»

Fluorescenten multi - plasten disk

GameURL - Kaj spet to? Vse kaže, da bo to naslednik CD - in DVD - ja. Gre za disk velikosti in oblike običajnega CD - ja, vendar z drugačno zgradbo - zadeva je povsem prozorna, nanjo pa se lahko shrani v 20 (čez nekaj časa se bo ta številka povečala na 100) plasti, na 20 plasti pa gre približno 95 GB podatkov. Ja, kar veliko placa je to. Pa še cena za produkcijo enega diska - 1$. Sedaj pa lahko samo še čakamo.....

2 komentarja

Egghead.com shekan

CNet - Jah in kaj potem, porečete? Hja, kdorkoli je že to naredil (hmm, a je Miranpozar spet kaj spil?[:D]) je ukradel njihov 'customer database', v kateri so pač vsi podatki o kupcih, vključno z številko kreditne kartice...Huh, kar precej ljudi bo ta božič zapravljalo več kot sicer[:P]. Celotno zgodbo si lahko preberete tukaj.

0 komentarjev

Leadtek GeForce 2 MX DH Pro

HotHardware - Kaj je to, porečete? Jah, iz imena se lahko sklepa, da je to kartica, ki prihaja iz firme Leadtek, na njej je GeForce 2 MX grafični čip, DH pa stoji za Dual - Head, kar pomeni, da je na kartici zraven standardnega izhoda za monitor še S - Video out. Druge lastnosti so iste kot pri večini kartic z GeForce 2 MX čipom, različen je edino hladilnik za čip, ki je pri tej verziji kar orenk. Opis tega Dual - Head čuda pa si lahko dobite tukaj.

0 komentarjev