Forum » Zvok in slika » [DivXviD] Philips predvajalniki
[DivXviD] Philips predvajalniki
firbec ::
thx
me pa zanima še sledeče. Je kakorkoli možno na zunanji disk (WD 500 GB) posneti DVD (VOB files) in ga lahko potem zaštartam s Philipsom 5990, da bo gledljivo, kot DVD (po domače rečeno, da prišparamo kak prazen DVD). Nisem še probal tega, zato sprašujem.
me pa zanima še sledeče. Je kakorkoli možno na zunanji disk (WD 500 GB) posneti DVD (VOB files) in ga lahko potem zaštartam s Philipsom 5990, da bo gledljivo, kot DVD (po domače rečeno, da prišparamo kak prazen DVD). Nisem še probal tega, zato sprašujem.
Invisigoth ::
ne verjamem, da bi delalo normalno. Je mogoče kdo probal?
Imam rad vse, kar imajo radi mladi.Zbiram Rambo 2, imam že vse plošče in gramofone. Ravno vezem goblen z njegovim likom...
mamba ::
Imam 5980 in z diska WD500GB delajo dvd-ji, le ti ne smejo biti globlje kot en nivo od root-a. (mapa filma + mapa VIDEO_TS). Včasih malo šteka. Zanima me glede USB 2.0 na 5990 to nebi smel biti broblem. 5980 ima USB 1.
gregyk ::
Imam 5980 in z diska WD500GB delajo dvd-ji, le ti ne smejo biti globlje kot en nivo od root-a. (mapa filma + mapa VIDEO_TS). Včasih malo šteka. Zanima me glede USB 2.0 na 5990 to nebi smel biti broblem. 5980 ima USB 1.
Pri moji 3260-ki (ki ima usb 2.0 hi-speed) ni problemov z zatikanjem.
mtic ::
Imam namen kupiti 5990, pa me zanima, ali zadeva podpira DTS zvok? V specifikacijah nikjer ne omenja dts-a.. priklopil bi pa na 5.1 receiver z vgrajenim dd in dts dekoderjem.
Če ne podpira, obstaja mogoče kakšen podoben predvajalnik (dvix, usb, hdmi..), ki podpira tudi dts?
lp, matej
Če ne podpira, obstaja mogoče kakšen podoben predvajalnik (dvix, usb, hdmi..), ki podpira tudi dts?
lp, matej
cosmopapi ::
Tudi jaz imam verzijo "I" pri 3260, po nadgradnji tega http://rapidshare.de/files/41066124/DVP......G_1254.rar.html FW, dela vse dobro, razen šumnikov (š je dober). Poleg tega ni več opcije za "centralno evropejski jezik". Ima kdo rešitev...
Odvisni od neodvisnih filmov? http://vtrgan-film.atspace.com/
BlackHole ::
Imam namen kupiti 5990, pa me zanima, ali zadeva podpira DTS zvok? V specifikacijah nikjer ne omenja dts-a.. priklopil bi pa na 5.1 receiver z vgrajenim dd in dts dekoderjem.
lp, matej
Če prav razumem, je za tole dovolj digitalni izhod, torej SPDIF passtrough. Torej signal samo pošlje naprej do recevierja, kjer se potem pravilni odkodira. Nisem pa 100%, ali mora prav kaj posebej podpirat, da ga pošlje naprej.
LP Marko
teleban ::
Živjo,
danes imam namen it kupit 3260ko in me zanima ali se z novim firmwareom na Philipsu 3260 lahko nastavlja pozicijo in velikost podnapisov?
In ali so kakšne težave s predvajanjem iz USB ključka?
hvala
danes imam namen it kupit 3260ko in me zanima ali se z novim firmwareom na Philipsu 3260 lahko nastavlja pozicijo in velikost podnapisov?
hvala
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: teleban ()
Živjo,
hvala
S fw-jem iz Softpedie (Link) se nastavlja pozicija podnapisov gor/dol in le-ti so v 4-ih velikostih. Kakih težav pri predvajanju z USB ključkov nisem še opazil (testiral sem enega 2Gb in enega 8Gb - oba Transcend).
