» »

Katero ThermalTake ohišje???

Katero ThermalTake ohišje???

rokxboy ::

Sem tik pred nakupom Thermaltake ohišja in sem rahlo zmeden. Vsec sta mi Shark (VA7000BWA) in Armor (VA8000BWA)!

Sprva sem bil preprican da bom odsel direkt v trgovino in kupil Sharka, samo so me slike na netu presenetile! Nekatere kazejo kako lepo je razsvetljen, nekatere pa komaj da je kej (v mislih imam prednjo led diodo na vratih)! Zanima me ce ima kdo kake izkušnje kako ohišje zgleda v resnici!? Tole spodaj je en link, kakor sem si ga jst na zacetku predstavljal, samo se bojim da so to lahko samo moje sanje. Ne bi mi bil problem kupiti kako neonko in led diode in se kak 120mm led ventilator za spredaj, samo bi lahko dosegel tocno tak ucinek (osvetljenost prednje srani ohišja)?
http://www.tweakers4u.de/artikel/therma...

Potem pa sem zacel gledati kako bi izpadel Armor, za katerega pa spet nisem preprican! Je pri njem mozno dati poleg ze obstojecega sprednjega 120mm led venta se enega? te dva bi bila na spodnjih 6ih slotih nad njima pa se regulator (
) ter dvd-rom.

Mi lahko kdo svetuje kaj od tega je mozono? Po pravici povedan...nubenega od teh ohisij nisem videl v zivo zato mam manjse probleme ker ne vem ker od teh bi lepse izpadel (iz sprednje strani)

apk ::

Jaz imam tole ohišje Shark VA7000BWA in moram reči, da je kvaliteno in zelo prilagodljivo. Nisem ga kupil zaradi osvetljenost, zato sem sprednjo led diodo kar izklopil, ker me je bolj kot ne motila. Na strani, ki si jo navedel zgleda da je v ohišju tudi sprednji ventilator osvetljen, v originalu pa je osvetljen samo zadnji ventilator, tako da boš moral ta ventilator zamenjati, če ti je toliko do tega.

Drugače pa je odlično poskrbljeno za diske, saj so nosilci za diske na gumah, diski in vse komponentee so lahko dostopne, osnovno ploščo lahko potegneš iz ohišja, saj je na plošči, ki se lahko sname, kable lahko lepo spelješ itd. Edino kar me moti na tem ohišju, je nekoliko nerodno zračenje za sprednji ventilator, če so vrata zaprta.

Drugače pa priporočam.

rokxboy ::

Hej apk! Hvala za nasvet, tudi sam sem si uspel vse te lastnosti prebrati in so me navdusile. Ja, na tem linku je prednji ventilator osvetljen. Imam dva vprasanja zate. Ali je luknja pod sprednjim ventilatorjem da lahko potem, ce je osvetljen, sveti na tla tako kot je na tisti sliki ki si jo ogledal? In, ali je med sprednjo ledico (prostorom tam kjer sveti) in tistimi rezami, ki so malo nizje, prehod? ce bi ledico zasukal navzdol bi svetilo skozi?

apk ::

Luknja pred sprednjim ventilarjem je (če so vrata odprta), tako da zgleda kot na tretji sliki na linku, če imaš osvetljen ventilator.
Tudi med ledico na vratih in režami je prazen prostor, tako da mislim, da bo boljši efekt, če jo obrneš navzdol. Vrata so sestavljena iz dveh delov, moral pa jih boš razdreti (nekaj vijakov), da boš obrnil tudi ledico, ki je pričvrščena z vijakom

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: apk ()

rokxboy ::

Mislil sem na luknjo POD sprednjim ventilatorjem...tako da sveti pod ohišje.!? Super to sem hotel slisati...to da so vrata sestavljena iz dveh slojev..
Aja pa imam se eno vprasanje! Ali kdo ve kje bi bilo mogoce kupiti stranico za thermaltake ohišje? majo vsi od thermaltake fulltower enako stranico (enake dimenzije)? Ker eno bi imel tako kot je original, drugo pa bi si sam razrezu po želji! Ali je sploh mogoce kupiti?

apk ::

Spodaj pod sprednjim ventilatorjem je luknja, vendar ti bo pomagala le, če boš imel popolnoma prozoren ventilator, da bo svetilo čez njega (čez njegovo ohišje, če veš kaj mislim)

rokxboy ::

ja seveda....sej jst mam ze v mislih, kako to skupaj spravit, da mi bo vsec..rabil sem samo potrditev, da je to tako, kot si jst predstavlam...ventilator bo spredaj popolnoma prozoren z modrim led diodam 120mm! Apk res hvala za odgovore na moja malo bedna vprasanja, samo res si bom kupil to ohisje samo zaradi izgleda na tisti sliki, drugace pa nimam nobene potrebe po tem in bi bilo skoda denarja, raje bi si sel kupiti amd64 za ta denar, ne pa da bom imel ohisje notri pa khm...spodaj navedeno lih ni hvale vredno:P


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hlajenje - ventilatorji

Oddelek: Pomoč in nasveti
354353 (3756) korošc
»

Konfiguracija za gamerski komp (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
8416220 (15048) =666=
»

Nov računalnik med 1000 in 1100 EUR?

Oddelek: Kaj kupiti
101667 (1577) mesoreznica
»

Ohišje do 180€

Oddelek: Kaj kupiti
231918 (1451) Bethrezen
»

Dokončno sestavljen sistem + vodno hlajen

Oddelek: Kaj kupiti
121114 (820) d3k0

Več podobnih tem