V Kiberpipi ta teden: Izdelava video igralnega avtomata, Minilo je 10 let, VIP z Milošem Ciričem

Tea Čaj

8. nov 2011 ob 18:32:04

V torek 8.11. ob 19h, bo na Pipinih odprtih terminih Izidor Makuc, ki skrbi za "hardwarski" del Kiberpipe, govoril o video igralnih avtomatih, ki so jih po letu 1990 izrinile igralne konzole ter osebni računalniki. Dandanes so igralni avtomati zelo popularni med zbiratelji ter navdušenci, ki jih izdelujejo doma v svojem prostem času. Pogledali si bomo torej, kako je predavatelj s pomočjo odprtih tehnologij sestavil igralni avtomat in kako lahko to naredite tudi vi. Po predavanju bo moč dotični igralni avtomat tudi preizkusiti.

V sredo 9.11. ob 19h se nam pridružite na 10. obletnico obstoja Kiberpipe. Do danes je Kiberpipa postala stalnica ljubljanskega kiberpodzemlja, kjer zadnjih nekaj let pripravimo več kot sto petdeset dogodkov s področij, ki jih pokrivamo, obišče pa nas nekaj več kot štiri tisoč obiskovalcev letno.

V četrtek 10.11. ob 19h vas vabimo na VIP večer z Milošem Čiričem, strokovnjakom s področja mreženja, uvajanja sprememb in vodenja podjetij. Govoril nam bo o tem kako je mreža odnosov kritična za uspeh, ter kako je tovrstno udejstvovanje pomembno tudi za podjetnike.