A se na model Philips DVP 3260 DVD da naštimati slovenski meni?
Če bi se komu ljubilo prevajati angleškega, se da :)
bbobst ::
Naj mi nekdo razloži kako posnet DVD na USB ključ da bodo na 5990-ki delali menuji in vse ostalo?
Ali za 5990-ko obstaje FW z 46 znaki za podnapise kot je za 5960-ko naredil mitko?
Ali za 5990-ko obstaje FW z 46 znaki za podnapise kot je za 5960-ko naredil mitko?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bbobst ()
Philips Man ::
Včeraj sem tudi jaz dobil predvajalnik Philips DVP 5990/12, evropska verzija seveda. Vse dela tipi topi, le en problem je ves čas prisoten. Ko predvajam kakšn Dixv film v formatu 2.35:1 mi ga razpotegne po vertikali v 16:9 format, kar je zelo moteče. Da je stvar še slabša ni vsa slika vidna na ekranu, ampak je en manjši del levo in desno odrezan, nekakšen nepopoln pan and scan. Če je kak moj film v 4:3 mi pa predvaja kvadratno sliko 3:3. 16:9 mi normalno predvaja, vendar je malce obrezan ob straneh. Televizija je CRT 4:3 dobri stari PAL in uporabljam SCART kabel. Kako bi se dalo ta problem rešiti? Predvajalnik ni še dobil firmware nadgradnje.
je kje lepo (po korakih) napisano, kako se naredi nadgradnja firmware-a za 5990. Verjamem, da nihče ne želi uničiti predvajalnika, zato bi bilo mogoče dobrodošlo, če kdo prilepi cel postopek gor.
Han, to sem iskal. Iskrena ti hvala.
Si ti že nadgradil ? Si imel kaj težav ali je šlo vse OK ?
Si ti že nadgradil ? Si imel kaj težav ali je šlo vse OK ?
Zufer ::
Imam neumno vprašanje, ki zahteva pameten odgovor. :) Lahko na DVP 5980 dam firmware za DVP 5980 S ali DVP 5980/05? Kateri firmware je sicer najprimernejši?
PuLaNc ::
Pozdravljeni!
Imam problem. Imam Philips DVP 630/02 in mi nedelajo podnapisi pri DiVX filmih. Probal sem že use pregledal sem tudi kakšno končnico imajo podnapisi(.srt). Pri DVD-Rip mi dela normalno. A mogoče kdo ve kaj bi lahko bilo?
Hvala za odgovore in Lep Pozdrav!
Imam problem. Imam Philips DVP 630/02 in mi nedelajo podnapisi pri DiVX filmih. Probal sem že use pregledal sem tudi kakšno končnico imajo podnapisi(.srt). Pri DVD-Rip mi dela normalno. A mogoče kdo ve kaj bi lahko bilo?
Hvala za odgovore in Lep Pozdrav!
darko40 ::
Pozdravljeni..
imam hišni kino philips-HTS3154/12 in nimam šumnikov..kje bi se to dalo kaj dobit,,kakšen driver...
jas ne najdem nobenih driverjev za to hišno kino..
lp
imam hišni kino philips-HTS3154/12 in nimam šumnikov..kje bi se to dalo kaj dobit,,kakšen driver...
jas ne najdem nobenih driverjev za to hišno kino..
lp
Philips Man ::
Si v nastavitvah izbral 4:3 (lahko tudi t.i. letterbox)?
Sem probal 4:3, 16:9 pa je isto. Mislu sm, če bi se dal to popravt z firmware-om.
Du5aN ::
Bom kar tukaj zastavil vprašanje, da ne odpiram nove teme...
Zanima me, kako imate lastniki DVP5990 playerja le tega priklopljenega na TV, preko HDMI ali scarta? In ali vam preko HDMI-ja dela brez težav?
