MIX06 @ Las Vegas

Microsoft

21. mar 2006 ob 20:55:54

Na prireditev, poimenovani MIX06, ki se te dni odvija v Las Vegasu, Microsoft predstavlja svojo vizijo na področju spleta. V otvoritvenem govoru je Bill Gates predstavil nekaj novosti, ki jih pripravlja Microsoft. V tem času je bilo predstavljenih tudi nekaj zanimivih primerov, kot so MySpace.com, nov Internet Explorer 7 Beta 2 ter drugo.
Štiri ure dolg uvodni del, ki si ga lahko ogledate, je na voljo na uradni strani, poleg tega je nekaj krajših posnetkov na channe9.msdn.com.

Poleg tega je Microsoft v okviru kampanije Live.com predstavil nov iskalnik, ki ga gostuje ta stran. Na prvi pogled je opazen predvsem drugačen vmesnik, kateremu je pred tedni sledil tudi izgeld MSN iskalnika.

Za vse tiste, ki pričakujete Monad; Microsoft je naznanil, da bo le-ta na voljo v prihajajočem Exchange 12 serverju. Monad, ki je trenutno še v Beta 3.1 verziji, si ga je možno prenesti iz uradne strani, pri tem pa potrebujete .NET 2.0. Na Channel9 so objavili tudi krajši posnetek, kjer Jeffrey Snover demonstrira uporabo le-tega.