»

Za lahko noč

UK Gamer - Po IZJEMNO dolgočasni soboti sem dobil še eno zanimivo povezavico: Distančnik za AMD Durone ter Thunderbirde se zna izkazati kot zelo priročna zadeva, saj obstaja kar nekaj primerov zloma procesorja ob prevelikem pritisku hladilnika na jedro. Ta distančnik, narejen iz bakra, pa lepo enakomerno porazdeli pritisk po celi površini. Pa še k hlajenju pripomore. Malo, ampak vseeno. Pa lahko noč. Se beremo jutri zjutraj.

4 komentarji

Avstralsko posredovanje testov

Overclockers Australia - Jah, Overclockers Australia pestijo podobne težave. Pomanjkanje novic, namreč. Pa časa tudi, izgleda. Kajti, v celi soboti (sedaj je v Avstraliji že nedelja) je bila napisana samo ena novica s povezavo na več različnih testov. Nekaj od teh sem že omenil, drugih še ne. No, manjkajoči člen bo sedaj zapolnjen:

 • Abit KT7A-RAID na I Am Not A Geek
 • Supermicro SC760 ohišje na Tech Planetu
 • Thunderbird 650 @ 1000 MHz na The Tech Zone
 • Pentium 3 700e @ 1200 MHz na Extreme Overclocking


 • Vi veselo na branje, jaz pa nazaj k pisanju velikega vzporednega testa zvočnih kartic... Ups, pa sem preveč povedal .

  0 komentarjev

  Nič novega...

  2CPU - Tale sobota lahko res potre... Ne boste verjeli, ampak skoraj čisto nič novega se ni dogodilo! Kaj šele jutri, ko bo nedelja . Vseeno pa se dogaja nekaj. Na 2cpu sem komentiral novico o Transmetinih strežnikih (novico sem napisal včeraj zjutraj). Moj komentar je očitno dvignil veliko prahu. Če nimate kaj početi, poglejte in komentirajte. Ne bom zameril, če ne boste na moji strani. Res ne .

  3 komentarji

  Za popestritev dolgočasnega sobotnega jutra...

  2CPU - ...sem vam pripravil še en zanimiv link. Dan's Data je pripravil zelo uporaben članek o deljenju povezave v svetovni splet. Heh, zelo smešna se mi je zdela kratica za stari način povezave v Internet: Plain Old Telephone System (POTS, upam da razumete ). Članek je zelo informativen ter ponuja, poleg proxy povezave, tudi alternativo imenovano NAT (Network Address Translation), ki naj bi bila dosti manj komplicirana. Klik!

  0 komentarjev

  X-Micro Geforce II Ultra

  HotHardware - Zdaj se je k vkupdevanju Geforcev spravilo še (bolj ali manj) neznano tajvansko podjetje X-Micro. Njihovo Ultro je na test popeljala stran Hot Hardware. Zelo so pohvalili to, da se fantje niso šopirili z modrim designom, ki ne doprinese praktično nič k performansam, ampak veliko k ceni (aha, Hercules, aha...). Design je referenčni nVidiin. Testirni računalnik je bil 933 MHz. Na 640x480, 800x600 ter 1024x768 je kartica dala skoraj identične rezultate, kar lepo pokaže da tudi 933 MHz procesor na 133 MHz vodilu ni popolnoma kos ti grafični. Za razliko od velike večine testov, je bil tokrat na testu tudi 2D del kartice. Kaj še čakate? Klik!

  12 komentarjev

  Optimalizacija tiskalnika

  Tweak3D - Tweak3D, stran ki se ukvarja bolj ali manj s tweakanjem komponent (ma nemoj) je pripravila še en članek. Tokrat o izboljšavah vašega tiskalnika... Overclockanju, bi lahko rekli . Našli boste malodane vse, od nasvetov, da morate redno čistiti in naravnavati glave, prek tega da morate celo UPORABLJATI dodatne nastavitve, do tega kako se optimalizira spool. Kar zanimivo branje.

  1 komentar