»

Žensko perilo

Slo-Tech - Torej, po nemalo urah je stran Playtex-a še vedno pohekana. Bog ve, ali tako kot pri Citroenu, pridni admini stran 'obnavljajo'.

Opozorilo:

Mnogi bralci ste opozorili, da vam razni protivirusni programi (predvsem McAfeejevi) javijo virus. Norton AV, seveda s posodobljeno bazo, ne javi nič sploh, prav tako še marsikateri preventivni ukrepovalnik. Vseeno predlagam diskretnost...

19 komentarjev

Zanimiv hladilnik

Overclockers Cafe - Na PC Abusers so stestirali hladilnik z zanimivim dizajnom. Čeprav podobno razporeditev reber poznamo že iz običajnih hladilnikov za elektro komponente, je "zakrivljeni" model malce drugačen od tistih navadnih. Hladilnik z imenom Dr Thermal TI-V86N se ponaša s precej hitrim (in glasnim) ventilatorjem, ki se vrti s 6800 vrtljaji na minuto ter z inovativnim načinom pritrditve na procesor, ki poskrbi ze zelo dober stik med samimi površinami. Test najdete tu. Še slika reber:

0 komentarjev

Tale Nokia se bo samouničila v petih sekundah...

Vnunet - Do sedaj smo ponavadi ob izgubi/kraji mobilnega telefona prišli na operaterjev center, predložili dokumente (z razvidno IMEI številko (številka šasije )), nato pa je operater v vseh omrežjih onemogočil prijavo tega telefona. Telefon je bil teoretično neuporaben.

Druga, novejša, varianta pa je bolj 'bondovska': znanstveniki kalifornijske univerze v San Diegu so prej kot ne po naključju prišli do čipa, ki je ob dovodu nizke napetosti preprosto eksplodiral. V praksi bi to pomenilo, da bi operater telefonu poslal poseben signal, ta pa bi (z eksplozijo) uničil čip, po možnosti pa še ostale dele telefona. Nič bati, tehnika bi bila Roparjevim Rokam Prijazna . Stvarca bi bila lahko uporabna tudi v prenosnih računalih ter digitalnih kamerah.

19 komentarjev

Xfree86 4.2.0

Slashdot - Izšel je Xfree86 4.2.0. Changelog lahko dobite tule. Preden bo stvar zmirrorana in preden bodo narejeni paketi za vse distribucije, bo verjetno preteklo še precej vode. Ni ravno revolucija, je pa evolucija - veliko popravkov za različne grafične kartice.

7 komentarjev