koristi od tega, da ne bo kdo kaj mislil, sem pa pripravljen iti njemu toliko na roke, da posljem naprej omenjeni monitor in tako koncno dobim naroceni monitor :|. Torej, cisto nov Dell 2408W s postnino vred - 525€, narocite ga pa pri Supradictusu - http://www.qsix.eu/ --> njegovo podjetje, http://myworld.ebay.nl/supradictus/ --> njegov profil na ebayu. Ce je kdo zainteresiran: supradictus@gmail.com

Par dni pocakam, ce bo kaj iz tega, drugace se pac zmenim, da mu posljem monitor nazaj in on krije vse stroske postnine, konec koncev je bila njegova napaka, da mi je poslal napacen monitor in je vse ostalo samo moja dobra volja.

lp

Hoce kdo nerabljenega, originalno zapakiranega Della 2408WFP za 525€? Situacija je taksna: pri Supradictusu sem narocil Della 2709W, po pomoti mi je poslal zgoraj omenjeni monitor. Sedaj pa je predlagal, da ne bi posiljal nazaj njemu na Nizozemsko in potem on se enkrat naprej (v bistvu 3x stroski postnine), da bi jaz poslal omenjeni monitor naslednjemu kupcu iz Slovenije, ki bi ga narocil pri njemu. Zato me je prosil, ce tole objavim na tem forumu. Naj samo dodam, da jaz nimam cisto nobene koristi od tega, da ne bo kdo kaj mislil, sem pa pripravljen iti njemu toliko na roke, da posljem naprej omenjeni monitor in tako koncno dobim naroceni monitor :|. Torej, cisto nov Dell 2408W s postnino vred - 525€, narocite ga pa pri Supradictusu - http://www.qsix.eu/ --> njegovo podjetje, http://myworld.ebay.nl/supradictus/ --> njegov profil na ebayu. Ce je kdo zainteresiran: supradictus@gmail.com

Par dni pocakam, ce bo kaj iz tega, drugace se pac zmenim, da mu posljem monitor nazaj in on krije vse stroske postnine, konec koncev je bila njegova napaka, da mi je poslal napacen monitor in je vse ostalo samo moja dobra volja.

lp

Kako je pa z garancijo pri njih?
podpis

ravsek ::

Tole sem dobil od generalnega serviserja:

Lepo pozdravljeni

Garancija za LCD monitor lahko uveljavljate povsod po svetu. Edini stroški, ki jih imate so manipolativni stroški (stroški v višini cca. 60 EUR).

Uroš Tolar
Vodja Servisa

Pro Servis d.o.o.
Letališka 32
1000 Ljubljana, Slovenia

lp

manipolativni stroški?

A ves slucajno, katera revizija je?
podpis

White666 ::

[MYTiX], Imaš kak email za kontakt?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: White666 ()

www.dell.si / potem imaš 2 dobavitelja v SLO

FMC -> www.fmc.si
ASBIS -> www.dell.si

Kmetek kaj pa ce bi kontaktiral direkt proizvajalca Hazrota? Ce se prov spomnm so oni sami en cas prodajal monitorje.

Pa jih lahka se mal obvestimo na shady prodajno politiko podjetja OCUK. Itak kakor prebiram ma zelo gnil sloves ta trgovina.

sem sem tudi Hazro direkt.

Hazro currently do not supply directly to end users but are working with resellers in Western Europe with the intention of establishing a sales platform by Autumn 2008.

Should you have any other specific questions relating to the Hazro Professional range, please don't hesitate to get in touch via the online temporary contact form.

Yours sincerely,
Eugene Polinkski
Hazro Technologies

Kibby ::

Kkmetek kupi ze enX nekaj, ko si ze tecen :D:D Si ze hujsi od mene postal :P

bluefish ::

Je res. Monitor kupuješ že več kot pol leta, pa še vedno nisi našel nič primernega, čeprav je bilo v tem času predstavljenih toliko dobrih S-IPS in S-PVA matrik.

:)

če bi imel prostor za novito bi že davno novita bila tu, sploh jo kibbyju ne bi zrihtal :)

Kok je pa Novita široka ,da ti ne paše notri?

57cm, placa je pa 58,2...malo manevra...dell ima 55,9, hazro tudi kle nekje...vsak cm counts....

mah moram eno novo mizo kupit, kje imajo kaj pametnega?

mihajlo carr ::

pri mizarju
GA-P35-DS3, E2180@3.2GHz, Sapphire 2600XT OC@750/800mhz, WD4000AAKS,
2Gb DDR2 800MHz@4-4-4-12, Xigmatek S1283@mx-2, HKC580W, Chieftec Giga GX-01B

damn sem mislil da ma dino kaj al pa hofer :P

opeter ::

V Lesnini sem videl zdaj neke mize. Po potrebi pa greš k mizarju, pa ti on naredi mize na mero.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Mize načeloma niso poceni, za pisalno mizo boš dal vsaj 200€ zato premisli kaj rabiš.

bluefish ::

odvisno od tega, kaj imaš v mislih. Če se gre le za enostavno mizo s predali ob strani, potem stvar niti ni draga.
Sam imam mizo iz Harvey Norman-a dimenzij 150 x 75 cm iz nekega sestavljivega programa z dvema predlamo na eni strani. Grajena je kar močno, poleg tega pa je delovna površina tudi dobro podprta. Poleg vsega je prekrita s furnirjem in ne folijo. Preračunano je pred nekaj leti stala okoli 100€ in je še vedno taka kot nova.
Jano pa se tukaj ne gre za masivo, ki pa zna biti draga in je obisk mizarja skorajda obvezen.

Jaz trenutno imam kar masivno itd, samo res nimam kam dat 24'' LCD :) Ker drugače mam ok pomoje.

Miza

Ne gledat nered :D

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: kuglvinkl ()

Če si malce bolj praktičen si jo lahko tudi sam narediš. Miza je ena bolj preprostih stvari, priporočam hobi program v Črnučah, zmeriš kok rabiš lesa tam ti ga pa odrežejo, potem moraš pa le še ene noge nabavit in to je to.
««
24 / 117
»»