»

Ponovno obvestilo

Jaz - Ker imamo "rahlo" zapleten postopek prijave, vas PONOVNO prosim, da si vsi, ki vam prijava ni uspela PREBERETE FAQ. V primeru da vam vseeno ne uspe mi to prosim sporočite. Sistem LOČI VELIKE in male črke zato vnesite vaše uporabniško ime in geslo TOČNO tako, kot ste si ga izbrali (z vsemi VELIKIMI in malimi črkami ter PRESLEDKI vred)[:D]Hkrati se za Nedeljo, 10.12.2000 ob 21:00 napoveduje veliko čiščenje neaktiviranih accountov. Brisani bodo vsi neaktivirani starejši od petih dni.

8 komentarjev

Modri proti zelenemu

Overclockers Online - Duroni z modrimi jedri že kar nekaj časa burijo duhove overclockerjev. Razlog za to je najverjetneje v tem, da ti procesorji sploh ne bi smeli obstajati, saj modra jedra delajo le v Dresdenski tovarni, medtem ko so po AMDjevih podatkih vsi Duroni narejeni v Austinu. Razlog za takšno navdušenje nad temi procesorji je domneva, da modri Duroni uporabljajo bakrene medtranzistorske povezave (za razliko od navadnih aluminijastih), kar naj bi omogočalo boljšo overclockabilnost. Vse te govorice so se odločili raziskati na Overclockers Online in so si zato priskrbeli modrega in zelenega Durona, ter ju primerjali med seboj. Po njihovih rezultatih razlikev bistvu ni, toda težko bi rekel, da so objektivni. Za test so namreč...

7 komentarjev

Test ASUS P4T platke

GamePC - Trenutno je ASUSova P4T plata edina omembe vredna ponudba za Intelove nove Pentium4 procesorje. ASUSovi inženirji so se res potrudili, popolnoma spremenili referenčni design in plati dodali veliko funkcij, tudi overclockerskih. Njena največja pomanjkljivost je zagotovo vrtoglava cena, toda ASUSova kakovost tako ali tako nikoli ni bila poceni. Kakorkoli, platko so testirali na GamePCju in jim je zelo všeč. Razloge za to pa si boste morali ogledati sami.

0 komentarjev

Top 10 razlogov, da stavite na AMD

Jaz - NiggerBob mi je poslal zanimivo povezavo na seznam najboljših 10 razlogov, da stavite na uspeh AMDja. Seznam je napisal neki marketinški tip, tako da gre predvsem za finančni pogled na situacijo, ampak je vseeno zelo zanimiv. Moram priznati, da tip zna razmišljati in da se na zadeve dobro spozna. Pa tudi nasmejali se boste, naprimeri njegovi razlagi pojma DDR: "Death to Dumb Rambus" [>:D]. Stvarco najdete tukaj.

0 komentarjev

Izdelava aluminijastega vodnega bloka

BelowZer0 - Hehe ... ti fantje so pa res neverjetni. Lotili so se izdelave aluminijastega vodnega bloka povsem na lastno pest. Če sem čisto natančen, izdelali so dva. Surovino so vzeli kar iz uničene glave motorja, se lotili razbijanja in rezanja, da so dobili majhne kose, katere so nato stopili, aluminij sčistili raznih smeti in v homemade kalupu vlili dva vodna bloka. Celoten članek z veliko slikicami, si lahko preberete tukaj.

2 komentarja