Kiberpipa odpira vrata v novo sezono

Katja Gucek

12. sep 2009 ob 10:48:17

Kiberpipa odpira vrata v novo sezono v ponedeljek, 14.9. v -1 prostorih Kersnikove 6 v Ljubljani. Kot običajno bo odprta vsak delavnik od 10. do 22. ure, kjer imajo obiskovalci poleg odprtega prostora za delo in druženje na voljo seveda tudi prost dostop do internetne povezave. V tem času je na ogled tudi stalna zbirka Kiberpipinega računalniškega muzeja. Za pomoč in informacije se obiskovalci lahko obrnejo enega izmed Kiberpipcev (Kiberpipinih sodelavcev), ki je v Kiberpipi ves čas prisoten. Poleg tega bo v Kiberpipi tudi v tej sezoni potekal pester program raznovstnih izobraževalnih dogodkov z druženjem s področja odprte kode, spletnih in mobilnih tehologij, podjetništva, tehnološke dediščine, novomedijske umetnosti in filma v obliki predavanj, delavnic, projekcij, druženj, razstav, in še in še. Letos pričakujte še več!

Kje lahko dobite informacije o dogajanju?
- na spletni strani www.kiberpipa.org (novice, koledar, iCal, RSS)
- s prijavo na Kiberpipine novice (za prijavo pošljite mail na katja at kiberpipa pika org)
- Spremljate dogajanje na Twitterju
- se pridružite skupini Kiberpipa na FB, ...

Prvi dogodek bo v ponedeljek, 14.9. ob 18.30, ko svojo S02E01 začenja MoMoSlo - Mobile Monday Slovenija, mesečna ponedeljkova srečanja za vse, ki jih zanimajo teme mobilnega sveta. Tokrat na temo Augmented Reality.

Otvoritvena zabava v četrtek, 1. 10. ob 20. uri. Po poletnem premoru vas Kiberpipa vljudno vabi na klepet, druženje, pijačo in po več informacij v živo iz prve roke! In žur, seveda :) Programski meni si poglejte na tej povezavi. Prisrčno vabljeni!