» »

[DivXviD] KISS predvajalniki

[DivXviD] KISS predvajalniki

««
8 / 11
»»

joroko ::

Zunaj je nov FW 2.9.3.
Je že kdo probal? Se ga splača namestit?

trpo ::

@Gaso26: A lohk daš link sem, do tistega FW? pa še vpašaj bi te, kateri drive imaš?

Sam uporablam originalne 2.9.0, ker so me 2.9.1 totalno zajebavali, tisti od Dracule pa tud. Ti mi pa delajo zelo solidno. Rad bi poslusil te, ki si jih omenil Gaso. Imam pa tist drug drive, ne od Toshibe.
www.LOST-serija.net

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: trpo ()

joroko ::

Linka ne znam dat sem gor, FW ti lahko pošljem na e-mail.Sam uporabljam hibrid dp-450 - 1000. Je zakon.Imam pa DSV pogon.

basokiller ::

@gobio_gobio

Zaštekal bo tako ali tako samo vprašanje je kdaj in točno kje .Jaz sem si zato nabavil daljinca in daljinsko vtičnico (radijsko, 15 eur) in kar z daljincem ugasnem mašinco oz.ji izklopim el.tok. se mi vsaj vstajati ni treba.Zvito kaj ?>:D
sof forewer

harvey ::

Evo direkten link do originalnega FW KiSS DVD/DivX DP-1000 FW 2.9.3

trpo ::

Jaz imam zdaj tega 2.9.3 gor in morm rečt, da je za enkrat kar dober. Nisem imel še nobenih problemov. Je pa res, da nisem še imel veliko časa, da bi ga stestiral bolj natančno. Vsako mnenje o tem FWju je dobrodošlo.
www.LOST-serija.net

lesi01 ::

Ali mi lahko daš naslov, kje se lahko kupi daljinska vtičnica in daljinec za vklop.
Hvala...
"naslov podjetja"
L3Si

basokiller ::

@LESI01

Baumax,ali pa kakšna tehnična trgovina.:)
sof forewer

multiscan ::

Torej, kaj je novega pri novem FW?Je že znano kaj so popravili?

mitko25 ::

Sem sprobu nov FW...Dela brez napak (vsaj pr meni), popravili so sinhronizacijo divx podnapisov. Vendar sem downgradal nazaj na hibrid 2.9.0 - 2.9.1 ker so mi podnapisi bolj všeč ( večji, lepši). Upam, da bo Big naredil kakšno modificirano verzijo 2.9.3. za dp-1000 z vsemi piškotki.;)

l.p.M.

marvi ::

Pregledal sem forum a nisem nasel navodil kako priti u skriti menu pri 1100. eyec+clear+267 ne dela.

looner ::

Ker imam še prastaro Yamakawo, ki enostavno potrebuje zamenjavo (DivX sploh njet, zatikanje pri posnetih medijih, DVD+RW grozne težave) sem malo gledal naokoli za zamenjavo in naletel na Kiss 1100 ki je kao v akciji, zdaj pa me zanima, če ima kdo izkušnje koliko dober/slab DVD pogon je v 1100, ker vidim da vas ne razganja od navdušenja nad DVD pogonom v 1000. V Kissa 1100 sem se "zaletel" predvsem zaradi tistega opletanja okoli HDTV supporta in predvajanju visokoločljivostnih fajlov - ima kdo izkušnje ? Je probal zalaufat kaki AVI v 720p ločljivosti ? V kratkem misilim kupit še LCD TV in mi je to precej pomembna lastnost (v kolikor ni v kaki celofan zavita marketinška fora) kajti v nasprotnem me dosti bolj mika 1500tka z vdelano mrežno kartico, čeprav ste me že tudi prestrašili s posti o pregrevanju le-te .

rs1975 ::

imam mal cudn vprasanje:
v zadnjem mesecu kar sm dol potegnu filmov, mi jih vsaj pol ne dela na dvix predvajalniku, bilo na kissu al pa na xorotu.
to so 7 seconds, sahara, debs, a dirty shame,....
kaj se to dogaja? ko sm preverju z avicheckom nima nobeden qpel. a zdej bom mogu skor vse filme se prekonvertirat al kaj?

multiscan ::

rs, ne vem pomoje je kaj drugega narobe če ti nobeden ne špila......


Kaj je pa s FW za 1000?Kaj novega?

