KDE - Namizno okolje KDE 3.1 za sisteme UNIX je doživelo drugo pomladitev. Različica 3.1.2 ne prinaša novih zmožnosti, ampak izboljšano varnost in stabilnost. Vsebuje tudi večji obseg prevodov v ostale, neangleške jezike. Za natančnejši spisek novosti preberite opombe k izdaji ali pa se kar naravnost odpravite proti povezavam za prenos paketov. Tisti, ki uporabljate Konstruct si lahko KDE 3.1 prenesete skoraj samodejno.
Edino, kar me moti, je poimenovanje -- zakaj se niso odločili za KDE 3.11 for Workgroups? [>:D]
Novice » Ostala programska oprema » KDE 3.1.2
BigWhale ::
> Edino, kar me moti, je poimenovanje -- zakaj se niso odločili
> za KDE 3.11 for Workgroups?
Zato ker je 3.1.2 manjsa sprememba... In treba se prej narediti KDE 3.2, 3.3, 3.4, ... do .11 je se dalec... ;>
> za KDE 3.11 for Workgroups?
Zato ker je 3.1.2 manjsa sprememba... In treba se prej narediti KDE 3.2, 3.3, 3.4, ... do .11 je se dalec... ;>
ender ::
root: XP ni 5.1, XP je 5.01
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | KDE 3.2 izšel 3. 2Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2734 (2734) | Jebiveter |
» | slo-tech slovenjenje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 12390 (9235) | moj_nick |
» | KDE 3.1.4Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2302 (2302) | BigWhale |
» | Gentoo emerge -k kdeOddelek: Operacijski sistemi | 1016 (905) | jaBo |
» | KDE 3.1.2Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2583 (2583) | ender |