» »

Milošević na poti v HAAG

Milošević na poti v HAAG

1
2
»

burekar ::

Thomas, me zanima kak bi ti tvojo sobo razdelil, če bi imel najprej v njej enga malega pajka v kotu, nato bi pa uletel še milijon tisoč pajkov in hoteli imet svoj kos tvoje sobe- tebi bi ostala samo postelja, pa še rjuho bi ti vzel.
Jst sn naravni talent za primere delat.

Thomas ::

Ti si naravni talent za kaj drugega mogoče Burekar.

Za dat samemu sebi autogol v diskusiji, ko ne moreš skriti svojega rasizma do Albancev, ko jih primerjaš s pajki.

In ravno v tem načinu gledanja - na druge narode kot na manjvredne živali - je vzrok balkanske tragedije.

Hkrati pa je to abotna pozicija v racionalni diskusiji.

Albanci bodo morali dojeti, da v nasilnem in iracionalnem banditizmu ni rešitve zanje - Makedonci pa, da oni sami niso večvredni ljudje. Samo ljudje - kot Albanci.




Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

burekar ::

Ja,Thomas, sigurn.
Ne skrivam razisma, nisem rasist, se trudim da ne bi postal.. Nima smisla sploh govorit, če se ti ne da dopovedat. Če me maš za rasista, me mej, a sam boš še vedno ostal nerazumen lalek.
Kar se pa Makedoncev tiče- oni se niso
NIKOLI
smatrali za večvredne ljudi, so zelo zelo strpni, skromni in sočustvojoči ljudje. In to kot celota in ne kot posamezniki, to je nekaj zelo redkega na tem svetu. Za mir so si prizadevali in še vedno si prizadevajo, sploh nočejo razglasiti vojnega stanja.
Sej maš nekaj v glavi, sam ne govorit o stvareh o katerih nimaš blage veze(pa se zraven še modreca delat).
Me zanima, kak me boš probu dol zabit...

rasta ::

Thomas: Zakaj naj bi Makedonci delili državo z Albanci, ko so pa večina? Dajo naj jim pravice, katere jim kot manjšina grejo! Ne more se ti vsak nezadovoljnež spomnt, da bi on svoj cilj dosegel oz. nestrinjanje pokazal tako, da gre pobijat folk. Čist prov majo, ko so vojaško odgovorili Šiptarjem, saj želijo le mir v državi!

Medved ::

sočustvujem z miloševičem in njegovo ženo - sm pač krščansko vzgojen, treba je odpuščat, drugače ne moreš ljubiti hmmm - sicer nism čist prepričan (100%) če je to res hehe:)
Medved že spet tuki in me natrguje odozad

Thomas ::

burekar:

Kar se pa Makedoncev tiče- oni se niso
    NIKOLI


smatrali za večvredne ljudi, so zelo zelo strpni, skromni in sočustvojoči ljudje.


Thomas:

Makedonci so prav taki kot kakšni drugi. Ljudje pač - kot ljudje.

Problem je v Ustavi republike Makedonije. Ki kot konstitutiven narod omenja samo Makedonce. Čeprav je Albancev vsaj tretjina. Zato ni nobenega opravičjivega razloga - da bi to bila zgolj in samo slovanska in pravoslavna država.

Vendar so Makedonci hoteli sfurati ravno to. Z rusko in bolgarsko in srbsko podporo.

Na Balkanu morajo vsi dobiti pravice, ki jim gredo. Vsi. Tudi Makedonci v Grčiji naprimer. Tudi Srbi na Kosovu.

Islam in Prvoslavje - sta pa seveda ena od ovir za to.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

burekar ::

Zdej vidim, kak si me zabil. Sploh me nisi, torej sn mel prav...
Zdajle sn šele opazu- SRBI NA KOSOVU??? Oni morjo dobit pravice???!!!! Če še ne veš je Kosovo srbsko in se tam Albancem tala pravice in ne Srbom.
Res te prosim, da ne odgovarjaš z butastimi odgovori, ker se ti res NE sanja o čem govoriš. Krneki praviš, bod no mal tih pa se posluši. Same neke prazne besede, a koga drugga citiraš al kaj?

