»

Vodno hlajen GeForce 4

Deviant PC - Na tem naslovu si lahko ogledate tretji del članka o izdelavi vodno hlajenega GeForca 4, prvi del se nahaja tukaj, drugi del pa tukaj.

Moram rečt, da zadeva izgleda sapo jemajoče [8-O]. Fantje so se resnično potrudili in naredili nekaj, kar definitivno izzove razne 'aaah' in 'oooh', pa tudi marsikak zelen pogled[>:D]. Mah, kaj bi govoril - oglejte si članek in se prepričajte sami.

4 komentarji

BAPCo razkrinkan

Van's hardwere - Menda se je že dolga leta sumilo v nepristranskost BAPCo-ja in njegovih benchmark produktov (Sysmark, WebMark, ...). V zadnjem Sysmark2002 so šli pa čez rob. Na VansHardware so objavili povzetek AMDjeve predstavitve primerjave med Sysmark2000 in Sysmark2002. Večina drugih sajtov še čaka in gleda kako se bo stvar razvijala. Vse skupaj zna postaviti tožbo proti Intelu v povsem drugo luč.

5 komentarjev

1 : 4 za matriko

Slo-Tech - Dr. Nick Bostrom, švedski filozof, meni, da je kar 1 : 4 možnosti, da živimo v simuliranem svetu, podobnim onemu iz filma Matrika. Pravi, da če bomo nekega dne razvili umetno zavest je možno, da se je to že zgodilo ter mi živimo v njeni fikciji. Glede tega bo izvedel tudi raziskavo; ker pa se po njegovem ljudje glede smisla sveta vse premalo čudimo je vseeno, če kar lepo nadaljujemo s svojim vsakdanjim življenjem.

Sam sem v življenju prebral eno samo knjigo, ki se ukvarja z zgodovino 'eksistencialne' filozofije -- Zofijin svet Josteina Gaarderja. Bostromove besede pa me zgolj spominjajo na mišljenja mnogih filozofov -- pa tudi eno od rdečih niti knjige; da o Humovih pogledih sploh ne govorim. Klik!

Red Alert 3, Misija 3: zavzemi področje ZDA ter nadaljuj ofenzivo na Aljasko. Če pred tem uničiš naftna polja v Iraku...

p.s.: v našem forumu se najde marsikaka tema s tovrstno tematiko; ona svobodni volji zna biti zanimiva, da o oni o dojemanju časa ne govorim. Forum rulez....

25 komentarjev