Warcraft III odslej brez CD-ja

Alpheus

7. feb 2008 ob 19:23:46

Kalifornijska velekorporacija Blizzard Entertainment znana po svetovnih uspešnicah kot so Blackthorne, The Lost Vikings, serij Diablo, Starcraft in Warcraft z vsemi dodatki ter nenazadnje po najnovejšem glamuroznem MMORPG-ju World of Warcraft, je po šestih letih od izida strategije Warcraft III v sredo, 6. 2. 2008, izdala nov popravek z nedvoumno oznako 1.21b, ki ne prinaša sicer nobene nove vsebine, vendar odstranjuje varnostno zaščito iger Warcraft III: Reign of Chaos in Warcraft III: The Frozen Throne.

Dobro ste prebrali, zvesti kupci slednjih iger: odslej je možno udarjati po Orkih in Vilinkah, ne da bi se vaš ubogi mlinček mučil s predvajanjem zgoščenke omenjenih strategij in boste tako lahko med igranjem predvajali vašo najljubšo pesem od Saše Lendero.
Ampak to še ni vse, Karune - upravljalec skupnosti za strateški oddelek na Battle.net forumu - poroča, da se že pridno dela na nasledniku hrabrega 1.21b, ki bo prinašal dodatno vsebino, poboljšano uravnoteženost in šušlja se celo o morebitnih izboljšavah samega Battle.net-a (mogoče za prihajajočo generacijo večigralskih strategij s Starcraft-om II na čelu?).

Ironično je, da igričarje, ki so že imeli naložena orodja ze preprečevanje preverjanja prisotnosti Warcraftovega CD-ja, igra pri namestitvi omenjenega popravka lepo prosi, da igro ponovno namestijo. [>:D]