Slo-Tech NEST.2003 -- tretjič

Sergio

10. jul 2003 ob 18:24:49

Izgleda, da bo sečoveljski dogodek kar obiskan, saj se vas je prijavilo že zgledno število. Če še ne veste, smo v Sečovljah od 18. do 20. julija 2003 organizirali trodnevni dogodek, kjer boste lahko cele tri dni igrali igre, poslušali predavanja, nameščali Linux, gledali filme, in, poglavitno, tekmovali za bogate nagrade. PRIJAVE IN INFORMACIJE!

Z veseljem sporočamo tudi, da smo se dogovorili za avtobusni prevoz, ki bo vozil iz Maribora, preko Celja, Ljubljane ter Postojne v Sečovlje. Na vseh teh točkah bomo pobirali tiste, ki se bodo prijavili za avtobusni prevoz. Naprošamo vse interesente (tiste že prijavljene in tudi tiste, ki se še niso prijavili), da na ta poštni naslov čim prej sporočijo:

Za izvedbo avtobusnega prevoza potrebujemo vsaj 30 interesentov. Cena bo določena po prejetju prijav, okvirno pa računamo, da boste morali za prevoz iz Maribora odšteti 3000 SIT v eno smer, iz Celja 2500 SIT v eno smer, iz Ljubljane 2000 SIT v eno smer, ter iz Postojne 1500 SIT v eno smer. Cene še niso končne.

Pričakujemo vas v čim večjem številu!