»

Šepetati konjem

Slo-Tech - Kot vidite, odkar imamo v ekipi DrSergioDJa, recenzije kar prihajajo in prihajajo. In prav je tako! Tokrat se je lotil opisati malo starejši film The Horse Whisperer, slovensko Šepetati konjem. Kako se je naš športnik lotil tega skoraj 3 ure dolgega romantičnega filma, polnega dramatičnih preobratov, si preberite tule. Pa prijetno branje.

7 komentarjev

Gigabyte in barvno pakiranje

Guru 3D - Gigabyte se je odločil, da bo začel barvno pakirati svoje matične plošče. Kaj to pomeni? Matična plošča za Intel Pentium 4 procesorje bo odslej v oranžni barvi. Gigabyte pa bo naredil še eno lepo potezo. K vsem svojim matičnim ploščam bo odslej dodajal še kvalitetno programsko podporo. Barve v katerih bodo matične plošče prodajane so:
  • Pentium 4 - oranžna barva
  • Pentium III in kompatibilni - modra barva
  • Pentium III in kompatibilni (dvoprocesorska verzija ali RAID) - vijolčna barva
  • Athlon / Duron - črna barva
  • Althon / Duron (z RAID-om) - zelena barva
Če želite videti, kako naj bi nove matične plošče izgledale, kliknite sem.

26 komentarjev

Detonatorji 12.10

Guru 3D - Spet so izšli. Kot ste verjetno že sami opazili na tujih straneh, so izšli novi Detonatorji, verzija 12.10. Samo tisti, ki ste jih vi opazili, so bili le za Win2000 sisteme in WinNT. Zdaj so izšli tudi za Win9x in ME. Torej, če želite najnovejše Detonatorje, se odpravite sem. Seveda gre za neuradno verzijo in če vam skurijo računalnik, boste sami krivi za to. Drugače pa, kot je že ugotovil alien-w, se bolj splača naložiti vsako polno številko Detonatorjev. Torej 11.00, 12.00... Preizkusite pa jih vseeno lahko. Mogoče so celo dobri.

6 komentarjev

Včerajšnja Slo-Tech fleš akcija

Slo-Tech - Kot ste videli včeraj, če ste se od devete zvečer pa do sedme zjutraj poskusili logirati na stran, je Slo-Tech doživljal težke fleše. Razlog? Bug fix, ki je v resnici Bug Make. Ampak, pozabimo kruto preteklost ter dejstvo, da imamo ob špicah zasedenega tudi do 200 MB swap prostora - danes je nov dan. Uživajte ga na sedaj delujočem Slo-Techu

5 komentarjev

Izdelava LCD-ja

Extreme Overclocking - Joj, kako bi bilo fino, če bi imel izpis temperature tudi na ohišju. Samo ne mislim tusti CompuNurse, ampak vse, kar bi jaz želel in v zaporedju, ki bi ga jaz določil. Samo kako? Tako. Vse je nazorno predstavljeno na videu! Sicer bi tak projek stal kar nekaj denarja, ampak kaj ti bo denar, če imaš coolsko ohišje? Thx Tomi.

1 komentar

Novi WCPIUD

Jaz - Izšla je nova verzija programčka za ugotavljanje hitrosti procesorja, WCPUID. Tokratna verzija, v3, prinaša nekaj novosti. Najpomembnejša je realno-časovno odčitavanje ferkvence procesorja. Potem je tu še malo spremenjeni zunanji izgled... Programček dobite tukaj. Lahko pa tudi download-ate različne dodatke zanj (trenutno je samo eden, a kmalu se bo dalo dobiti tudi druge!). Hvala Janez!

5 komentarjev