Thomas ::

burekar!

Živiš v Jugoslaviji, ki je ni več. Niti ZRJ pravzaprav ne obstaja več. Samo zveza med Črno Goro in Srbijo. Kosovo de facto ni več njen sestavni del.

Pa ne mislim zdej, da je Srbija s Črno Goro obsojena na kakšen propad. Sploh ne. Taka kot je zdaj - lahko začne celo prosperirati.

Razen seveda, če prevelik procent njenih prebivalcev ne živi v preteklosti - tako kot očitno živiš ti. Če bodo tam na jugu Balkana vsi - vključno z Grki, Albanci, Makedonci in Srbi - pokopali svoje imperialne strasti - bo to lahko čisto spodoben del Evrope.


p.s.

Zakaj si živčen - in zakaj me zmerjaš? Pogovarjaj se kulturno - ane!


Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

rooster ::

Da bi le lahko kaznovali Miloševiča, a kaj ko on ni kriv. Al u bistvu je, ker je razbil tastaro Jugoslavijo. Sigurno pa bo zaprt v zapor s prelepo teraso nad morjem in 200ha gozda. Namreč napravil je prelepo uslugo Ameriki, ko ji je omogočil vpliv na balkanu. Če bi bil on res sovražnik No.1 za demokracijo in človekove pravice, bi ga že zdavnaj američani "pihnili". Samo od tega ne bi imeli nič. Tisti ki bo zdaj najbolj nastradal je srbski narod. Miloševič je naredil točno to kar je moral naredit, kar bi moral storit vsak, ki bi bil na njegovem mestu. Te vojne so bile samo iz razloga; da kdo bo kje biznis delau. In vi ne veste kok denarja so te vojne prinesle naši preljubi Sloveniji...
Blagor nevednim
A s ti tut not padu?

Thomas ::

rooster

Miloševič ni - krive so ZDA in Slovenija?

ZDA imajo slabe veleposlanike po svetu, ki jim praviloma ni jasno, kaj se v državi, v katero so bili poslani - dogaja. (veleposlanica v Iranu recimo - ni vedela za priprave islamistov na revolucijo ... itd) . Zimmerman pa je bil pa tud en Rožle. Zato in toliko so ZDA "krive" za jugoslovansko vojno, ki so jo potem vendarle pogasile.

Slovenija pa ni kriva nič. Nekateri bi seveda radi dokazali, da če se Slovenija pa ne bi odcepila, potem bi lepo še naprej živeli v bratsvu in jedinstvu.

Ne, samo tudi slovenske vojake bi uporabili pri obkoljevanju Sarajeva in napadih na Vukovar. Samo to.

Sej je grdo, da rečem rooster - ampak tudi pošteno: Če ti Slovenija smrdi - imaš na voljo precej balkanskih in drugih držav. Ki niso profitirale iz vojne!

Res niso - nobena ni.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Fantom ::

Slobodan nam je med tem že poslal prvo pismo iz Haag-a

Miro moja draga pisem ti iz Haga Dokaza jos nema jos uvek se traga. Ovde nije lose, skoro da mi prija, samo da ste skupa sa mnom jos ti i Marija. Malo je dosadno, ali mi ne smeta napisacu drugi deo godine raspleta. Smestaj je komforan, stvar nema mane, bas jutros sam pio kafu kod Plavsic Biljane. Ima li tamo sta novo, i kakvo je stanje, Cuva li nam Policija kucu i imanje? Kako se ti osecas, dal' si dobre volje, kako nam je Marija, cisti li pistolje? Pisi draga Miro, kako su nam deca, imas li sa tvojom platom do kraja meseca. Trudi se da uvek budes sa osmehom na licu, pozdravi nam malog Marka i snahu Milicu. I budi dobra i hrabra, gore biti nece, al' u kosu svakog dana stavljaj sveze cvece. U zivotu mora svasta da se proba u to ime sve vas voli i pozdravlja SLOBA.


