»

HSF primerjava

Maximum 3D - Pri Maximum 3D so se odločili, da morajo tudi oni narediti primerjalni test HSF (Heat Sink and Fan, po naše hladilnik za procesor) enot. Pod okrilje so jih vzeli kar enajst - Evercoolove, GlobalWinove, Thermaltakeove ter še nekaj ostalih. Kaj so ugotovili, pravite? Da je aluminij izven mode, da baker res rula ter da so današnje HSF enote pravi čudež, saj hladijo izjemno dobro glede na to, koliko energije na izjemno majhno površino oddajo naši mlinčki. Test je zanimiv, preberite ga tukajle.

1 komentar

Da ne bo preveč pusto

Gambit - Sicer imamo na Slo-techu bolj (ali manj) pridne pisune, ampak se jim danes očitno ne ljubi preveč delati.
Edina pametna zadeva, ki sem jo danes našel, je seznam petih najbolj iskanih tem na Lycosu (sicer vem, da iskalnik ni ravno najbolj priljubljen, ampak vseeno).
V nasprotju s pričakovanji na prvem mestu niso dogodki povezani z enajstim septembrom, ampak risanka Dragon Ball. Sledijo tračnice, povezane s pop zvezdico Britney Spears, servis Morpheus in Pokemoni, šele na petem mestu pa je Bin Laden in posledice njegovih dejanj.
Verjetno si Osama ni mislil, da bodo ljudi bolj zanimale risanke. Nič kaj več o tem najdete tukaj.

3 komentarji

Da bi manj bolelo...

Gnome news - Božič je, Ninji se nič ne da, da pa bo stvar še hujša, moje omiljene novičarske strani (vnunet, zdnet...) 'spijo'. Torej sem se moral za razliko enkrat sam spraviti na lov za novicami.

Za vse one, ki ste se (kot jaz pred časom) spravili do raziskovanja Linuxa, pa nekako ne morete prilagoditi svojih miselnih tokovov na nižno valovno dolžino (beri: se oddaljiti od relativne preprostosti Oken), pa sem tukaj našel zanimiv (ter predvsem dober) članek o namestitvi okolja Gnome. Članek zajema vse pomembnejše teme: priprava računala, prevajanje izvorne kode in nameščanje paketov (tudi vrstni red!), nameščanje programov, celo razpredelnica namembnosti ter primernosti programov je tu. Skratka, nujnek! Klik!

1 komentar