Jaz sem namreč nekaj dni nazaj nabavil ta player in imam velike težave s povezavo na TV preko HDMI-ja. V tem primeru nikakor ne morem priti v SETUP meni preko daljinca. Ko pritiskam na tipko Setup na daljincu, mi na TV-ju samo napiše, da imam player povezan preko HDMI-ja in da je signal HD 1080p. Nikakor pa ne morem v setup meni, da bi zadeve kakorkoli nastavil.
Ravno tako mi noče predvajat nobenega DVD-ja ali DiVX-a, če je zadeva priklopljena preko HDMI-ja. Na TV-ju ni ne slike ne zvoka in po nekaj časa na TV-ju napiše "Nepodprt video format" ali pa "Ni medija". TV je ravno tako Philipsov in sicer 32PFL9632D.
Imam pa tako na playerju kot na TV-ju naložen zadnji firmware. Na player sem naložil tudi custom fw, pa je težava še vedno ista. Poleg tega sem vmes player zamenjal za drugega istega, vendar tudi to ni pomagalo. Če pa player priklopim na TV preko scarta, pa zadeva dela bp. Ima kdo kakšno rešitev? Sicer mi ne preostane drugega, kot da ga vrnem v trgovino...
Zanima me, kako imate lastniki DVP5990 playerja le tega priklopljenega na TV, preko HDMI ali scarta? In ali vam preko HDMI-ja dela brez težav?
Jaz sem namreč nekaj dni nazaj nabavil ta player in imam velike težave s povezavo na TV preko HDMI-ja. V tem primeru nikakor ne morem priti v SETUP meni preko daljinca. Ko pritiskam na tipko Setup na daljincu, mi na TV-ju samo napiše, da imam player povezan preko HDMI-ja in da je signal HD 1080p. Nikakor pa ne morem v setup meni, da bi zadeve kakorkoli nastavil.
Ravno tako mi noče predvajat nobenega DVD-ja ali DiVX-a, če je zadeva priklopljena preko HDMI-ja. Na TV-ju ni ne slike ne zvoka in po nekaj časa na TV-ju napiše "Nepodprt video format" ali pa "Ni medija". TV je ravno tako Philipsov in sicer 32PFL9632D.
Imam pa tako na playerju kot na TV-ju naložen zadnji firmware. Na player sem naložil tudi custom fw, pa je težava še vedno ista. Poleg tega sem vmes player zamenjal za drugega istega, vendar tudi to ni pomagalo. Če pa player priklopim na TV preko scarta, pa zadeva dela bp. Ima kdo kakšno rešitev? Sicer mi ne preostane drugega, kot da ga vrnem v trgovino...
Han ::
Prijatelj ima priklopljenega prek HDMI na Samsung T260HD in vse dela tip-top. Je kabel brezhiben?
janj2006 ::
Včeraj sem kupil Philips PVD5990, nadgradil FW in dela odlično. Priključenega imam preko HDMI na Sony LCD KDL-32P3020. Nadgradnja preko USB ključka BP. Delajo vsi filmi DVD ali DivX/XviD s podnapisi. Slika odlična, prav tako zvok.
mtosev ::
LP mene zanima kje bi dobil najnovejši firmware za Philips DVP3260
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbi...
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
mihaylo ::
Meni pri Philipsu DVP 5160 pri predvajanju z USB ključa (transcend 1 Gb) pri določenih filmih (risankah) šteka slika - na DVdju tega ni. Kaj bi znala bit težava?
Zorro ::
petroceli ::
Hvala ZORRO !
Nadgradil sem s tvojim FW-jem.
Nadgradnja je uspela, vse dela kot mora.
Sedaj pa nov problem, ki se je pojavil že pred nadgradnjo.
Daljinec mi dela nekaj časa, nato nekaj časa ne,
pa spet nekaj časa dela itd.
Kaj bi to lahko bilo?
Nadgradil sem s tvojim FW-jem.
Nadgradnja je uspela, vse dela kot mora.
Sedaj pa nov problem, ki se je pojavil že pred nadgradnjo.
Daljinec mi dela nekaj časa, nato nekaj časa ne,
pa spet nekaj časa dela itd.