MadMicka ::

pr takih zadevah nikol ne prideš do konca...

drugač pa, slovenci so hotl v okviru bivše jugoslavije met svojo državo in sicer na ozemlju, kjer so v večini in so jo tud dobl, pravzaprav povsem enako lahko zahtevajo tud albanci v makedoniji, svojo državo na ozemlju, kjer so v večini.... ena sama razlika je, da je blo v slo lažje mejo potegnt...
pa še glede miloševiča, v slo ga zagovarjajo kvečjemu kaki srbi, k majo še mal megle u glavi, en moj kolega tud srb, skoz prav, kok srbija dobra, albanci bad, pa tko (takrat ko smo se osamosvajal, je trdil da hočjo bit slovenci avstrijski "konjušari"), zdej je pa stvar taka, da fotru u srbijo pošilja del plače in ga tako preživlja, pol sm ga pa vpraši, če je še zmeri kul v srbiji, je bil pa tih.... tko je k ti čustva zameglijo zdravo presojo...

Fantom ::

Po moje bi morala meja med Hrvaško in Slovenijo potekati tako, da bi bila še cela Istra slovenska. Se pravi de bi se kopenska meja končala nekje pri Rijeki.

rooster ::

Thomas: Nisi razumu kar sem hotu povedat, takih ljudi kot je miloševič je bilo v jugoslavji veliko, ki so z popolnoma neumnimi manevri (nalašč) povzročli razpad Jugoslavije. Potem pa so se morale na novo razporedit sile oblasti. In ker se vsak bori za čim več (logično) je prišlo do vojne. To je bila žrtev za demokracijo, kapitalizem. Ali je upravičena al ne nima smisla razglabljat, ker zgodovino pišejo zmagovalci. Jaz nisem govoril o nobeni krivdi, kot jo ti prerad iščeš, ker je to najlažje naredit. Pokažimi kje sem rekel da mi Slovenija smrdi. Še en dokaz da si izmišljuješ stvari in da na svet gledaš samo skozi eno majhno luknjo.
Glede profita v (tej) vojni: nekateri so zgubili prav vse, nekateri niso zgubili skoraj nič, nekateri pa so tako mastno zaslužili da si ti sanjat ne moreš.
A s ti tut not padu?

Thomas ::

Jah, Miloševića bodo obsodili ... in počasi se bodo glave ohladile.

Tebi rooster samo tolk, da Slovenija tukaj ni zaslužila kaj dosti - kvečjemu je bila na zgubi. Veliki. Kot vsi.

Drugače pa - kaj mi mar srpska posla.

:D
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

burekar ::

Slovenski narod je bil na zgubi, a veliko posameznikov je pa postalo miljarderjev do konca življenja s prodajo orožja iz skladišč Hrvatom in s krajo nacionalnega denarja. Na žalost jih še danes gledamo po televiziji kako se smejijo in se delajo poštene.

Thomas ::

A to je tvoja bolečina Burekar!

A to "da so milijarderji" - a to "da so prodajali orožje Hrvatom"? :D

Milijarderji niso. Hrvatom je pa odločilno pomagala šele ameriška pomoč v orožju in inštruktaži. Nekateri tistih pa najbrž so milijarderji ja - že od prej. :D

burekar - čista fovšija te razganja - počas boš taprav Slovenc!

:D
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

blue96 ::

nismo vsi slovenci fovš, jest ne. bi blo pa treba tega milota malo na stol dat, na strom, ni kej.
.

Thomas ::

MULC!

Maš ti čist prov. Nis(m)o vsi Slovenci fovš.

Čisto nepotrebno etiketiranje (tokrat Slovencev). Priznam.

:))
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

rasta ::

burekar: dej mi povej enga slovenskega miljaderja!

||_^_|| ::

Fantom: Pomoje bi pa meja mogla potekat tko k poteka zdej in konc.

