»

Avtomatske prestave na kolesu

Slo-Tech - No, ker ljudje postanejo butasti, pardon, preveč enostranski, če se ukvarjajo samo z enim podorčjem (npr. računalništvom), bom z veseljem objavil Tomijevo novico, v kateri boste zaman iskali povezanost z računalništvom, vendar bo utegnila zanimati predvsem tiste, ki se (poleg računalništva) ukvarjate tudi s kolesarstvom:

Sicer me je slycer imenoval za audio CD- mojstra, ampak tale novica mi verjetno bolj leži pisana na kožo. Ker ravno gledam na števcu ( kolesarskem ) skupno razdaljo 3046 km.. Torej, Shimano ( kdo pa drug ) je razvil sistem prestav, ki se same prilagajajo načinu vožnje, naklonu in hitrosti ( torej verjetno kadenci, to je število obratov pedal na minuto ). Sicer vse lepo in prav, ampak še vedno je ročno prestavljanje najboljše, pa naj je avtomatsko še tako izpopoljnemo. Drugače pa več tukaj

5 komentarjev

Overclock rekordi

Slo-Tech - Ali ni to čudno? Smo navijalska stran, pa zadnje čase nismo obravnavali niti enega overclocka. Da bom popravil odstotek "overclockerskih povezav", vas bom napotil na to stran, kjer na vsake toliko časa objavijo nove overclockerske rekorde. Če sem pred kakim mesecem dni malo zavijal z očmi, ko sem pisal novico o navitju 1 GHz Athlona na 1700 MHz, potem me je ob pisanju tele novice skoraj kap, saj so nekateri ljudje svoje Ahlon procesorje doterali do neverjetnih 2.2 GHz. Seveda pa je vprašanje, kakšna je bila stabilnost teh procesorjev. Thanx, Uroš.

1 komentar

Novice

Slo-Tech - Zaradi vsesplošnega pomanjkanja novic (ob naših dveh pisunih in nekaj lenih adminih), smo se odločili, da ponovno objavimo razpis za pisce novic. Vsi ki se želite postati "pisuni" pošljite prijavo na hocembitpisun@slo-tech.com in pričnite pošiljati novice na nabiralnik@slo-tech.com (ne povzetka, ne linka, temveč celotno novico skupaj z virom, kot bi jo objavili na strani). Kmalu zatem bomo med vami "izbrali" najboljše, ki bodo dobili možnost neposrednega objavljanja novic.

4 komentarji

Novi vozači

M3DZone - Za Nvidio smo že navajeni, da izdaja nove verzije svojih vozačev tedensko. No, danes pa so izšli driverji za Win9x, Win2k in WinXP za Kyro in Kyro II kartice. Kako se obnesejo v igrah in drugih aplikacijah še ni znano. Tokratna verzija je 8.140 beta. Ker so beta, je možno, da imajo veliko hroščkov v sebi. So torej ne uradni in jih uporabljate na lastno odgovornost. Dobite jih pa tu: za Win2k, za Win9x in tu za WinXP.

2 komentarja