LexLuthor ::

@rs1975
da nisi ti kakih fake fajlov notri tlačil... Preveri z G-spotom.

steev ::

Jst sm si dou FW 2.9.3 in ne morm priklicat skritiega menija. A sem lesen?
:|

b_g ::

men je pa DP-1000 kr nehou delat, nism nč delal nč se igrou:'( lepega dne hočm pogledat en film, ga hočm vključit pa nč, use sm že probal tut u druge vtičnce dt:'( eny help, al mi ostane sm servis, je pa še u garanciji:)) saj to:))

basokiller ::

@steev

Imel isti problem, besno pritiskal kombinacijo n-krat pa je končno prijel.
sof forewer

b_g ::

se splaca nabavt DP 1500? predvsem se mi gre ker ma mrežno kartico da lahko direkt iz compa filme gledam:D

LexLuthor ::

Kaj pa, če bi si za delček denarja omislil le kabel in zvezal PC direktno na TV, za ostalo pa si nabavi Yamado 6700 in sigurno prihraniš pol denarja.

b_g ::

ne lej fora je v tem da ma moj kiss stvarno napako in sem upal da mi bo prodajalec zamenjal z kiss dp 1500 stem, da doplačam 10.000SIT. Če bom lahko to dobil ok če ne pa bom dobil nov kiss DP 1000.

fxah ::

Ima mogoce kdo kaj izkusenj z dp 558. Opazil sem da firmware, ki je na kissovi strani, ne podpira sumnikov. Poleg tega pa podnapisi na vsake toliko casa utripnejo.

jerry2000 ::

Kiss 558 ima toliko težav (OOS problemi, Timeshifting ne dela itd.) da je nakup čista norost. Ljudje jih na veliko vračajo.
Jerry and Tom

marjan1a ::

Kaj mi lahko kdo pove zakaj na Kissu DP1000 kos em naložil ta nov firemware mi noče pokazati na nekaterih divx podnapise.Imam vse lepo naejeno naprimer
The Pacifier.avi
The Pacifier.srt
Zakaj ko imam un firemware predelan ki je tudi za kiss 450 mi delajo vsi podnapisi na divx a ko sem dal ta novega firemware gor mi polovica divx ne prikaže podnapise.V čemu je problem.TNX

RST ::

Sem dokaj razočarani lastnik Kiss DP-558. Kaj pomeni, da jih ljudje na veliko vračajo? Dobijo denar nazaj?

mitko25 ::

RST..na uradni Kissovi strani imaš najnovejši update za Kiss-a 558...Gotovo boš zadovoljen z popravki..samo pazi katerega boš uporabil, kajti sta dva, en je za 80Gb...drugi pa za 200Gb:)

l.ž.p.M

fxah ::

Ja za dp 558 se govori da naj bi prisel en nov popravek. Nekaterim ne dela zvok, timeshifting, pokvari sliko itd... ceprav meni vse od tega dela cist vredu. Edino kar me moti pa verjetno ne dela nikomur na tem playerju je da podnapisi cim trajajo dlje kot 4sekunde zacnejo utripat in se prekrivat. Za to bodo menda izdali popravek, ampak napako se da odpraviti ce podnapise pretvorite v *.smi format. Player je drugace zelo dobra zadeva, ampak jest imam sioltv in ko snemam ne smem menjat programov :) Aja pa prenos po mrezi v smeri player->comp mi ne gre cez 1,6 MB/s v obratni smeri pa dosezem najvec 500-600 kb/s. To mi je malo cudno ampak ok...

pixma ::

Pozdravljeni za dp 558 nič ne vem pa me zanima če se mi splača kupiti dp - 1500. Do zdaj sem se največ zanimal za ta DVD - divx predvajalnik pa upam da je dober.

Kaj pa vi rečete! da ali ne
Pomoč je vedno dobrodošla

mitko25 ::

Nimam izkušenj z dp 1500..sam imam kiss dp 1000 z modificiranem FW BIG 450-1000 2.9.1. in zadeva špila sto na uro...V notranjost sem namestil še hladilnika na procesorja in majhen 5v ventilator na ohišje playerja (zaradi pregrevanja). Opazil sem, da se zadeva zelo obnese in je stabilnejša kot poprej!:P
Drugače je pa cena tega modela v Big Bangu okoli 28.000 sit

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mitko25 ()

X0r ::

zivjo!

danes sem nabavil KISS DP 1500 dvd player in imam problem updejtal sem nov FIRMWARE 2.9.3 in sem probal z resetiranjem dvdja vse vse vse !

problem je sledec :

zakaj mi noce predvajat filmov npr. House Of Wax (2005) DVDSCR seprav ---> ne morem predvajat filmov kateri so DVD-SCREENER-ji ampak recimo House Of Wax 2005 DVDrip seprav --> DVDripi filmi delujejo normalno ! ve mogoce kdo kaj je narobe imate vi isti problem ?!