Thomas ::

Aja meja!

No tkole se začne. Vojna, zločini, smrti, pohabljenci za vse življenje...

Tkole - s ščuvanjem na zavzemanje "trenutno in po krivici" sosedovega.

Zakaj mora človeštvo tako trpeti?

Tudi zato, ker je takih assholov med njimi kritična masa.

;)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Simko ::

Ah joj! :O

rooster ::

Thomas in banda; vi tok pojma nimate kako se vrti ta svet, kdo in kako se to vse vodi. To pa zato ker živite v majhnih kapsulah dom-tv-šola. Prav nasmehnem se, ko poslušam take izjave. Takšne kot bi jih tudi sam izrekel pred nekaj leti.
A s ti tut not padu?

rooster ::

p.s. Koliko assholov je na svetu je to stvar zornega kota! Problem je v ignoranci/nevednosti velike večine ljudi.
A s ti tut not padu?

burekar ::

Rooster: Končn en pameten človek se je najdu tule.
Thomas: Kaka bolečina? Nisn izjavu nič takega in sn tud preveru svoje poste. Očitno imaš probleme z razumevanjem in dojemanjem tujih sporočil. Čista žrtev današnjega sistema. Priporočam, da greš mal ven bicikl gonit in premisliš kaj sploh misliš, če pa ne boš premislu pa reč enmu čaponu naj te parkrat po glavi useka. Da ti bo možgane streznal.
Evo vam enga slovenskega miljarderja: Janez Ja***a.
A ni res al kaj?
P.S. Thomas- vidim, da je imel Petelin čisto prav ko je napisal kaj delaš. Res gledaš skoz eno malo luknco. Bo treba nehat sam čez okno gledat. Bo treba tud vrate odpret, če še ne veš. Pa ne it sam do knjižnice pa nazaj, pejd še mal dlje.

MadMicka ::

hehe, roster, sicer ne vem, kok je Thomas star, ampak da bi še v šolu hodu, dvomim...

drugač pa burekar in roster, ko začne človek govrt da on iz prakse bla bla bla, nekateri pa sam iz knjig bla bla, se ve kok je ura... takmu človeku precej knjig manjka :D

Tzar ::

Jest poznam engra k ma milijardo :D......................................LIR:D
Življenje je lepo!

burekar ::

MadMicka: Ni res, a nekaterim pač ni treba prebrat knjige za vsako samoumevno stvar. Tudi knjige so pisali ljudje, a ni res?
P.S. MadMicka, a si ti včasih Quake 2l na slo serverjih igral?

kn3z007 ::

Vključujem se sicer zelo pozno, bom pa vsekakor pristavil svoj piskrček. Torej.
miloševič bi moral ostati v Srbiji in mu tam tudi sodili (v srbiji lahko dobi tudi smrtno kazen). To zdaj ne pomeni, da podpiram haag ali ameriko. Sploh ne, ker se mi po žilah pretaka srbska kri. NATO ali kdorkoli drug se ne sme vmešavati v notranje zadeve države. Recimo, da se v naši ljubi Kuri madžarska manjšina odloči osamosvojiti. Mi jim seveda ne damo in že je tukaj NATO, ki bi vsak dan bombardiral celo slovenijo (ki je itak že tako majhna). In potem bi šel naš kučan v haag, madžari pa bi dobili še en kos naše države. Isto je v Srbiji. Branili so svojo državo in svoj narod pred teroristi in ne Albanci. Žrtve so pač v vsaki vojni. Isto je bilo v 2. sv.v. ko so po domačijah skrivali partizane in so streljali kmete, zato so tukaj padali tudi civilisti. Morate vedeti, da Albancem dol visi za celi svet. J*** se njim. Imamo samo to srečo, da se to ne dogaja pri nas. Me prav zanima kako bi se vsi odzvali in kaj bi potem pisali v tem topicu. Miloševič je za moje pojme pravi vodja (ki je včasih resnično pretiraval), pravtako Arkan (neka mu je lahka zemlja).
Seveda se bo zdaj oglasilo kup ljudi, češ da sem nacionalist in naj grem tja živeti in bla bla bla. Postavite se v kožo srbov in njihove države, ki jo režejo na koščke in bombardirajo iz vseh strani.
Lp
kn3z007

www.geneza.com

poweroff ::

