Danes NEST.2004

Gandalfar

16. jul 2004 ob 00:05:56

Danes, točno ob 14. uri po srednjeevropskem poletnem času, bomo odprli vrata Slo-Techovega dogodka leta NEST.2004. Od Elektro-Primorska smo uspešno dobili 83-kilovatni vod, tako da z dobavo energije vašim računalnikom in vgrajeni množici ventilatorjev ter osvetljave ne bo težav. Prav tako se podatki že veselo zbirajo na DC++ priklopni točki, trije Pentiumi 4 ter AMDji 64 pa že poganjajo namenske strežnike.

Jutri za vas pripravljamo dvoje predavanj. Andraž Tori vam bo predstavil zmogljivo odprtokodno aplikacijo za nelinearno urejanje videa, sledilo pa bo predavanje Andreja Budje, ki bo govoril o prihajajočem operacijskem sistemu Windows Longhorn.

V komentarjih na novico bosto našli še nekaj slik iz priprav na dogodek, prav tako v temi NEST.2004 - Priprave odgovarjamo na vaša morebitna vprašanja. Vse uporabnike, ki boste prišli, še enkrat opozarjamo, da s seboj prinesite dovolj dolg mrežni kabel (okoli 5m) ter razdelilec z dovolj prostimi vtičnicami, da bo še sosed svojega lahko kam vtaknil (kabel seveda).

Dodatek:zelo je zaželjeno, da imate s seboj kakšno blazino (armaflex ipd.) na kateri boste lahko med samim dogodkom spali.