»

Bolano?

X-Bit Labs - Vsi vemo, da se proizvajalci različnih stvari promovirajo, da bi prodali (še) več. Ampak ponavadi gre za kakšen vžigalnik pri škatli cigaret ali kuli pri reviji... Da pa kakšno podjetje odprlo samostojno on-line trgovino izključno z promocijskimi izdelki, to se mi zdi pa že malo bolno...
Uganete kdo je to storil? Nvidia Vsemogočna, seveda. Tu je njena trgovina, v kateri pa ne boste našli različnih vrst GeForce kartic, ampak majice, majice brez rokavov, dežnike, skiroje, termoske in... plenice. Ja, plenice. Očitno ima Nvidia novo promocijsko strategijo. Ko najmlajši v družini "opravi svoj posel" v pleničko, pride do izraza slogan: Nvidia inside.

11 komentarjev

RIAA does it again

The Register - The Register mi je polepšal jutro z zelo zanimivim člankom. Namreč, RIAA (ki jo v članku 'krajšajo' na "Recording Industry Ass. of America" ), je zaprosila za dodatek k obstoječemu zakonu, ki posege proti integriteti strežnikov ali kakršnakoli kre/hekerska dejanja označuje za teroristična dejanja. No, predlog naj bi pooblastil RIAA, da bi lahko, hmm, posegala, v strežnike oz. omrežja, ki gostijo nelegalne avtorske izdelke, ter jih onemogočila. Halo?

p.s.: ni jim uspelo :]

2 komentarja