Forum » Pomoč in nasveti » NOVI uporabnik SLI tehnologije
NOVI uporabnik SLI tehnologije
BBKing ::
...že iz naslova je razvidno, da si lastim naslednjo SLI config.:
ASUS A8N-SLI deluxe
AMD AMD Athlon 64 3700+
1g RAM
GIGABYTE GeForce 6600gt pci-e 128 SLI x 2
....
glede 'računalniške (hardwerske) pismenosti' sm bolj osnovno šolček, za to, bi imel par vprašanj v zvezi z grafičnimi rezultati (beri mogoče tudi problemi).
- Pri nastavitvi (V-Tune) 565/1080 mi na 3dmarku 05 pokaže 7034 točk ( a je to uredu rezultat, al ne ??? ), in tudi sam test , gre skozi brez večjih problemov ,
pri igranju igre (BF2) mi pa po določenem času začne prikazovati, na ekranu nekakšne male trikotničke in tudi sama tekočost igranja igre, malo zašteka - kot da bi se grafika malo preglela. Pogledam temperature grafik 1IN2 in se gibljejo med 42'c -52'c, kar mislim, da ni pretirana. Glede na to da imam nov COMP, mi malo svetujte kako ga najbolj potestiram, da vidim če glede na to config. vse laufa tko kot treba in kako iz SLI tehnologije iztisniti največ ( kako se pravilno lotiti overclockinga v V-TUNE).
Pa še to, ASUS A8N-SLI deluxe mi omogoča avtomatično navijanje procesorja im ne zanima koliko je to uporabna zadevšna in če mi jo priporočate 'enablat' .
tnx in lp, bbking
ASUS A8N-SLI deluxe
AMD AMD Athlon 64 3700+
1g RAM
GIGABYTE GeForce 6600gt pci-e 128 SLI x 2
....
glede 'računalniške (hardwerske) pismenosti' sm bolj osnovno šolček, za to, bi imel par vprašanj v zvezi z grafičnimi rezultati (beri mogoče tudi problemi).
- Pri nastavitvi (V-Tune) 565/1080 mi na 3dmarku 05 pokaže 7034 točk ( a je to uredu rezultat, al ne ??? ), in tudi sam test , gre skozi brez večjih problemov ,
pri igranju igre (BF2) mi pa po določenem času začne prikazovati, na ekranu nekakšne male trikotničke in tudi sama tekočost igranja igre, malo zašteka - kot da bi se grafika malo preglela. Pogledam temperature grafik 1IN2 in se gibljejo med 42'c -52'c, kar mislim, da ni pretirana. Glede na to da imam nov COMP, mi malo svetujte kako ga najbolj potestiram, da vidim če glede na to config. vse laufa tko kot treba in kako iz SLI tehnologije iztisniti največ ( kako se pravilno lotiti overclockinga v V-TUNE).
Pa še to, ASUS A8N-SLI deluxe mi omogoča avtomatično navijanje procesorja im ne zanima koliko je to uporabna zadevšna in če mi jo priporočate 'enablat' .
tnx in lp, bbking
Mirč ::
3dmark03 je boljši za preverjanje grafične se prej prikazejo anomalije-pa večkrat zaporedoma ga zaženi.
lp
lp
ja, kako pa naj navijem proceseor, pa kaj so to 'fsb', dej mi mal razlož, da nam kake oslarije naredu.
bbk
bbk
Mirč ::
preberi si kak članek tule,že dost je bilo o tem napisanega.Če nimaš pojma ne navijaj.Ne moreš navit računalnika v 1h ampak zato je potrebno par uric,saj ko naviješ mašino jo morš pošteno stestirat.
tu si preberi več o tem
lp
tu si preberi več o tem
lp
...pa misliš, da so potrebna taka friziranja pri novi maschini za 250000sit, je pa res kar si rekel, to je za mene prezahteven iziv kot laika na tem področju, in tudi ne vidim smisla, da to delam na maschini, ko bi morala (moje laično mnenje) zadovoljivo delovat, čez par let , da ne kupuješ nove maschine, se pa (če znaš) lotiš friziranja procesorja. Vseeno ti hvala, za nasvet. lp, BBking
dobro vprašanje, ja v primerjavi z opisanim (tvoj link) , bolj enostavno, bom pa probal, glede na to da mi plata omogoča 'AI BOOSTER', bom tko probu. Upam , da bom znal . lp, bbk
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 2x Nvidia 6600gt SLI in različne temperature ???Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1222 (1005) | a13misko |
» | Battlefield 2 help meOddelek: Igre | 2489 (1061) | Sparky69 |
» | Miška Razer Diamondback (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 3554 (2696) | frudi |
» | ASUS A8N-SLI Deluxe 3 problemi Pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2008 (1451) | Proximus |
» | Nakup Novega Compa Po KomponentahOddelek: Kaj kupiti | 4285 (3639) | cassiel |