Pozabljaš da so Srbi zlorabljali državo za boj proti Albancem - prav načrtno proti enemu narodu.
Da so ga res preveč srali. Da je bil Arkan zločinec (surov morilec), MIlošević pa diktator tudi do svojega naroda.

Je pa res da so Američani ravnali proti mednarodnim načelom in za lastne interese - zato jih ne podpiram.

Je tudi res da so Albanci precej agresivni in je z njimi težko komunicirat (samo to ne pomeni da jih je treba pobijat).

Res je pa tudi to da je za vsak narod koristno da se sooči s svojimi zločini in Srbi se lahko to samo v Haagu. Nemci so se pa v Nurnbergu.

Upam da se bodo nekje tudi Američani.

kn3z007 ::

Aja, še nekaj sem pozabil dopisati. Tisto kar so prikazovali po televiziji kar je bilo na kosovu je bilo itak vse enostransko. kazali so samo kako so srbi uničili tisto in uno, pobili tam, secirali spet drugje. Albanski skrajneži tega seveda niso počeli, ker na televiziji tega niso nikoli pokazali, ker je tisti novinar (valentin) itak šiptar in ne mara pravoslavcev. vse je bilo prikazano enostransko. ko so pdli ameriški "nevidni" bombniki je bila itak tišina, pa ko so zadeli vlak polen civilistov, pa kitajsko ambasado (10 let stari načrti niso izgovor, saj imajo satelite z katerimi so btw nadzorovali premik vojske) pa sploh niso povedali. Kaj pa ko so zadeli bolnico, pa ko so jim rakete uhajale v druge (okoliške) države? In odmetavanje bomb v morje? Uporaba tistih bombic z radioaktivnimi snovmi?
Joj, samo ne NATO ali kogar koli poveličevati, ker so tudi oni vojni zločinci.
Da vietnama sploh ne omenjam. Če se že grejo haag naj pripeljejo potem tudi svoje generale tja. pa tiste šiptarske voditelje, ki so vodili ovk. To pa ne. Oni pa niso vojni zločinci.
Lp
kn3z007

www.geneza.com

poweroff ::

Ej, saj se v veliki meri strinjam s tabo. Samo en popravek - tisto raketiranje konvija civilistov - šlo je za Albanske begunce.

Za vlak bi pa tudi moral kdo odgovarjati.

Ampak to srbske vojske ne odvezuje krivde. To je isto kot če te dobijo prio vlomu pa se zgovarjaš saj vsi kradejo.

Samo Haag je samo za zločine v Ruandi in ex-Yugi.

Američani pa NASPROTUJEJO ustanovitvi mednarodnega kazenskega sodišča - ker prasci vedo da bi se lahko tudi kakšen Amer znašel tam.

||_^_|| ::

kn3z007: glede NATA pa to ti dam večino stvari prav.

Ampak glede Miloševića...če bi biu on res pravi vodja ne bi bla taka beda v Srbiji (pa ne rečt da ni, ker sm biu u beogradu mau pred napadi NATA)
Glede Arkana nevem dost, dozdeva se mi pa da po njegovi smrti CECA opravlja njegovo delo (mafija & stuff)

Matthai: logicno da nasprotujejo prasci

Medved ::

Črnci pretepajo uboge obritoglavce po stari ljubljani, to ni prou vam povem. To je treba preprečit>:D
Medved že spet tuki in me natrguje odozad

kn3z007 ::

