Poletje v Kiberpipi

Tea Čaj

29. jun 2011 ob 11:56:34

Kakor smo najavili že v naši zadnji najavi, bomo tokrat v Kiberpipi aktivni tudi poleti. Vsako sredo med 11h in 19h bodo naša vrata odprta za ustvarjalna srečanja tehnoloških navdušencev. Na voljo bo malce hladu, električni priključki, mize, interneti in kreativni vrstniki. Občasno pa lahko organiziramo kakšno srečanje izven teh časovnih okvirjev.

Prvo srečanje je na sporedu že v petek, 1. julija, ob 18h in sicer gre za Hacks/hackers sniff-up. Dogodek je namenjen združevanju novinarstva in tehnologij.

Naslednjo sredo, 6. julija ob 18h pa vas vabimo v Kiberpipo na Django Meet Ljubljana, kjer bomo govorili o novem znanju s konference DjangCon.eu in EuroPython. Na srečanju bodo predstavljeni: buildout in virtualenv okolja, class based views, Django kot openid consumer in slovenski localflavor. Vabljeni vsi - tako tisti, ki že uporabljate Django in tisti, ki se ga želite šele naučit. Zaradi neformalne narave dogodka, predavanja ne bodo snemana.

Prihodnji hackdayi in teme bodo še napovedani, v kolikor pa imate posebne želje, ste vabljeni da nam jih sporočite na info@kiberpipa.org, ali pa preko drugih komunikacijskih kanalov.