Prijavi se z GoogleID

»

Ti nori Ameri

CNN.com - Česa vsega si pravniški sistem ZDA ne izmisli? V Denverju v Coloradu je sodnik odredil 60 dni hišnega pripora neki ženski, ki je brala e-maile bivše žene njenega moža. Po tem ko je prebrala vsaj 215 elektronskih pošiljk moževe bivše zakonske žene jo je sodnik spoznal za krivo in izrekel sodbo, češ da naj bo to poduk vsem, ki bi želeli storiti kaj podobnega. Ah, ja!

Pa naj še kdo reče, da je zakon intimna zveza, polna zaupanja in spoštovanja.

19 komentarjev

Prvi "barebone" sistem z Athlonom64

X-Bit Labs - Shuttle je prvi predstavil "golokostni™" sistem z Athlonom64 in nForce 3 matično ploščo. Zanimive so specifikacije tega malčka, ki vase sprejme vse socket754 Athlon 64 procesorje na matično ploščo nForce 3 150 in do 2 GB DDR pomnilnika v dve DIMM reži.

Razširitvene možnosti zagotavljata en PCI in AGP 8x. Na samo plato so pricinjeni še 6-kanalni AC97 Realtek ALC 650 s SPIDF izhodom in vhodom (zvočna kartica, da ne bo pomote), OgnjenaŽica, Realtekova 10/100 mrežna kartica ter USB 2.0. Tu je še mesto za en 3,5" diskovni pogon in en optični pogon standardnih velikosti. 240 W bi moralo vse skupaj dobro napajati, če pa bo to slušajno...

5 komentarjev

Zmešnjava z SP2 za WinXP

ZDNet - Po tem ko je Microsoft - natančneje človek ki je odgovoren za Windows popravke in spletno stran - najavil, da bomo lastniki Windowsev XP še letos videli Service Pack 2 so točno to isto najavo umaknili in jo "malce" popravili. Letos bo izšla samo beta preizkusna različica Servisernega Paketka 2, medtem ko bo pravi SP2 zunaj šele sredi leta 2004.

Prav tako zamuja Longhorn, ki je sedaj predviden za konec leta 2005 oziroma bolj verjetno šele v začetku leta 2006. Več!

10 komentarjev