Najprej Medved:
skini so njih začeli tepst. Samo so na konci bili oni bolj tepeni kot črnci. Jim je čisto prav da so jih nalomili (skine namreč), kaj pa težijo nedolžnemu mimoidočemu človeku.
||_^_|| (še dober da obstaja copy/paste, da sem lahko tvoj nick prekopiral :)):
to, da je beda je res. res pa je tudi, da tam dosti bogatih ljudi (zelo malo na pošteni način). Kako se ti je zdelo tam? Beda je itak povsod, ljudje pa sploh niso tako slabi kot jih prikazuje svet. So izjeme, ki iztopajo, ampak to je tudi pri nas.
Matthai: vojaki so bili v vojni še najmanj krivi. Če se nisi šel bojevati si dobil svinec v glavo. To ni tako kot pri nas, ko se v pol leta naučiš piti, pohati in lenariti. Oni so morali iti. Američanov sploh ne bom komentiral, ker vtaknejo svoj nos prav v vsako stvar. Po moje Bush še Putina gleda medtem ko opravlja veliko potrebo na WC-ju, da ne bo kaj narobe naredil. Me samo zanima zakaj niso nikoli poslali mirovnih sil v Jeruzalem? Tam se že 50 let vojskujejo za 10 metrov zemlje. Tam naj kaj naredijo. Pa zakaj se še niso vmešali v Čečeniji? sej, če bi v Ameriki imeli isto težavo, misliš, da bi ob koncu vojne kdo šel pred sodnika? Naka. Oni vse delajo legalno in po mednarodnih predpisih.
Huh, sem skoraj tipkovnico permanento pohabil.:D:D
Lp
kn3z007

www.geneza.com

Medved ::

kako morta dva črnca boga pretepst 10 mladih močnih skin hedov - to je za lase prvlečen, posebno tist bogi belina>:D
Medved že spet tuki in me natrguje odozad

rasta ::

Američanom je pomemben sam money, money, money... ;(
Če ni donosno, jih ne zanima. Dogajanje v Jugoslaviji spremlja cel svet, zato so jo izrabili za reklamo svojega orožja, Irak in Iran jih zanima, ker je zanje strateško pomemben in ima veliko nafte, kar se pa dogaja po Afrik, Azij in Južni Ameriki se jim pa jebe... da ne omenimo Kostarike, kjer je CIA pomagala strmoglaviti demokratično izvoljenega predcednika, ker je hotel razlastiti ameriške nacionalke velikih posestev in s tem omiliti izkoriščanje svojega naroda. Še zdej majo tiranijo in vlada se menja ko gate ... Za svoje početje pa imajo tehten razlog - nespoštovanje človekovih pravic (beri: ne podrejanje Ameriki), ki pa so rezervirane samo za manjšine v Ameriki sovražnih državah, medtem ko zamižijo na obe očesi v rimeru Izraela (1/3 senata sestavljajo židi), Turčije (članica Nata - nadzoruje Bospor - zapira pot Rusiji dostop do toplega morja), Španija (Baski), UK (S. Irska), itd. Ampak dobro, vse države tako delajo. Najbolj, kar me pa moti, je pa to, da zavira zruževanje sveta (ugotavlja, da tam ne bo šef), to se kaže npr. v Kiotskem sporazumu, kršenju sporazuma o ABM, itd.
Jasno je, da tudi če gre za notranjo zadevo države, ne moremo dopustiti etničnega čiščenja! Kar je izvajal Milošević na Kosovu, da sedaj to izvajajo Šiptarji, večine ne zanima več - ugnobili so neposlušno Jugoslavijo in že imajo vlado, ki pridno trguje z njimi (trgovina z ljudmi (Milošević) za 4 miljarde $) in jim je pokorna. Take akcije, kot jo je izvajal Nato, bi morala izvajati, kakšna svetovna organizacija, kot je OZN, in to s privolitvijo večine (ali vsaj glavnih) članic, ne pa neko individualno ravnanje ... Seveda OZN nima denarja, volje (sem glih en dokumentarc gledal, ko so človekoljubne organizacije pozivale OZN naj ustavi pripravljajoče se etnično čiščenje, pa takrat ni bilo denarja, ko pa je bil miljon Afričanov pobitih pa se je takoj našel) in tudi preveč političnih ovir ima (največja dolžnica Amerika izsiljuje, noče dati denarja).
Torej, vse upanje kar ostane je v izobrazbi ljudi in nepristranskem medijskem obveščanju, da bi vsi ljudje videli, kaj se dogaja drugje in da bi Afričani videli, kako živi npr. povprečen Evropejec bolje (predvsem na njihov račun).

