»

Lik-Sang.com zapira svoja vrata?

GamesIndustry.biz - Če gre verjeti novici na xbox-scene, in objavi na domači strani Lik-Sang.com, je omenjena spletna trgovina, ki je prodajala igralne konzole in dodatke za njih, prenehala poslovati. Razlog za to naj bi bile tožbe podjetij Sony Computer Entertainment Europe Limited in Sony Computer Entertainment Inc. Sony je namreč na sodišču v Londonu dobil tožbo proti omenjeni spletni trgovini, ker je le-ta prodajala izdelke, namenjene azijskemu trgu, drugod po svetu. Sony trdi da ti izdelki "ne ustrezajo strogim standardom EU" in da "ne omogočajo predvajanj vsebin (DVD in BluRay) izdanih za evropsko tržišče".

Lik'Sang odgovarja, da so imeli vsi prodani izdelki oznake o ustreznosti tudi za evropski trg, prodajali pa so jih skupaj z originalnim Sonyjevim 100V-240V AC adapterjem, ki prav tako nosi oznako ustreznosti za evropsko tržišče.

Pri Lik-Sangu zagotavljajo, da bodo poskrbeli za vse dosedanje kupce (kar se tiče garancije in popravil), vsem, ki pa so oddali naročilo in niso prejeli naročenih...

6 komentarjev

Večer za Inovativne in Podjetne: Andrej Nabergoj

Slo-Tech - Kiberpipa skupaj z Ljubljanskim univerzitetnim inkubatorjem v novi sezoni pripravlja serijo večerov namenjenih vsem tistim, ki se spogledujejo s podjetništvom novih tehnologij.

Prvi večer z gostovanjem odpira Andrej Nabergoj, soustanovitelj in direktor Parsek d.o.o. in predsednik združenja mladih poslovnežev YES. Andrej trenutno ustanavlja podjetje v Silicijevi dolini s področja analize socialnih omrežij in pa podjetje v Evropi s področja semantičnih mrež.

Prvi V.I.P. večer se bo odvijal v četrtek, 26. oktobra v Kiberpipi, na Kersnikovi 4, s pričetkom ob 19 uri. Enorunem vodenem pogovoru z gostom, z možnostjo vprašanj iz publike, sledi animirano druženje z izmenjavo mnenj, izkušenj in širjenjem kroga poznanstev (ob pijači seveda). V.I.P. se bodo odvijali vsakih 14 dni.

Udeležba je brezplačna, a število mest je strogo omejeno zato se je potrebno na dogodek prijaviti! Več informacij na Kiberpipini strani...

5 komentarjev

5 svečk iPoda in novorojenček Apple MacBook Pro Core 2 Duo

Slo-Tech - Davnega 23. oktobra 2001 je na svet privekal prvi iPod, njegovo rojstvo je naznanil večno karizmatični Steve Jobs. Od takrat se je iz prvotne napravice razvilo kar nekaj različnih rodov, ki so dobesedno zavzeli svetovno tržišče MP3 predvajalnikov. Prebolel je tudi že kakšno otroško bolezen in pred dnevi celo okenski virus.Tu je tudi nova zakrpa za...

6 komentarjev