Kaj bi to lahko bilo?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: petroceli ()
mate24 ::
zdravo,
imam 5160, pa me zanima ce se ga da prepricat da bi zacel brat tudi WMV format, ker mi ga nikakor ne rata prepricat....
hvala.
imam 5160, pa me zanima ce se ga da prepricat da bi zacel brat tudi WMV format, ker mi ga nikakor ne rata prepricat....
hvala.
eales ::
Živjo.
Mojo Yamado 6800x že počasi dajejo leta, zato sem se odločil, da bom kupil nov predvajalnik. Po prebiranju te teme in tudi foruma, sem ugotovil, da je zgleda trenutno najboljša izbira Philips DVP5990. Imam pa še nekaj vprašanj. Ali imate kakšne probleme s predvajanjem divx-ov in dvd-jev iz 8GB ključka. Imam Patriot X-porter XT Boost drive 8GB in me zanima, če si kdo lasti podoben ključ in če mu normalno predvaja iz 8GB ključa. To me zanima predvsem zato, ker sem prebral, da imajo nekateri predvajalniki težave s ključki "večje" kapacitete. Na koncu me še zanima, kateri FirmWare je trenutno najbolj izpopolnjen(so dovolj veliki podnapisi, ali je omejitev velikosti imena datotek,...) in prosil bi tudi kakšen link do FWja in pa tudi kakšnih dobrih navodil za posodobitev.
Hvala že v naprej za odg.
Mojo Yamado 6800x že počasi dajejo leta, zato sem se odločil, da bom kupil nov predvajalnik. Po prebiranju te teme in tudi foruma, sem ugotovil, da je zgleda trenutno najboljša izbira Philips DVP5990. Imam pa še nekaj vprašanj. Ali imate kakšne probleme s predvajanjem divx-ov in dvd-jev iz 8GB ključka. Imam Patriot X-porter XT Boost drive 8GB in me zanima, če si kdo lasti podoben ključ in če mu normalno predvaja iz 8GB ključa. To me zanima predvsem zato, ker sem prebral, da imajo nekateri predvajalniki težave s ključki "večje" kapacitete. Na koncu me še zanima, kateri FirmWare je trenutno najbolj izpopolnjen(so dovolj veliki podnapisi, ali je omejitev velikosti imena datotek,...) in prosil bi tudi kakšen link do FWja in pa tudi kakšnih dobrih navodil za posodobitev.
Hvala že v naprej za odg.
janj2006 ::
Link za nadgradnjo FW za DVP5990, ki ga uporabljam tukaj, ki ga imam tudi na mojem Philipsu. So tudi navodila za nadgradnjo iz CD-ja ali USB ključka. Sam imam 8Gb USB ključek PenDrive Mini in dela brez problemov. Ključek mora biti imeti FAT32, kar je privzet format. Torej, NTFS ni podprt, kar pomeni, da je omejitev do 2 Gb velike posamezne datoteke. FW ima dovolj velike črke v podnapisih (sam imam nastavljeno na najmanjše in so enako veliki, kakor so na SLO ali POPTV, le nekoliko bolj povdarjene) , velikost prikazanih imen datotek je omejena na 64 znakov na CD/DVD, na USB pa na 25. Več pa si lahko prebereš na linku.
akijan ::
pozdrav. kupil sem dvp 2360/12 in ga probal nadgraditi. upošteval sem vsa navodila za snemanje na cd, vendar ko vstavim cd z firmware v player mi napiše unknown disc. ima kdo kakšno idejo kaj bi lahko bilo?
hvala
hvala
Y0sh1 ::
Pozdrav,
Ali ima mogoče kdo še firmware za philips DVP560. Vem da sem malo za časom a player sem uporabljal le za gledanje DVD-jev, sedaj pa je crknil TV-out na računalniku in me podnapisi na tem playerju zelo motijo. Stari linki na rapidshare pa ne delujejo več.
lp
Ali ima mogoče kdo še firmware za philips DVP560. Vem da sem malo za časom a player sem uporabljal le za gledanje DVD-jev, sedaj pa je crknil TV-out na računalniku in me podnapisi na tem playerju zelo motijo. Stari linki na rapidshare pa ne delujejo več.
lp
darkobodnaru ::
Zdravo vsem!
