»

Vrnitev vesoljske postaje Mir bo na Internetu

Ananova - Zadnjo pot vesoljske postaje Mir proti Zemlji si boste lahko ogledali v živo na Internetu. Prenašanje vesoljske postaje in njenega izgorevanja na poti v zemeljsko atmosfero si boste lahko ogledali na MirReentry.com spletni strani, predvidoma pa se bo Mir vrnil okrog 25. marca tega leta. Po pričakovanjih bo to največji nebesni pojav od leta 1908, ko je v Tunguski, Sibiriji, padel meteorit.

7 komentarjev

Malo pozno, a vseeno...

Jaz - Pigeon se je, po malo krajšem premoru (desetdnevni oddih na Švedskem ter enotedenska bolezen) spet vrnil. Tokrat nam je postregel s noro hilarioznim filmom Scary Movie, ali po naše Film, da te kap. V kinematografe je prispel šele včeraj, tako da veselo na ogled, če si hočete za uro in pol odpočiti možgane. Seveda pa lahko tudi izposodite DVD... . Itak smo pa v ta namen, da pohvalite ali pokritizirate kritiko, odprli temo v Forumu.

6 komentarjev

Spletni zalezovalec dobil 7 let zapora

ZDNet - In še ena novička iz področja spletnega kriminala...
Spletni zalezovalec je bil obsojen na sedem let zapora zaradi vdora v spletno stran najstnice in objave njenega domačega naslova z vabilom, naj jo posilijo.
37-letni Donald Ridley se je spoprijateljil z dekletom, da bi ji pomagal z njeno spletno stranjo, nato pa se je obrnil proti njej, ko je ta odklonila njegovo zapeljevanje.
Potem ko je na spletni strani objavil žrtvino sliko in njenim naslovom, je bilo dekle dobesedno bombardirano z obscenimi emaili iz vsega sveta. Dekle in njena mati sta se bili celo prisiljeni preseliti, ko sta dobili kar nekaj čudnih obiskov.
Ridley je bil obsojen zaradi 25 kaznivih dejanj, vključno z objavljanjem obscenega materiala, in pošiljanjem nespodobnih fotografij. Prav tako je priznal, da je imel in tudi posredoval 100 fotografij z otroško pornografijo.
Heh, kot je luni že rekel... Kill them all... :) Sicer jaz nisem za takšne drastične ukrepe, vendar pa me vseeno veseli, da so kaznovani in za...

4 komentarji