Kiberpipa: Android srečanje, Kibi.si, 7k:nova oblika življenja, Fahrenheit 451 (Bradbury)

Klemen Robnik

19. sep 2010 ob 00:02:54

V prihodnjem tednu bo v Kiberpipi ponovno živo. V ponedeljek, 20.9 ob 19h, bomo gostili debato po načelu starogrške Isegorije, o romanu Raya Bradburyja Fahrenheit 451. Več informacij.

V torek, 21.9 ob 19h, bo v okviru Odprtih terminov Martin Sonc imel prvo v seriji Android razvijalskih predavanj. Govora bo o kompatiblnosti Android sistemov: različne velikosti zaslonov, verzije platforme in strojne konfiguracije predstavljajo problem, ki zahteva veliko mero pozornosti, če želimo, da naša aplikacija zaživi in preživi v krutem svetu Androidov. Več informacij.

V sredo, 22.9 ob 19h, pa bo v okviru Spletnih uric predstavljen najnovejši bolha killer - kibi.si. Pogledali bomo tehnično plat novega portala, ki je v celoti plod domačega razvoja, izzive, ki so se ob tem pojavili in premierno otvorili dražbo prvih dveh znanih Slovencev. Več informacij.

V četrtek, 23.9. ob 20h, bo otvoritev projekta 7k:nova oblika življenja, avtorice Saše Spačal. Več o interaktivni instalaciji si lahko preberete na domači strani projekta.