NEST.2004 se je zaključil

Gandalfar

19. jul 2004 ob 01:25:05

V nedeljo ob 17h se je zaključil NEST.2004. V skromnih treh dneh se nas je zbralo malo več kot 200. Večina je prišla za vse tri dni in je seveda prinesla s seboj računalnike ter prazne DVD-je. Znotraj mreže je tekel dchub, s pomočjo katerega so si lahko uporabniki izmenjevali (legalne) datoteke. V času največjega interesa je tako skupna količina podatkov, ki so bili dani na voljo, presegala 3,2TB. Ob vsem tem smo pojedli približno 500 pic in ostalih nezdravih jedi.

Nagrado za najboljše narejeno/modificirano ohišje je tokrat dobil WarMaker, ki je s svojim lesenim lepotcem privabil marsikateri pogled.

Za konec bi se rad v svojem in v imenu Slo-Techa zahvalil vsem, ki ste prišli in pomagali narediti nepozaben dogodek. Prav tako hvala vsem, ki ste prišli že par dni prej in postavili vse skupaj ter tudi obiskovalcem, ki so pomagali s pospravljanjem ter tako pomagali spremeniti prostor nazaj v varno in prijazno osnovno šolo. Zahvala gre tudi vsem sponzorjem ter delavcem OŠ Sečovlje, ki so nam prijazno naklonili zavetišče ter posodobili opremo.

Podrobnejši članek sledi v prihodnjih dneh, ko se uspemo naspati. Kako je videl NEST Jakoslavov digitalni fotoaparat, pa si lahko ogledate med komentarji na novico. Če imate kakšne slike iz NEST-a, ki bi jih radi delili z ostalimi, nam pišite na team@slo-tech.com