»

T-2 še ne gre v stečaj

vir: Delo
Slo-Tech - Telekomunikacijski operater T-2 še ni v stečaju, saj je višje sodišče na seji v torek ugodilo pritožbi Gratela, Garnola in Lokainvesta zoper sklep o začetku stečajnega postopka z dne 16. septembra letos. Stečaj so zahtevale največje upnice podjetja DUTB, Banka Celje in Hypo-Alpe-Adria Bank. Višje sodišče je zadevo vrnilo v ponovno odločanje sodišču prve stopnje (sklep sodišča).

Spomnimo, da je okrožno sodišče prejšnji teden odločilo, da sme T-2 do zaključka stečajnega postopka normalno ponujati vse storitve. Razlog za to odločitev je bila 11-odstotna rast številna naročnikov ter 9-odstotna rast prihodkov v tem letu.

Izboljšanje poslovanje sicer ni imelo zveze s pritožbo zoper sklep o začetku stečajnega postopka. Razlog...

33 komentarjev

Google Play Music je na voljo v Sloveniji

Android Central - Možnost pretočnega poslušanja glasbe se je v naši državi ravnokar močno povečala, saj je Google v Sloveniji omogočil uporabo svoje storitve Play Music. S tem bo mogoče kupovati glasbo na trgovini, posamezne skladbe stanejo večinoma 99 centov, nekatere so tudi dražje, spet druge cenejše, medtem ko so albumi cenejši, kot vsota posameznih skladb z njih. Cene za celotne albume večinoma znašajo 6,99 oz. 5,49 €, spet z nekaterimi izjemami. Dobrodošla storitev, ki jo ponuja Google, je možnost nalaganja do 20.000 skladb na njihove strežnike brezplačno, ki jih je potem mogoče pretočno poslušati na vseh napravah, ki podpirajo Play Music. To so seveda vsi telefoni in tablice z Androidom oz. iOS-om (prek Googlove aplikacije Play Music) in vsi osebni računalniki s podprtim brskalnikom (namenskih...

88 komentarjev