V Kiberpipi zgolj še ta teden: No-LAN party

gotikakiller

20. jun 2011 ob 10:57:36

Ta petek, 24. junija, bomo v Kiberpipi na Kersnikovi 6 sklenili letošnjo jubilejno, že 10. programsko sezono. Iskreno se zahvaljujemo vsem, ki ste prispevali s svojim znanjem in prisotnostjo, ter vas vabimo da se nam spet pridružite pri ustvarjanju naslednje sezone, ki jo začnemo septembra.

Ob taki priložnosti seveda ne sme manjkati dobrega nažiganja! Od 19. ure dalje bo na vrsti že sedmi No-LAN party s starimi računalniškimi igricami. V tekmovalnem delu se bodo igralci lahko pomerili v Dyna Blaster in Duke Nukem 3D. Med turnirji se boste lahko zabavali z računalniki iz Kiberpipinega računalniškega muzeja - Commodore 64, ZX Spectrum, Atari 1040ST, Macintosh SE, IBM PS/1, IBM PC XT. Do poznih večernih ali zgodnjih jutranjih ur nas bo z glasbo iz iger zabaval DJ Andrew L. Vstopnine/prijavnine ni.

Poster:

Intervju z Duketino: klik

Trailer iz leta 1998, ki je obljubljal skorajšnji izid [:))]


Seznam najpogostejših fraz:


Poletje v Kiberpipi

Zdaj pa pozor. Kljub temu, da 24.6. zaključujemo sezono, smo se v Kiberpipi odločili, da letos ne bomo zaprli vrat za vse poletje. Vse tehnološke navdušence vabimo da se nam pridružite na ustvarjalnih srečanjih, enkrat tedensko, vsako sredo med 11h in 19h. Če vas bo ob 18h v kleti vsaj 5 in bo vzdušje ustvarjalno, bo Kiberpipa odprta dokler bo za to interes. Na voljo bodo električni priključki, mize, interneti in kreativni vrstniki. V primeru, da želite organizirati kakšen "sprint" oz. delavnico, pa vam lahko tudi pri tem pomagamo.