»

Srečno v novem šolskem letu

Slo-Tech - Jutri se bo zopet začel pouk za vse osnovnošolce in srednješolce, medtem ko imajo tisti na fakulteti prosto še en mesec. Ekipa Slo-Techa vam želi srečno in uspešno prihajajoče šolsko leto 2004/2005.

Seveda ne pozabite, da vas v forumu vedno čaka oddelek Šola, v katerem lahko potarnate o vaših težavah ali pa samo povprašate, kako se reši fizikalna naloga.

Že en dan, ki ga boste posvetili šoli (in ne špricanju), vas bo oplemenitil z neizbrisnim bogastvom.

32 komentarjev

Demonstracija delovanja dvojedrnih Opteronov

Arhitektura dvojedernih Opteronov

vir: X-Bit Labs
več strani - Pred včerajšnjim smo poročali, da se Intel pripravlja na predstavitev dvojedrnih procesorjev, AMD pa je to pot korak pred njim in je to že storil. Čeprav bomo morali nanje počakati še kakšno leto, je prvi vtis zelo pozitiven. AMD-ju se zelo obrestuje dejstvo, da so imeli dvojedrnost procesorjev v mislih že od začetka izdelave serije AMD64. Danes so v HP-jevem strežniku ProLiant DL535 enostavno zamenjali Opterone z novimi dvojedrnimi Opteroni in stvar je, po nalaganju novega BIOS-a, delovala. X-Bit...

28 komentarjev

Predstavljeni novi iMaci

jabuk.net - Apple je danes v Parizu predstavil nove iMace. Ves računalnik je vgrajen v ohišje zaslona, tako, da nimamo spodaj nobene "kište", ki bi nam omejevala nemoteno raztegovanje nog. Na voljo sta različici s 17" in 20" zaslonom, in 1,6 ali 1,7 GHz G5 procesorjem. Za grafiko skrbi nVidia GeForce FX 5200, močnejša modela pa vsebujeta tudi DVD-zapisovalnik. Povezava! Res je, da imajo vsake oči svojega malarja, vendar se bo večina verjetno strinjala, da je bila prejšnja generacija lepša.

Na novico nas je opozoril tudi Daedalus.

31 komentarjev

Nova anketa!

Slo-Tech -
Kakšen zvočni sistem uporabljate pri svojem računalniku?
dva zvočnika;34%
(420)
sistem 5.1;27%
(328)
sistem 2.1;12%
(153)
Slušalke;11%
(139)
sistem quadro;10%
(126)
nič od naštetega4%
(45)
sistem 7.1;1%
(15)
Skupaj glasov: 1226

Ankete dolgo nisem zamenjal, ker sem bil na potapljaških počitnicah, a tu je že nova - predlagal jo je Marjan.

9 komentarjev