ko hocem predvajat filme dvd-screener mi normalno napise pac house.of.wax.avi ampak ko dam play se pojavi crno ozadje kot da bi hotel predvajat in napise na dvdju 00.00.00 in tle obstoji in ne gre vec predvajat ce pa predvajam recim house.of.wax.avi na dvdripu verziji deluje brez problema !

a kolegu ki je dal 15k za yamando dvd delujejo vse verzije filmov brez problema jaz sem dal 40k za ta n00b KISS pa mi ne delajo dvdscreenerji ampak sam dvdripi ?!

imate vi isti problem ali sem edini ?

obstaja kaksen patch da se ga updejta da bi delal dvdscrenerji ?


hvala lepa in lep pozdrav!

mitko25 ::

X0r: Problem se nahaja v samem xvid kodeku (Vendar na srečo ni veliko takšnih filmov;) )...Poiskusi modificiran FW za dp 1500, ki ga najdeš tukaj: http://www.big-fw.prv.pl/.Najlažje je da film prečekiraš z avichekom oz. z MPEG4Modifie preden ga zapečeš na CD rom oz. DVD!
P.S.: Če te pa še kaj zanima pa lahko prebereš nekaj forumov: http://www.mpeg-playcenter.com/modules....

ali pa tukaj: http://www.mpeg-playcenter.com/modules.... kjer boš našel veliko odgovorov na tvoja vprašanja!
l.p.M.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mitko25 ()

X0r ::

najlepsa ti hvala mitko25 bom probal danes malo carat se !!
seprav nisem edini z tem problemom mislu sm da je kaj narobe z kissom damn ! :D


LP

X0r ::

STVAR DELUJE!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D


zgleda je bilo treba modificirat value .avi fila in ponovno zapeci!

hvala ti se enkrat matko za link in pomoc !

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: X0r ()

gajba5 ::

Zivio. Kupil sem Dp-1100, upgrade-ov fw (1.1.5), pogledal par dvd-jev.. Vse lepo in prav dokler nisem zelel gledati dvdripa. Neglede na to kateri film poizkusim, pri vseh se slika zatika na vsake 3-5 s. Pri nekaterih malo pri drugic precej. Nisem se naletel na film ki bi normalno tekel. Gadn player ali moja napaka oz. kaj storiti?

fxah ::

@gajba5

Jst sm kupil dp-1000, sicer nevem kaj je razlike med 1000 pa 1100, ampak vseeno. Men nekatrih dvdripov ni hotlo sploh brat, ce pa je se je pa orenk zatikalo. Na koncu sem ugotovil da so krivi cdji, ki sem jih kupu na petrolu. Zdej nevem kaj imas ti, mozno da so cdji, slabo zapeceno, firmware ali pa pac napaka na playerju.

fxah ::

Novi firmware za DP 558 80GB/200GB je zunaj, meni dela super.

mitko25 ::

Razlika med dp 1000 in dp 1100 je ta, da ima dp 1100 možnost mrežnega priklopa na računalnik!:)

Skrat ::

Ogledujem si dp-1500! Ali ima kdo kaksne uporabne izkusnje s priklucevanjem le-tega na mrezo (po moznosti na wireless) in predvajanjem filmov direktno iz PC?
Free software is a matter of liberty, not price.

gajba5 ::

hm, po parih *poizkusih :D* sem prisel do ugotovitve da filmi z 23.xx fps delujejo brez problema pri tistih z 25 fps pa prihaja do zatikanja. Sedaj pa vprasanje: se da dvdripu še spremeniti fps?

dafke1 ::

Sem novi lastnik KISS-a DP 1000. Stvar dela zelo uredu, razen nekaterih dvd ripov. Poznavalce bi prosil če povejo katera verzija firmwara je najbolj stabilna, mogoče bo to odpravilo moj problem!

mitko25 ::

Jaz naprimer uporabljam tega...DP-450-1000-FW291-BiG-CP1250.iso
in nimam nikakršnih problemov s predvajanjem posnetih divxov..
še link: http://www.big-fw.prv.pl/:))
l.p.M.

rs1975 ::

a kdo ve kako se ze preveri katero verzijo imas nalozeno?

gajba5 ::

rs1975: pise ti v desnem zgornjem kotu v setup meniju

mi lahko kdo, ki si lasti dp-1100 pove, ce ima probleme z branjem dvdripov z 25 fps (beri zatikanje). Resnicno bi rad vedel ali sem edini ali ne (beri se splaca ubadati z resitvijo ali ne)

rs1975 ::

jaz ne vem kaj se to dogaja: land of the dead, four brothers, the big white, the devils rejects, a very long engagement,... nobeden od the filmov mi ne dela!!!
a avichecku mi napiše za film four brothers naslednje:

File: D:\FILMI\NOVI\Four.Brothers\hls-fba.avi
Total Streams: 2
Running Time: 0:49:12
Index Chunk: Yes
Interleaved: Yes
Max Bytes Per Sec: 0
AUDIO: 0 - AC3 (0x2000)
Average Bitrate Per Sec: 256 kb/s
Samples Rate: 48000 Hz
Channels: 2
Bits Per Sample: 0
SuggestedBufferSize: 16000
Sample Size: 1
VIDEO: XVID
B-VOP: No
S(GMC)-VOP: No
QuarterPixel: No
Frame Size: 640 x 272
Frames Rate: 25.000
Color Depth: 12
Total Frames: 73817
SuggestedBufferSize: 68658

a se komu sanja kaj ga moti?

mitko25 ::

rs1975
Napiši kakšen player imaš in malo bolj opiši tvojo težavo!
Npr. Kaj ti napiše player pri zagonu teh filmov.
Jaz na svojemu dp 1000 nimam nobenih težav pri predvajanju najnovejših filmov. (land of the dead..dvd rip,Herbie...dvd rip,itd)

rs1975 ::

mitko 25, bom tio vse napisal kar se spomnem:

player kiss dp-1000 firmware: 2.9.1. drive name: DSV-K DVS-LDR DSL-710A LX80

film FOUR BROTHERS in THE DEVILS REJECTS: ko ga zalaufam se mi napiše čas 00:00:00 in pri tem ostane, črn ekran, škatla zablokira tako da jo moram izključit iz elektrike

LAND OF THE DEAD in BIG WHITE: film zalaufam in mi vrže nazaj na meni. ta film sem sicer potem z autoGK prekonvertiral in mi sedaj dela.

mitko25 ::

RS 1975:
Nisi pregledal te strani, ko sem malo višje opisoval te probleme in rešitev zanjo. Zato ti še enkrat ''limam'' tekst!
:\
Problem se nahaja v samem xvid kodeku
Najlažje je da film prečekiraš z avichekom oz. z MPEG4Modifie preden ga zapečeš na CD rom oz. DVD!
P.S.: Če te pa še kaj zanima pa lahko prebereš nekaj forumov: KLIK
ali pa tukaj: KLIK kjer boš našel veliko odgovorov na tvoja vprašanja!
l.p.M.

Zgodovina sprememb…

rs1975 ::

mitko25,
razumem da je problem v codecu, ampak zakaj pa potem te filmi pri tebi delajo, pri meni pa ne? kolega ima xorota415 in mu vsi ti filmi normalno delajo.

mitko25 ::

Poglej, napisal ti bom postopek, kako se znebiš tvojih težav:8-)

Najprej film, ki ga imaš na disku, odpreš s programom MPEG4Modifier (nameščen moraš imeti tudi Microsoft. NET Framework 1.1).

Ko ti ga program odpre poglej kakšne paragrafe ti izpiše.. Npr:
DivX503b1393p
XviD0039

Če ti izpiše takšne podatke moraš obvezno spremeniti DivX503b1393p v DivX999b000p. To pa narediš tako, da najprej odstraniš DivX503b1393p z minusom, z plusom pa dodaš DivX999b000p. Nato shraniš film, najbolje na kakšno drugo particijo na disku ali pa v kakšno drugo mapo, če nimaš razdeljenega diska.

To je to...sicer se zdi malo zakomplicirano vse skupaj, vendar ko boš osvojil to ''tehniko'', boš videl, da je simpl kot pasulj..
Lep pozdrav.

rs1975 ::

mitko25,
HVALA TI!

naredil sek tako kot si napisal.

imam film ki ima paragraf Xvid0036. v kaj moram pa to spremeniti?
««
8 / 11
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 442 43 44 45 )

Oddelek: Zvok in slika
2209321732 (47076) cryptozaver
»

[DivXviD] Firmware za predvajalnik (peka in uporaba)

Oddelek: Zvok in slika
1524576 (5074) JanezC
»

[DivXviD] Yamakawa predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Zvok in slika
30235499 (14288) aco111
»

Kateri Divx predvajalnik kupiti svojim staršem?

Oddelek: Kaj kupiti
152514 (2076) Yossarian
»

Pretvoriti XVID v DIVX in imeti podnapise.

Oddelek: Zvok in slika
132665 (2430) Jeronimo

Več podobnih tem