Prijavi se z GoogleID

»

Logitech MX 518

Slo-Tech - Pri Logitechu, znanem izdelovalcu miši in tipkovnic, so izdelali naslednico miške MX 510, ki sliši na ime MX 518. Glede na celotno ime, ki se glasi Logitech® MX™518 Gaming-Grade™ Optical Mouse, je miš namenjena predvsem zagrizenim igračarjem. Od predhodnice se razlikuje po izboljšani ločljivosti, ki sedaj znaša 1600 dpi in 16 bitni podatkovni poti, ter po malenkost spremenjenem izgledu. Oblika ostaja, vsaj na oko, enaka. Logitechova stran

39 komentarjev

Ko gredo podatki po zlu...

MSNBC - Pred časom je bila na Slo-Techu objavljena anketa o vaših reakcijah ko delovanje vašega računalnika skrene po svojih poteh.

Kot poroča MSNBC, je newyorško podjetje Ontrack Data Recovery zanimalo podobno: kako na izgubo podatkov reagira nekoliko manj g33kovska populacija.

Po pričakovanju so ugotovili, da prevladujejo takšni ali drugačni elementi fizičnega obračunavanja. Glede na delež hindujcev in budistov med Američani pa je presenetljiv tudi delež nenasilnih reakcij. 13% poskuša z lepimi besedami prepričati svoj mlinček, da bi si premislil in začel ponovno sodelovati, kar tretjina pa se je že sprijaznila z "kakovostjo" strojne in programske opreme in ob tovrstnih dogodkih zgolj stoično zavzdihne.

Med najbolj zanimive nasilne reakcije zagotovo sodi reakcija upravnika neke restavracije, ki je neposlušni prenosnik zabrisal kar v pečico in s tem uničil oboje: prenosnika in pečico. Ko se sprehajate v bližini zgradb, se splača občasno pogledati navzgor, da ne postanete kolateralna...

16 komentarjev