»

Nova Apacha

Warp2Search -

Včeraj je izšla nova verzija Apache HTTP Serverja 1.3, ki je tokrat označena kot revizija 1.3.28. Nova različica ne prinaša kakšnih večjih dodatnih funkcionalnosti, saj edine spremembe napram 1.3.27 popravljeni nekateri hrošči in varnostne luknje. Prenos je že mogoč.

Tudi dvojka je dočakala svojo novo inkarnacijo, ki je tokrat oštevičena kot 2.0.47. Tudi tu novih zmožnosti ni, saj so odpravljene le nekatere varnostne luknje s hrošči. Dolvleka.

Klik!

0 komentarjev

Microsoft uspešno zaključuje leto

The Register -

Microsoft je nedavno objavil svoje poslovne rezultate za fiskalno leto 2003. Po poročanju Johna Connorsa so v zadnjem fiskalnem četrtletju prodali za 8,07 milijarde dolarjev izdelkov, kar je za 11 % več kot v enakem obdobju lani. Dobiček je tako skorajda dosegel dve milijardi dolarjev, kar je za 26 % več kot lanski zadnji kvartal.

Če pogledamo prihodke podrobnejše in po skupinah, lahko vidimo, da največ dohodkov še vedno ustvarijo Windows (2,43) in Office (2,35 milijarde). Prodaja izdelkov obeh družin je namreč malenkostno poskočila (za štiri in osem odstotkov). Več o tem.

1 komentar

Slo-Tech specialni predogled majic

Slo-Tech - Poseben predogled novih Slo-Techovih majic, ki jih ekskluzivno samo za naše uporabnike na skrivnem mestu v Sečovljah prodajamo za 2.500 SIT za kos. Ženske - z ZelenoKvadratnoGlavo(tm) dekletko v velikostih M in L ter za moške predstavnike z ModroKvadratnoGlavo fantka v velikostih XXL, XL in L. Če kjerkoli zagledate koga, ki pod pazduho skriva velik paket, v katerem bi lahko bile majice, ga hitro pobarajte, ako vam jo lahko proda. Na voljo jih je le omejeno število, če pa jih kaj ostane, jih bomo kasneje legalno prodajali tudi na Slo-Techu.

Slo-tech majica spredaj

Slo-Tech majica zadaj

Slo-Tech majica v naročju

26 komentarjev