Tezavo imam, mogoce zna kdo pomagat. Ze dlje imam DVP5980, sele zadnjic sem pa kupil nov TV - Samsung 37A330 (HD Ready).
In zdaj tega dvojega ne morem povezat s HDMI! TV mi stalno pravi "Mode not supported", ne glede na to kakšno resolucijo nastavim ali kakšen wide screen način (edini nastavitvi v zvezi s HDMI videom na playerju). TV naj bi v principu preko HDMI podpiral 720p in 1080i na 50/60Hz.
Ima kdo idejo, ali mogoče kak podoben Samsungov LCD, povezan s tem playerjem?
hvala, lpd
Tezavo imam, mogoce zna kdo pomagat. Ze dlje imam DVP5980, sele zadnjic sem pa kupil nov TV - Samsung 37A330 (HD Ready).
In zdaj tega dvojega ne morem povezat s HDMI! TV mi stalno pravi "Mode not supported", ne glede na to kakšno resolucijo nastavim ali kakšen wide screen način (edini nastavitvi v zvezi s HDMI videom na playerju). TV naj bi v principu preko HDMI podpiral 720p in 1080i na 50/60Hz.
hvala, lpd
Zgodovina sprememb…
- spremenil: darkobodnaru ()
plavko61 ::
Zdravo vsem!
hvala, lpd
Nič nisi napisal kateri FW imaš gor, ker nekateri neuradni ne dela HDMI.
Jaz imam HDMI resolucijo nastavljeno na AUTO pa dela na mojem philipsu.
Dvakrat preberi, nato pa blekni...
darkobodnaru ::
Aha, to je pa koristen odgovor. Ne znam natancno rect, ker je bil player od punce in se ne spomnim, ce sem ga flashal in s cim.
Vsekakor bom poskusil dat originalnega gor, hvala!
Vsekakor bom poskusil dat originalnega gor, hvala!
twilights ::
Zdravo,
vprašanje za uporabnike Philips dvp 5990.
Zanima me, če se pojavljajo kakšne težave čez čas po upgradeanju predvajalnika s fw-jem od vb6?
Bi ga radili nadgradili zaradi velikosti podnapisov in nočem, da mi umre čez par mesecev al pa začne štrikat karkoli zaradi tega. Se mi je zgodil pri Yamadi, ko smo naložili tud super duper fw, pa je šla po gobe čez nekaj časa.
Mogoče kdo ve kako je z garancijo, je veljavna če naložiš ta fw in ti zaradi tega kaj zaštrika oz. ti ga na servisu oživijo na podlagi garancije? Imam ga komaj nekaj dni.
Hvala!
vprašanje za uporabnike Philips dvp 5990.
Zanima me, če se pojavljajo kakšne težave čez čas po upgradeanju predvajalnika s fw-jem od vb6?
Bi ga radili nadgradili zaradi velikosti podnapisov in nočem, da mi umre čez par mesecev al pa začne štrikat karkoli zaradi tega. Se mi je zgodil pri Yamadi, ko smo naložili tud super duper fw, pa je šla po gobe čez nekaj časa.
Mogoče kdo ve kako je z garancijo, je veljavna če naložiš ta fw in ti zaradi tega kaj zaštrika oz. ti ga na servisu oživijo na podlagi garancije? Imam ga komaj nekaj dni.
Hvala!
Han ::
Nobenih težav, garancija pa seveda ne velja več. Mislim, da ne bo konec sveta, če ti bo crknil €70 vreden predvajalnik. Še največ možnosti je, da ga zaflešaš...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27642 (7174) | monaco |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 324867 (50211) | cryptozaver |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24881 (9495) | bizi72 |
» | Phoilips 42PFL7404H/12 in podnapisi iz USB diska - KAKO?Oddelek: Zvok in slika | 8313 (7817) | ta_ki_tke |
⊘ | [DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?Oddelek: Zvok in slika | 31445 (14698) | Stepni Volk |