Legenda se vrača - Razer Boomslang Collector's Edition 2007

Macketina

7. dec 2007 ob 18:14:37

Razer je med igričarji dobro znano ime. Dobro ime so si ustvarili z miškami in podlogami za njih, pa tudi s tipkovnicami in zvočnimi karticami. Vsi izdelki so namenjeni zahtevnejšim gamerjem, podjetje si je pa tudi pridobilo precejšen ugled zaradi kvalitete in uporabnosti izdelkov.

Vse skupaj pa se je začelo leta 2000 z modelom Razer Boomslang. V težki okrogli škatli zapakirana miška ni imela optičnega senzorja, bila je velika, težka in naravnost popolna. Že takrat je bila med najnatančnejšimi miškami, kar se jih je dalo dobiti.

Po skoraj osmih letih se legenda vrača. V kovinski škatli, bo morebitni srečni kupec prejel novega Boomslanga. Podobnosti s starim modelom je v obliki, Vendar v podobnem ohišju tiči moderna tehnika. miška je po novem optična, z ločljivostjo 1800dpi ter infrardečim senzorjem, hitrim osveževalnim časom ter 32KB notranjega spomina.

Da pa svet ni popolen, skrbi omejenost izdeje. Izdelali so jih le 10.000 in to za ves svet.

Uradna stran, Ljubiteljska stran, pa še galerija

Avtor novice se še dobro spomni, kako je bil presunjen nad originalom, ki ga je prvič videl na Nest-u. Kmalu je točno taistega mišona tudi odkupil od prvega lastnika in druženje ob raznih streljačinah se je začelo. In od takrat prisega na Razer in preklinja njihove gonilnike.