»

Abit GeForce3

vir: Guru 3D
Hexus - Ena izmed redkih firm, ki še ni izdala svoje GeForce3 grafične kartice je Abit. Zakaj je Abit čakal, nihče ne ve. Fantom iz Hexus-a se je uspelo dokopati do nekaj informacij in fotografij prihajajoče 3-jke. Kot je v navadi za Abit bo kartica črna, se bo zelo dobro overclockala in, tukaj pa posebnost, imela bo serijsko vgrajen VIVO modul. Sicer je malo pozno, ampak... Če bo dobra jo bodo kupci vzljubili. Ali pa tudi ne?

0 komentarjev

Ob strani

3D Files - Večina vas ve za stran 3DFiles, a ne? No, od petka naprej ne bo nihče nov zvedel zanjo. To pa zato, ker bo stran propadla. Zaradi visokih cen ftp strežnikov, ki jih 3DFiles ne morejo več vzdrževati, bo stran prenehala s svojo dejavnostjo. To se bo, ironično, zgodilo na njihovo četrto obletnico začetka delovanja, torej 14. septembra.
3DFiles je bil zadnje 4 leta stran, ki je postregla z najnovejšimi popravki za igre in demo igricami pa driverji in podobno. Denar je pač denar in le-tega oni na žalost nimajo. Slava jim!

3 komentarji

Detonatorji XP

Guru 3D - Ja, zmotil sem se. Dejansko se nisem zmotil jaz, ampak Marko, ki je poslal mail, da bodo Detonatori 4 izšli šele v začetku oktobra. Zdaj, ko so izšli, jih je Nvidia preimenovala v Detonatorje XP. Kako se obnesejo si poglejte tu. Stestirali so jih v Vulpine GLMark, Quake III Arena, 3D Mark 2001 in 3D Mark 2000. Za primerjavo so uporabili Detonatorje 3 verzija 12.41. Ugotovili so, da so 4-ice boljše od 3-jk. Sicer ne za veliko, ampak so. Test so seveda opravljali na GeForce3 grafični kartici, ker naj bi le-ta največ pridobila s temi posodobljenimi driverji.

2 komentarja

Internet Explorer 6

Slo-Tech - Novico na je poslal Koci in ker je dobra jo moram objavit:

Raziskava podjetja WebSideStory je pokazala, da je nov Microsoftov spletni brskalnik Internet Explorer 6.0 v samo enem tednu pričelo uporabljati več ljudi kot konkurenčni Netscape 6 v skorajda enem letu. IE 6.0 je že osvojil 2.4 odstotka svetovne surfarske populacije. WebSideStory izvaja raziskave z ugotavljanjem vrste spletnega brskalnika s katerim surfarji dostopajo do njihovih spletnih strani. Trenutno je še vedno najbolj razširjena inačica spletnega brskalnika Internet Explorer 5, ki jo po njihovih ugotovitvah uporablja več kot polovica surfarjev. WebSideStory zbira podatke preko svoje StatMarket spletne strani na kateri se vsakodnevno zbirajo podatki obiskanosti z več kot 150.000 spletnih mest, ki jih dnevno obišče 50 milijonov surfarjev.

0 komentarjev