» »

Problem z diskom...

Problem z diskom...

Boško ::

Vžgem računalnik, pa se disk ne zažene, ga ne zazna, tud motorček ne štarta, čip na vezju je pa precej topu, tako da sumim, da je šla elektronika, kaj mislte?

Ja še to, disk je WD 40GB (WD400BB-00DEAO). A ima kdo doma kak pokvarjen disk (glave oz slabe sektorje), pa bi mi posodu elektroniko da probam, pa če dela se rade volje zmenim za kakega jurja, ker mi je na žalost potekla garancija.


L.p.

boštjan ::

če je garancija,jo uveljavi

BlackHole ::

....ker mi je na žalost potekla garancija

če je garancija,jo uveljavi

:(

fruti ::

bom pogledal.... ti javim ... mislim da ti je sla elektronka
sem mel take primere z WD-ji in sem jih resu
LP
Bostjan

fruti ::

mimogrede ... točno tako oznako diska moraš dobit ... če ne ti nebo zagnalo diska ... tko da išči disk z isto serijsko oznako kot ga imaš ti

Boško ::

Daj prosim poglej, ker je zlo teško dobit ravno tak disk!

Mogoče kdo ve, kdo je uvoznik za WD, ker bi poiskusil pr njih dobit kak slab disk. Kaj oni nardijo z diski, ki jih morjo zamenjat? A jih pošlejo nazaj v fabrko?

L.p.

Lith ::

mislim da boš lahko z veliko potrpljenja in sreče dobil zadevo v Lj pri Avteri Telefon 01/ 58 53 411, 58 53 410 , (bivši PCX) oz. njihovem servisu (menda Avtenta)

Tomay ::

Pojdi na Maxtor RMA
Vnesi serijsko št. in boš videl če je še v garanciji. Potem pa do konca izpolni, pa pošlji na irsko. Po 1.5.2004 bi moralo biti malo ceneje. (ko sem nazadnje pošiljal je bila za Nemčijo navadna s povratnico (Pošta Slovenije) 1800 SIT) DHL in ostalo je zelo drago oz. vsaj dražje od diska.

Pol pa počakaj kak mesec pa boš dobil kaj nazaj.

P.S. še prej pa diagnostic toolse probaj.
Voodoo 4Ever

link_up ::

hoj fantje...no, da ne odpiram nove teme bom pa kar tu prasal..

torej, kar naenkrat mi je disk pri zagonu zacel skrtati, ko nor...kakor, da bi se hotel zavrteti pa mu nekaj ne pusti...disk je fujitsu 40gb...serija ja stara kaksne 5 let. Bios seveda nic ne pove in racunalnik obstoji pri zaznavi...vem, da je disk verjetno cisto fuc, vendar bi vseeno rad kaksno vase mnenje...

lp

kopriwa ::

hehe z istimi problemi sem 2 dni nazaj odnesel hitachi 160GB nazaj v mla***. Ne preostane ti nič drugega, edin če ti ga kak stručko pregleda.

ql000 ::

sam tak bydmimo: meni je serviser na comtronu rekel, da bad sectorjev v taki obliki, kot so bli včasih (fizično na disku) ne obstajajo, ampak, da je to problem elektronike. zdej nevem al naj verjamem, vseeno je tipo majster za te zadeve! kakšni so kaj vaši komentarji?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

WD ext. 2TB umrl na dan poteka garancije

Oddelek: Strojna oprema
303248 (2048) Janac
»

Tevion 500GB USB disk v Hoferju

Oddelek: Kaj kupiti
4111576 (9633) OCCULT
»

Reklamacija diska maxtor 80GB in zajebancija s strani prodajalca

Oddelek: Pomoč in nasveti
364232 (3435) SepoX
»

Kateri trdi disk za nakup mi priporočate? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
939165 (6120) dela
»

Uveljavljanje garancije

Oddelek: Kaj kupiti
171778 (1381) lopov

Več podobnih tem