MadMicka ::

ja sej, kokrkol že je država napredna, zmeri se najdejo ljudje in tisoč razlogov, zakaj ni>:D

pa sej ne da bi branu ZDA, sej jasno, več kot je moči skoncentrirane v enih rokah, večje so (lahko) zlorabe...

ampak skoz brant eno pofukano Srbijo, halo..
p.s.: da bi zaradi biznisa ZDA sesul Srbijo, mislm kakšn idiotizm..

Thomas ::

> Take akcije, kot jo je izvajal Nato, bi morala izvajati, kakšna svetovna organizacija, kot je OZN

Koko morjo bit eni tko "pozabljivi" se prašam?!

A niso bli UNPROFORJEVCI v Bosni?

A jih niso Srbi priklepal kot kšne žvali k tistim radarjem?

A niso ZN proglasili t.i. "Varnih con" v Bosni, kjer so Srbi potem mirne duše poklali tisoče Bošnjakov?

Dokler ni pršu NATO po ameriškim poveljstvom in razsu kar je blo po njegovem za razsut - smo mel tragikomedijo dol leta.

Hm ... rasta - a tebi je pa prejšnja politika Združenih narodov pa bolj ustrezala?! :|:D:|
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Yohan del Sud ::

Medved ::

Miloševiča bojo zaprl samo zato, da bo imel čas za pisanje spominov za zgodovino in nč druzga - v tem je štos. Je zelo pomembna oseba za zgodovino, veliko ve o balkanu itd itd>:D
Medved že spet tuki in me natrguje odozad

rasta ::

Thomas: To je to, kar hočem povedati. OZN je podobno kot njegov predhodnik Društvo narodov, neka uradna organizacij, ki naj bi skrbela za mir na svetu. Probleme pa rešuje z odlično retoriko in simbolično vojaško podporo, na katero se vsak agresor požvižga ...
Z Natom pa je problem, da ščiti interese 'Zahodnega bloka' in je tako popolnoma pristranski. Pristranskost pa ustvarja krivice ...

rasta ::

ps. Thomas: Lahko bi začel brati celotne moje poste, ne pa samo nekaj stavkov in tako bi mogoče bolj kapiral, kaj hočem povedati ...

Thomas ::

rasta,

> Z Natom pa je problem, da ščiti interese 'Zahodnega bloka' in je tako popolnoma pristranski. Pristranskost pa ustvarja krivice ...

NATO krivice se na Balkanu komaj kaj poznajo. Kot bi nesel goloba v Benetke, potem bi bil pa ti kriv, da je cela Venecija posrana.

> Lahko bi začel brati celotne moje poste

Sej jih ... izberem pa samo najbolj sočne odlomke - zanalašč!


8-)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Medved ::

Kaj je zdej z Miloševičem - nobenih vesti hehe-verjetn ga bojo spustil, po moje ni dokazov>:D
Medved že spet tuki in me natrguje odozad

burekar ::

Medved:
Sojenje traja, taka je pač birokracija. Konc avgusta se bo začel.
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Politična kriza v Makedoniji (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
15325237 (21611) kuglvinkl

Republika Srpska (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Problemi človeštva
25352971 (47662) bluefish
»

Kosovo..

Oddelek: Loža
362304 (1128) Thomas

Slobodan Milosevic v depresiji ! (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
514531 (3977) luni

Več podobnih tem