»

Čimprej v trgovino!

Jaz - Po mojem mnenju je pomnilnik ta teden dosegel svojo minimalno cenovno mejo. V ZDA se že draži, naslednji teden smo na vrsti mi. Sedaj pa poslušajte: Če mislite kupiti pomnilnik, čim brž v trgovino! Danes sem ga sam kupil 2 x 128 MB, za vse skupaj sem pa dal malo več kot 40000 SIT! 20000 SIT za 128 MB pomnilnika! Kupil sem ga pri Mlacomu, nazivna hitrost je pa PC133 na CAS2. Btw, izdeluje ga Micron. Torej, kaj še čakate, hitro v avto / trolo / na vlak ter brž po pomnilnik! Časa zmanjkuje!

8 komentarjev

ABIT KT7-RAID proti ASUS A7V

Jaz - Yes, počasi sem začelao odplačevat svoje "dolgove" s testi. V čau prenove strani se mi jih je namreč nabralo cel kup, ki jih še morem objavit ali celo napisat. No, prvi med njimi je primerjava dveh zelo popularnih overclockerskih SocketA matičnih plošč, ABITove KT7-RAID in ASUSove A7V. Če vas zanima katera se bolje obnese in za katero zmetati težko prislužene denarce, potem kar preberite test!

5 komentarjev

Obvestilo

Jaz - Ker še vedno obstaja kar nekaj neaktiviranih accountov, ti zaenkrat še niso brisani. Deadline je prestavljen na jutri (petek) ob 21:00. Kdorkoli, ki je z registracijo mislil resno naj mi prosim DO TAKRAT pošlje e-mail. Še nekaj obvestil: Aktivacijska koda SE NE pošlje samodejno, temveč jo MORATE od strežnika zahtevati. To naredite tako, da se prijavite z podatki, ki ste jih vpisali ob vnosu novega uporabnika v bazo in kliknete na "Pošlji aktivacijsko kodo". Prosim tudi, da se izogibate @slo.net naslovom saj imajo na tem naslovu očitno hude težave (o tem priča kup vrnjene pošte tipa... Connection refused in host unreachable....)

1 komentar

Testa SUMA Platinum GeForce2 kartic

Digit Life - Na Digit Life ( BTW, kul novi design... ) so objavili test SUMInih Platinum GeForce2 GTS/MX kartic. Če se spomnite novice izpred nekaj dni, je SUMA tisto podjetje, ki na kartice pritrjuje velike hladilnike in ki uporablja kvaliteten 5.5ns Hyundai pomnilnik ( vsaj na dražjih modelih... ). Mene je prav zanimalo, kako se te kartulje obnesejo in moram reči, da nisem bil razočaran. Testi si lahko ogledate tukaj, jaz pa upam, da se bo našlo kakšno slovenesko podjetje, ki bi jih bilo pripravljeno uvažati, saj je tudi cena navse ugodna!

7 komentarjev

DirectX 8.0

Tech-Gods - Pred nekaj dnevi nas je kot strela z jasnega ( ok, strela, ki se je pripravljala kar nekaj časa [>:D]) udaril DirectX 8 in prve različice gonilnikov za novi Microsoftov API. Večina uporabnikov je takoj namestila nove gonilnike in bila kojci deležna zvrhane mere sesuvanja. Na Tech-Gods so objavili nekaj meritev z novimi Nvidiinimi 7.17 gonilniki ( ti naj bi podpirali DirectX 8 ) in prišli do zaključka, da pohitritve skoraj ni, v nekaterih testih so novi gonilniki bili celo počasnejši od starih. Torej vsaj za zdaj lahko rečemo: tace stran od DirectX 8 in čakajte na ustrezne gonilnike!

15 komentarjev

Prelomljeni TBird

HardOCP - Heh, videl sem že kar precej polomljenih jeder SocketA procesorjev, toda TBirda, prelomljenega na pol pa še ne. Hec pa je ravno v tem, da se ta katastrofa ni zgodila zaradi kakšnega adrenalinskega mladca, ki se je spravil na procesor, temveč kar med povsem rutinskim nameščanjem Chrome Orba [8-O]. Huh, za boljši opis prigode pa kar sem.

vir: HardOCP

vir: HardOCP

12 komentarjev