NEST.2004

Primoz

6. jul 2004 ob 13:32:24

Čez deset dni bo v Sečovljah že četrto Slo-Tech srečanje -- NEST.2004. V treh dneh smo zapolnili približno pol dvorane, tako da vsi, ki bi si radi zagotovili vstop, s prijavo pohitite (prijava je omogočena samo za registrirane uporabnike Slo-Techa).

Kot si lahko preberete na strani z informacijami organiziramo kar nekaj zanimivih predavanj. Prav tako bo na voljo kar nekaj namenskih strežnikov za popularne igre in seveda tekmovanje v dveh igrah ter lepotenju ohišij.

Hrano si lahko organizirate sami, za tiste, ki so se pripravljeni zadovoliti z izborom pic, špagetov in solat pa smo v dogovoru z nekaj okoliškimi gostinci zagotovili nekaj popusta. Tako so vse zgoraj naštete specialitete na voljo po tisoč tolarjev.

Kot vedno je tudi letos na dogodku prepovedan vnos in uživanje različnih opojnih substanc (vključno z alkoholom). Posebno pozornost bomo namenili tudi izgonu okuženih računalnikov (virusi, črvi in podobna krama), zato poskrbite, da bo vaš računalnik ob prihodu čist (tako in drugače).