Dogodek - D·Talk: Toolbox of a Ruby Team

AndyS

16. okt 2014 ob 15:48:07

Tudi v letošnjem letu na D·Labs pripravljamo mesečna predavanja imenovana D·Talk, s katerimi želimo naša znanja deliti širši množici zanesenjakov. Kot lansko leto bodo teme predavanj zelo zanimive in raznolike, zato ste vsi, ki vas zanimata način dela in razmišljanja v start-up svetu vabljeni, da se nam pridružite.

Splet in spletno programiranje se razvijata z nadzvočno hitrostjo. Prav tako se vsak dan pojavljajo orodja, ki spletnim razvijalcem pomagajo pri njihovem delu. Na pričujočem D·Talk-u boste izvedeli katera orodja uporabljamo pri agilnem spletnem razvoju in zakaj smo jih izbrali.

Martin Artnik vam po povedal kako smo učinkovito rešili komuniciranje v ekipi, kako sproti preverjamo kakovost kode ter kako rešujemo vedno bolj komplicirane deploye. Pokazal vam bo tudi nekaj trikov, s katerimi iz svojega jabolka izvabite kar največjo produktivnost.

V drugem delu bo Miha Mencin pod drobnogled vzel ukazni lupini Bash in Zsh. Na hitro si bomo pogledali razlike, pokazal bo tudi nekaj trikov in bližnjic s katerimi si boste olajšali življenje in pohitrili svoje delo.

Vljudno vabljeni v sredo, 22. oktobra, ob 19:00 na Celovško cesto 32, v tretje nadstropje velike zelene stavbe, kjer bo poskrbljeno tudi za prigrizke.

Prijave niso potrebne, nam pa s potrditvijo udeležbe na D·Talk Meetup olajšate organizacijo.