»

Obleci nas!

Usnjena jakna

vir: NvNews
NvNews - Podjetja se ponavadi poslužujejo precej izvirnih načinov promocije. Od ton papirja, multimedijskih predstavitev, večini zelo spremeljivih hostes, do majic, kap, kulijev in podobnih drobnih izdelkov. Nvidia in Creative pa sta tokrat presenetila, saj ponujata usnjeno jakno.

Kot poročajo na NV News, sta Nvidia in Creative ob splavitvi grafične kartice Creative 3D Blaster 5 FX5900 Ultra izdala omejeno količino usnjenih jaken z logotipoma obeh podjetij. In nekaj teh vam ponujajo zastonj, če le pokažate interes, in jim sporočite svoje podatke, za kar imate sicer samo še 69 minut časa. Klik.

Če ne boste dobili želenega usnjega artefakta, lahko vseeno računate na kup reklamnih sporočil...

13 komentarjev

Večerno branje

Slo-Tech - Kot je zadnje čase v navadi, uporabniki izveste, kaj je novega in zanimivega v posameznih oddelkih. V oddelku Igre se na pobudo Tr0n-a se vedno odvijajo zanimive debate o prihajajočih mojstrovinah, Half-Life II ter Doom III, ki bosta zasenčili vse ostale naslove. goranTNT vas sprašuje, katera igra vas je najhuje prestrašila - Igra, ob kateri vas je bilo najbolj strah.

undefined-a zanima Ideja za PC igre prihodnosti. Pred kratkim je izšlo tudi nadaljevanje izredno priljubljene in izredno dobre ter igralne (na žalost tudi kratke) igre Max Payne. Temo o Max Payne 2 je odprl (sic). Pa prijetno branje in mnogo dobrih idej vam želim.

0 komentarjev

IBM-ov POWER5

POWER5

vir: The inquirer
The inquirer - Na strani The Inquirerja se je pojavila slika novega IBM-ovega procesorja, sestavljenega iz štirih POWER5 čipov, v vsakem sta dve procesorski jedri, zraven pa je še zajetnih 144 MB L3 predpomnilnika.

Procesor, ki je že skoraj nared za proizvodnjo, bo tiktakal pri dveh gigahertzih, moč pa jih bo povezati v sistem šestnajstih. Prodaja se bo začela v prvi polovici prihodnjega leta, cena pa bo verjetno nekje tam zgoraj, v oblakih. Še klik.

12 komentarjev

64-bitni Windows Server 2003 z zamudo

X-Bit Labs - Microsoft je že v četrtek razkril nov načrt razvoja operacijskih izdelkov, ki vsebuje nekatere nove različice Windows Server 2003, ki pa bodo izšle šele leta prihodnje leto. Kakor stvari stojijo trenutno, se nam obetajo štiri različice:
  • Windows Server 2003 Standard Edition za Itanium platformo,
  • Windows Server 2003 Standard Edition za 64-bitno AMD-jevo platformo,
  • Windows Server 2003 Enterprise Edition za Itanium platformo,
  • Windows Server 2003 Enterprise Edition za 64-bitno AMD-jevo platformo.
Izšle bodo skupaj s prvim servisnim paketom za Windows Server 2003, kar se bo verjetno zgodilo šele v drugi polovici leta 2004. Več o tem.

0 komentarjev

AMD poroča o izgubah

News.com - AMD se že kar nekaj časa utaplja v rdečih številkah, kar potrjujejo tudi danes objavljeni poslovni rezultati. V tretjem četrtletju so izgube znašale 31 milijonov zelencev. Do 28. septembra je podjetje imelo dobrih 950 milijonov ameriških dolarjev prometa. Obdobje se je sicer končalo veliko bolje, kot so napovedovali mnogi analitiki, saj se je prodaja čipov povečala. Izvirna novica in ostale zanimive informacije.

12 komentarjev